Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Απλοποίησε τις καθημερινές επιλογές σου και κέρδισε γαλήνη!



Ακολουθώντας το παράδοξο “όσο πιο πολλά, τόσο λιγότερα”, συνειδητοποιήσαμε πόσο ταλαιπωρούμε τον εγκέφαλό μας με τις καθημερινές αποφάσεις και απορρίψεις όταν πρόκειται για παράδειγμα για την επιλογή ενός προϊόντος, μιας διαδρομής ή ακόμα κι ενός ντυσίματος. Έτσι αναζητήσαμε έναν άλλο τρόπο σκέψης για να “ελαφρύνουμε” το μυαλό μας από τις πολλές επιλογές, που μας καταδικάζουν σε μπερδέματα και πονοκεφάλους.
Η σκέψη μας είναι σαν το κινητό τηλέφωνο: όσο πιο έντονη η χρήση, τόσο πιο σύντομη και η εξάντληση. Για να μην τελειώσει η μπαταρία μας λοιπόν, προτείνουμε να απλοποιήσουμε τις επιλογές μας, γλυτώνοντας το χρόνο και την κούραση που θυσιάζουμε κάθε φορά που πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε ποικίλες εναλλακτικές.
Keep it simple:
  • Μόδα: Διάλεξε το brand που “φτιάχτηκε” για σένα! Δοκιμάζοντας διάφορους σχεδιαστές και brands, θα παρατηρήσεις πως μια εταιρεία από όλες έχει τη “γραμμή” σου, ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σου αλλά και στο στυλ σου. Γίνε πιστός πελάτης της, γλυτώνοντας τη διαρκή έρευνα αγοράς ~ μάλιστα μαθαίνοντας τα μεγέθη της, μπορείς να παραγγέλνεις και online αποφεύγοντας τις ουρές στα ταμεία.
  • Τι τρώμε σήμερα; Καθιέρωσε τα γεύματα της εβδομάδας! Για όλους είναι σκέτος πονοκέφαλος το καθημερινό μαγείρεμα αλλά και η επιλογή για το γεύμα της ημέρας. Μπορείς να καθιερώσεις τη Δευτέρα ως τη μέρα ζυμαρικών, την Τρίτη ημέρα κρεατικών, την Τετάρτη ημέρα λαδερών κτλ. Έτσι θα γλυτώνεις χρόνο και διλήμματα στην κουζίνα σου.
  • Αυτό είναι το ποτό μου ~ διάλεξε μια τριάδα ποτών που αγαπάς και κάνε μια γρήγορη επιλογή όταν βγαίνεις έξω, αντί να ζητάς πάντα τον κατάλογο και να καθιερώνεις μια δεκάλεπτη σύσκεψη για την παραγγελία σου!
  • Έχω βρει το είδος της γυμναστικής που “μου κάνει”: και δεν το αλλάζω, δεν πειραματίζομαι, δεν ψάχνω κάτι άλλο που ίσως ξεκινήσω με ενθουσιασμό και στο τέλος το εγκαταλείψω ~ Αφιερώνομαι στην προπόνηση της επιλογής μου και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό προς μια κατεύθυνση.
  • Hair Styling, μακιγιάζ, μανικιούρ: τόσες πολλές επιλογές, ακόμα περισσότερα προϊόντα, τόσος λίγος χρόνος! Όχι, δώσε τέλος στην ατελείωτη αναζήτηση του καλύτερου προϊόντος, γιατί πάντα θα προκύπτει και κάτι νέο. Μείνε πιστή στα προϊόντα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σου και διατηρούν την εικόνα σου σύμφωνα με τα προσωπικά σου κριτήρια!

Φωτό από: Julianne Hough
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα