Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΜΑ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΝΤΗΧΗΣΕΙΣ SCHUMANN ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΥΨΙΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ


Έκθεση για τα αποτελέσματα του παγκόσμιου Διαλογισμού που οργάνωσε ο Cobra στις 26 Φεβρουαρίου 2016, με σκοπό την αιθερική απελευθέρωση του πλανήτη..
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΜΑ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΝΤΗΧΗΣΕΙΣ SCHUMANN ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΥΨΙΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
Η κρίσιμη μάζα έχει επιτευχθεί. Κάπου μεταξύ ενός και δύο εκατομμυρίων ανθρώπων είχαν ενημερωθεί για το διαλογισμό, ενώ συμμετείχαν περίπου 150.000 έως 200.000 άνθρωποι. Ήταν τόσοι πολλοί αυτοί που ήθελαν να συμμετάσχουν, ώστε ο διακομιστής σε μία από τις κύριες ιστοσελίδες για το διαλογισμό συνετρίβη επειδή προσπαθούσαν να συνδεθούν και να ενταχθούν στο διαλογισμό.
Θέλω πρώτα παρατηρήσω ότι κάτι εξαιρετικό συνέβη περίπου 2 ώρες πριν από την ενεργοποίηση, όταν άρχισα να λαμβάνω ορισμένες εξαιρετικά σημαντικές πληροφορίες, τμήματα των οποίων θα είμαι σε θέση να απελευθερώσω τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες. Στη συνέχεια, σε λιγότερο από μία ώρα πριν από την ενεργοποίηση, έγινε προφανές ότι είχαμε φτάσει την κρίσιμη μάζα και μου δόθηκαν οδηγίες να το ανακοινώσω εκτάκτως μέσα από το blog μου.
Κατά τη στιγμή της ενεργοποίησης (του διαλογισμού), ένα τεράστιο κύμα θετικού πλάσματος σάρωσε όλη την περιοχή του ηλιακού συστήματος, με αποτέλεσμα οι αντηχήσεις Schumann μέσα στην ιονόσφαιρα να εκραγούν.

Το κύμα αυτό ανιχνεύθηκε από το ρωσικό διαστημικό σύστημα παρατήρησης στο Τομσκ, όπου η ενεργοποίηση συνέβη στις 21:55 τοπική ώρα. Μπορείτε να δείτε καθαρά δραστική αύξηση του πλάσματος που αρχίζει περίπου μία ώρα μετά την ενεργοποίηση και διαρκεί για περίπου 36 ώρες, εάν κάνετε κλικ στην παρακάτω εικόνα:
Το κύμα πλάσματος που εξαπολύθηκε έχει εκκαθαρίσει αποτελεσματικά το αρνητικό πλάσμα μέσα στο Ηλιακό Σύστημα και το Κίνημα Αντίστασης έχει ανακοινώσει ότι "δεν μπορούν να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε ανωμαλία πλάσματος πέρα ​​από την τροχιά της Σελήνης". Επίσης, όλες οι βόμβες πλάσματος toplet πέρα ​​από την τροχιά Σελήνης έχουν εξουδετερωθεί.
Αυτό σημαίνει ότι οι "πλοκάμια" της οικονομικής οντότητας Ιαλνταμπαόθ έχουν φύγει για πάντα και τώρα μόνο το "κεφάλι" της έχει απομείνει..
Από την ενεργοποίηση μας, οι Δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας έχουν γίνει πολύ πιο ενεργές στο διάστημα μεταξύ της τροχιάς της Σελήνης και προς την επιφάνεια της Γης. Δεν είναι τυχαίο ότι την επόμενη μέρα, ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι θα στείλει δύο ανθρώπους στην Σελήνη, μέσα στο 2018:
Οι Δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε όλους τους δορυφόρους επικοινωνίας που βρίσκονται σε γεωστατική τροχιά και τον σχετικό παθητικό έλεγχο των δορυφόρων επικοινωνίας σε τροχιά Molniya:
Παθητικός έλεγχος σημαίνει ότι οι Δυνάμεις του Φωτός μπορούν να αναλάβουν όποτε θέλουν τις δορυφορικές εκπομπές, αλλά αυτό δεν θα το πράξουν, διότι η Cabal θα το ανταποδώσει με την ομηρεία του πληθυσμού της επιφάνειας. Μετά το Γεγονός θα αναλάβουν τον ενεργό έλεγχο, που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσουν τους δορυφόρους για τηλεοπτικές μεταδόσεις, όπως με κάτι παρόμοιο με αυτό.
Το ρήγμα στο αυρικό ενεργειακό πεδίο πάνω από το Κονγκό έχει σφραγιστεί. Αυτό προκάλεσε μια θετική αλυσιδωτή αντίδραση στο ενεργειακό δίκτυο γύρω από τον πλανήτη, προκαλώντας στους Άρχοντες αιθερικού πλάσματος την απώλεια του ελέγχου, και απελευθερώνοντας όλα τα άλλα σημαντικά ενεργειακά κέντρα σε όλο τον πλανήτη. Αυτό θα επιφέρει τελικά την παγκόσμια ειρήνη, διότι όλοι οι πόλεμοι έχουν τον απόκρυφο λόγο τους στις οντότητες αρνητικού αιθερικού πλάσματος:
Η ηγεσία της Daesh βρίσκεται τώρα σε σύγχυση και κατάσταση σοκ, καθώς αισθάνεται χαμένη χωρίς την στρατηγική καθοδήγηση των αρνητικών οντοτήτων που την διακατείχαν πριν. Χάνουν τη Μοσούλη, όπου βρίσκεται η θέση της πολύ σημαντικής δίνης της Θεάς στην Νινευή.
Η απελευθερωμένη δίνη της Νινευή έχει ήδη αποφέρει ορισμένα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα:
Χάνουν και τα υπόλοιπα οχυρά τους στο πεντάγραμμο της Συρίας. Χάνουν την Raqqa:
Και την Παλμύρα:
Παρά το γεγονός ότι έχουν επιτευχθεί μεγάλες νίκες , η μάχη για τον πλανήτη Γη δεν έχει τελειώσει ακόμα και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική απελευθέρωση. Μπορείτε αν θέλετε, να συμμετάσχετε στην Διάσκεψη Ανάληψης μας την 11η και 12η Μαρτίου στην Ταϊβάν:
Νίκη του Φωτός!

Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα