Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΜΗΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ



Ο πλανήτης Τάφος αναφέρεται από τον Όμηρο στο άλφα βιβλίο της Οδύσσειας. Εκεί ζουν οι Ταφιωτες, Βασίλισσα τους είναι η θεά Αθηνά. Πρόκειται για το νησι Τάφο, η Μεγανησι , της συστάδας νήσων με τη ονομασία Εχινάδες, στο Ιόνιο πέλαγος .

Οι εξωγήινοι Εχίνοι, ήταν παρόντες για 2.592.000 χρόνια στο αστρικό μας σύστημα και τον πλανήτη μας, μαζί με τις υπόλοιπες εξωγήινες αποστολές, με αρχηγό τον Σκύλο του Σείριου. Ανήκουν στους λαούς που καταστράφηκαν από τους Έλληνες Αθάνατους. Ο μεγαλύτερος πλανήτης τους, Τάφος, αποτελεί σήμερα αυτό που κατανοούμε με την λέξη [παράδεισος] . Εκεί ταξιδεύουν οι αθώες ψυχές των ταπεινών. Εκεί βιώνουμε την βασιλεία των Ουρανών εμείς οι θνητοί.


Τάφος σημαίνει...



1].- Ο τάφος που όλοι γνωρίζουμε 


2].- σημαίνει επίσης [έκπληξη ]


Ο αναγραμματισμός του μας δίνει την λέξη Φαος = φως [ τάφος = φαος τ’ = 1071[9]


Στο ταξίδι σας λοιπόν, στον φωτεινό πλανήτη Τάφο , της συστάδας πλανητών Εχινάδες της σπείρας του Ωρίωνα, σας περιμένει μια έκπληξη, από την θεά Αθηνά !!! 


Στην Αμφίπολη έχουμε ένα τάφο, στον τρίτο θάλαμο της ταφικής στοάς .Τα ίδια ισχύουν λοιπόν και για τον τάφο της Αμφιπολης .Μια έκπληξη μας περιμένει στον τάφο του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη από την θεά Αθηνά !!!


Από το βιβλίο [ο κώδικας των ελλήνων αθανάτων [2]




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα