Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πείτε όχι στο διαβήτη! Ένα αυγό είναι αυτό που χρειάζεστε για τη ρύθμιση του σακχάρου σας! Να τι πρέπει να κάνετε!

λένε-δεν-με-διαβήτη

Ο διαβήτης είναι μία από τις πιο κοινές ασθένειες στις μέρες μας και όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάθε μέρα νοσούν, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή την κοινωνική θέση.
Πέρα ​​από τα προβλήματα που σχετίζονται με το σάκχαρο του αίματος, η αλήθεια είναι ότι σε μακροπρόθεσμη βάση, ο διαβήτης προκαλεί σοβαρά προβλήματα στο σώμα , όπως για παράδειγμα, επιδείνωση των νεύρων και προβλήματα με τα νεφρά. Στις πιο σοβαρές περιπτώσεις, κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται ακόμη και ακρωτηριασμό ποδιού.
Σύμφωνα με την Εθνική Ομοσπονδία του διαβήτη, μια από τις χώρες με τον μεγαλύτερο δείκτη διαβητικών στον πληθυσμό είναι οι Φιλιππίνες. Παρ 'όλα αυτά, ένα γιατρός αυτής της χώρας ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει μια σπιτική θεραπεία για την ασθένεια αυτή!

Σπιτική θεραπεία κατά του διαβήτη
Ένας γιατρός, ειδικός στη μεταβολική ιατρική, ο Jaime Dy-Liacco ισχυρίζεται ότι έχει βρει ένα σπιτικό φάρμακο κατά του διαβήτη που αποτελείται μόνο από τρία συστατικά!
Ο γιατρός είναι σχεδόν ενενήντα ετών και ο ίδιος διαβεβαιώνει τους ασθενείς του ότι το πρόβλημα με το διαβήτη δεν έχει σχέση με τη ζάχαρη, όπως πιστευόταν μέχρι τώρα, αλλά είναι θέμα μιας ασθένειας που προκαλείται από την απουσία των έξι μετάλλων που είναι απαραίτητα για το ανθρώπινο σώμα.
Σύμφωνα με έρευνες του, αν δώσετε αυτά τα μέταλλα στον οργανισμό σας, στην ποσότητα που τα χρειάζεται, τότε δεν είναι απαραίτητο να ανησυχείτε για την πρόσληψη ζάχαρης.
Λοιπόν, από τι αποτελείται αυτή η συνταγή; 
Θα χρειαστείτε μόνο μερικά συστατικά που μπορεί να έχετε ήδη στην κουζίνα σας!
Χρειάζεστε:
  • Δώδεκα πιπεριές τσίλι
  • Δύο αυγά
  • Μισό κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι 
Παρασκευή:
Φαίνεται απίστευτο ότι θα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυτή την τρομερή ασθένεια τόσο εύκολα, αλλά είναι αλήθεια. 
Μόλις συγκεντρώσετε τα συστατικά, κάνετε αυτό: κόβετε τις πιπεριές και τις συνθλίβετε καλά. Στη συνέχεια, σπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το θρυμματισμένο τσίλι. Προσθέτουμε το κουταλάκι του θαλάσσιου αλατιού και ανακατεύουμε τα πάντα πολύ καλά.
Η σπιτική συνταγή σας είναι έτοιμη! 

Καταναλώστε το μείγμα για αρκετές ημέρες και θα πείτε αντίο στον διαβήτη!




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα