Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ





Ο αριθμός ένα συμβολίζει μια νέα αρχή, που συμπίπτει με την καινούρια χρονιά το 2017 .
Ξέρω ότι το 1 (ένα) συμβολίζει μια καινούρια αρχή στη ζωή μας, και το παρελθόν μας λογικά πρέπει να διαγράφεται και να μην μένουμε πλέον προσκολλημένοι στο όποιο παρελθόν μας.


Τώρα τι ρόλο μπορεί παίζει το πεπρωμένο πάνω στην νέα αρχή; 


Πιστεύω ότι με την παρατήρηση που θα κάνουμε μόνοι μας στην ροή αυτής της νέας χρονιάς που σηματοδοτεί την νέα αρχή ενός καινούριου κύκλου στον κόσμο και την ζωή μας, θα αποκομιστούν και θα αναδειχτούν τα ανάλογα αποτελέσματα, τα οποία θα αναδείξουν την όποια αλήθεια σχετικά με το αν ισχύει το πεπρωμένο και αν είναι το κυρίαρχο στη ζωή μας, σε συνδιασμό με την ελεύθερη επιλογή μας πάνω σε αυτή τη νέα βάση δεδομένων του όποιου πεπρωμένου μας το οποίο οδηγεί η μοίρα. 

Από την άλλη υπάρχει το άλλο δεδομένο που λέει ότι μόνοι μας δημιουργούμε το πεπρωμένο μας, αλλά το αποκλείω, διότι κανένας άνθρωπος δεν γεννιέται επί ίσους όρους με όλους τους υπόλοιπους συνανθρώπους του, άρα κάποιος άλλος καθορίζει το πεπρωμένο δηλαδή τα γεγονότα στη ζωή μας μέσα από τα οποία εμείς μόνοι μας με τις δικές μας επιλογές θα σχεδιάσουμε την μοίρα μας στο ταξίδι της ζωής στον κτιστό κόσμο.

 Διότι έχει μεγάλη διαφορά τα γεγονότα στη ζωή μας να δημιουργούνται από το πεπρωμένο κι εμείς απλά να επιλέγουμε, απ'ότι να δημιουργούμε μόνοι μας το πεπρωμένο με την δημιουργό αρχή μας αφού είμαστε δημιουργοί.

....
σημ: στο τέλος θα καταλήξω έτσι όπως πάει το πράγμα να γίνω ο πνευματικός οδηγός των ανθρώπων χαχα
Λοιπόν, πόσο πιο αναλυτικά να το γράψω, αφού ξεκάθαρα τονίζω πως ότι ζούμε είναι ήδη προδιαγεγραμμένο, όπως όταν λέμε πως ότι ζούμε έχει ήδη συμβεί!! διότι μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε ένα matrix έναν εικονικό κόσμο όπου όλα μα όλα έχουν σχεδιαστεί από πριν, κι εμείς ως ελεύθερες ψυχές που είμαστε έχουμε την ελεύθερη επιλογή, διότι η ψυχή μας εμπεριέχει στον πυρήνα της τον Λόγο που ανήκει στο Φως ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ τα πάντα! και επειδή συμβαίνει οι άνθρωποι να είμαστε ο Λόγος που ενωθήκαμε με την κάθε ψυχή της παγκόσμιας ψυχής του κάθε σύμπαντος είναι και φυσιολογικό ο Λόγος που είναι το Φως να εξουσιάζει τα πάντα αφού είναι Αδιαίρετος με τον Τριαδικό Θεό τον Πατέρα όλων των δημιουργημάτων.
....
Τείνω λοιπόν στο ότι το πεπρωμένο είναι αυτό που καθοδηγεί την ζωή μας άρα ότι ζούμε έχει ήδη προκαθοριστεί από πριν, κι εμείς απλά συμμετέχουμε ενεργά πάνω σε αυτή τη βάση με τις ελεύθερες επιλογές μας, αν και είμαι σίγουρος ότι "κάποιοι" μέσα από τηναλληλεπίδραση των ανθρώπων προσπαθούν συνεχώς να ελέγξουν τις ελεύθερες επιλογές μας, γι'αυτό και χρειάζεται να έχουμε το γνώθι σ αυτόν μέσα από την συνεχή επαγρύπνηση.

....
σημ: όπως όταν οι όμοιες ψυχές αλλά και οι ανόμοιες ψυχές που έχουν γίνει περισσότερο ένα με την ύλη άρα με το σκοτάδι βρεθούν σε ένα κοινό σταυροδρόμι, τότε ενώνονται ή συνδιαλέγονται μαζί για όσο κρατήσει, και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, ώστε να διδάσκονται η μία με την άλλη την αλήθεια η να την αναδεικνύουν ή και τα δυο μαζί, αλληλεπιδρώντας για την παρεταίρω εξέλιξη τους.

Με τον ίδιο τρόπο και οι σκοτεινές ψυχές που έχουν γίνει ένα με τον υλικό κόσμο, προσπαθούν να κρατήσουν στο σκοτάδι και τις υπόλοιπες ψυχές. Οπότε κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να μας κρατήσουν παγιδευμένους για πάντα στον υλικό κόσμο.
Παράδειγμα η επιστήμη και οι θρησκείες, η εξουσία γενικά, διότι η εξουσία μας κάνει ένα με το σκοτάδι της ύλης
.....

Όπως λοιπόν το πεπρωμένο ορίζει τα γεγονότα στην ζωή μας και την ροή του κόσμου, με τον ίδιο τρόπο εμείς ως ανθρώπινες ψυχές ορίζουμε το αισθητό μας σώμα, από το οποίο θα εξαρτηθεί η ροή της ψυχής μας στον δικό της νοητό κόσμο και στην εκεί εξέλιξη της, διότι εκτός τον υλικό κόσμο των αισθητών σωμάτων υπάρχει και ο νοητός κόσμος των ψυχών σε κάθε σύμπαν ξεχωριστά του κτιστού κόσμου.

Διότι εξαρτόμαστε εμείς οι Άνθρωποι που φέρουμε τον Λόγο στον πυρήνα της ψυχής μας, από το είδος της ψυχής αυτού του σύμπαντος που θα ενωθούμε μαζί της, και ο Λόγος ανάλογα με το πόσο θα επηρεάσει την μοίρα της ψυχής και η ψυχή την μοίρα του αισθητού σώματος που θα ενδυθεί, θα καθορίσει και την μοίρα του πυρήνα (Λόγος) της ψυχής κατά το πόσο θα παραμείνει στο νοητό υλικό αισθητό σύμπαν πριν αποχωρήσει για τα ανώτερα σύμπαντα ο Λόγος αφήνοντας πίσω του ψυχή και αισθητό σώμα. 

Σκοπός μας να κατανοήσουμε τον αληθινό μας εαυτό που είναι ο Λόγος, αφού πρώτα ζήσουμε και κατανοήσουμε τον νοητό αισθητό υλικό κόσμο εξουσιάζοντας τον.

....
σημ: στις προηγούμενες αναρτήσεις μου ανέλυσα και βοήθησα να γίνει κατανοητό ότι ο Άνθρωπος είναι ο Λόγος που ενώνεται με την ψυχή που ανήκει στην παγκόσμια ψυχή κάθε σύμπαντος, και μετέπειτα ως ψυχή ενσαρκώνεται το αισθητό σώμα.

Άρα ο Αληθινός Άνθρωπος είναι ο Λόγος που είναι Ουσιωδώς όμοιος με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, που θέλησε να ζήσει και κατανοήσει την κτιστή δημιουργία των επτά κόσμων, δηλαδή ο Λόγος είναι Ουσιωδώς όμοιος με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, άρα και είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Φως του Αρχέτυπου κόσμου.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα