Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Συνταγές για μουσακά βρέθηκαν στις σημειώσεις της Ρούπα, προσωρινά εκτός νόμου οι μελιτζάνες

polaroupa

«Καμπανάκι» χτυπούν στις διωκτικές αρχές οι συνταγές για μουσακά που βρέθηκαν στις σημειώσεις της συλληφθείσας για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Πόλας Ρούπα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σπίτι της Ηλιούπολης βρέθηκαν αρκετές χειρόγραφες συνταγές παρασκευής μουσακά, προερχόμενες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, ενώ στην κουζίνα της κατοικίας εντοπίστηκαν σύνεργα που δυνητικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για αυτόν τον σκοπό.
«Αν επρόκειτο απλώς για "σκόρπιες" καταγραφές συνταγών δεν θα δίναμε σημασία, όμως όλες οι συνταγές είχαν ένα κοινό στοιχείο, κάτι που προκάλεσε υποψίες. Όλες οι συνταγές είχαν μελιτζάνες» τόνισε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο «προφανώς δεν μπορεί να είναι τυχαίο».
«Έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες κανένα ελληνικό σπίτι με μελιτζάνες δεν είναι ασφαλές. Γι' αυτό το λόγο, από σήμερα και για διάστημα μερικών ημερών ή το πολύ εβδομάδων, οι μελιτζάνες απαγορεύονται στην ελληνική επικράτεια» πρόσθεσε.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, έντρομοι ιδιοκτήτες οπωροπωλείων σε όλη την επικράτεια έσπευσαν να ξεφορτωθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα το στοκ σε μελιτζάνες που διαθέτουν με προορισμό κυρίως τη μαύρη αγορά, ενώ δεν λείπουν και οι επιτήδειοι που πληρώνονται αδρά για να μεταφέρουν φορτηγά με μελιτζάνες σε παράνομες χωματερές.
Πέρα από τις μελιτζάνες, απαντήσεις σε διευκρινιστικές ερωτήσεις κλήθηκαν να δώσουν και εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών εισαγωγής μπεσαμέλ, οι οποίοι από την πλευρά τους υπεραμύνθηκαν της αθωότητας των προϊόντων τους υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό στοιχείο που να συνδέει την κατανάλωση μείγματος από βούτυρο, αλεύρι, γάλα και αυγά με καρδιοαγγειακά νοσήματα ή άλλες παθήσεις.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα