Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Καθαρίζοντας τα Συντρίμμια του Παρελθόντος σας

Ενημέρωση για τον πλανήτη Γη
Μια Επισκόπηση για τους Εργάτες του Φωτός

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.
Ήρθα εδώ σήμερα για να διασταυρωθώ με τον χρόνο σας και να σας βοηθήσω να καταλάβετε ένα μέρος της ευρύτερης έννοιας των κυμάτων τα οποία συμβαίνουν στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα έχετε βρει πολλούς τρόπους να κινηθείτε μπροστά αλλά βασικά γίνονται τρία βήματα εμπρός και δύο πίσω. Αυτό είναι το φυσιολογικό μονοπάτι που τα πάντα φαίνεται να παίρνουν όταν αντιμετωπίζουν αντίσταση. Έχετε όμως θέσει την ενέργειά σας αγαπημένοι μας, καθώς έχετε στρίψει μια δύσκολη γωνία. Θέλουμε να σας πούμε γι’ αυτή τη μέρα ώστε να την αγκαλιάσετε και να τη χρησιμοποιήσετε.
Καθαρίζοντας τα Συντρίμμια του Παρελθόντος σας
Πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε προκλήσεις. Είτε είναι μεγάλες είτε μικρές, σωματικές ή περιβαλλοντικές, ό,τι κι αν είναι αυτές οι μεγάλες αλλαγές ενέργειας, έχουν καταναλώσει πολλή από την δική σας ενέργεια τους τελευταίους μήνες. Αυτό είναι κατανοητό για πολλούς λόγους. Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας πως βασικά έπρεπε να καθαρίσετε πολλή από την ενέργεια του παρελθόντος. Πολλές φορές, όσοι από εσάς έχουν προχωρήσει μπροστά ώστε να εισέλθουν ηθελημένα στη νέα ενέργεια, έχουν αφήσει εκκρεμότητες. Δεν είναι υποχρεωτικό να επιστρέφετε πάντοτε και να φτιάχνετε τα πάντα στο παρελθόν σας. Δεν είναι απαραίτητο. Αυτό που συμβαίνει αγαπημένοι μας είναι ότι συσσωρεύεται ένα ενεργειακό επίπεδο σαν να μπορείτε να το μεταφέρετε στη φυσική σας ύπαρξη. Με άλλα λόγια, μπορεί να αλληλεπιδράσετε με κάποιον τον οποίο αγαπάτε και ίσως πείτε κάτι που θα τον πληγώσει. Δεν βρίσκετε όμως την ευκαιρία να του μιλήσετε και να καθαρίσετε αυτή την ενέργεια, οπότε αυτό αποθηκεύεται κάπου στο σώμα σας. Συνήθως συσσωρεύετε όλων των ειδών τις ενέργειες στο φυσικό σας σώμα. Γι’ αυτό έχετε τόσους θεραπευτές στον πλανήτη σας – για να απελευθερώσετε μερικά από αυτά τα πράγματα. Χωρίς όμως να πάει σε κάποιον θεραπευτή, ο πλανήτης αρχίζει να αλλάζει με νέο τρόπο.

Όπως έχουμε ξαναπεί, στο κέντρο του Γαλαξία υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μαύρη τρύπα η οποία άρχισε ξανά να τρέφεται. Στην πραγματικότητα, όλο αυτό το διάστημα εσείς καθαρίζετε και τακτοποιείτε την ενέργεια. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από εσάς έχετε αναποδιές και προκλήσεις, ή δεν μπορείτε να δείτε το μέλλον. Νιώθατε πως δεν μπορούσατε να κάνετε τις υλοποιήσεις σας να δουλέψουν όσο κι αν προσπαθούσατε κι άσχετα με το τι δούλευε στο παρελθόν. Είναι σαν να φεύγετε από την ισορροπία σας μισή μοίρα και χάνετε τα πάντα, τώρα όμως αυτό αλλάζει για όλους τους ανθρώπους στη Γη. Γιορτάστε το λοιπόν, όχι μόνο με τους συνανθρώπους σας αλλά και τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας. Να ξέρετε πως έχετε καθαρίσει μια μεγάλη ποσότητα συντριμμιών από το παρελθόν σας, τα οποία δεν χρειάζεται να μεταφέρετε στη ζωή σας στην πέμπτη διάσταση. Θα πείτε πως άξιζε τον κόπο όταν επιστρέψετε στην Εστία και μπορέσετε να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Αγαπημένοι μας, εκείνη τη στιγμή θα το καταλάβετε αλλά μέχρι τότε, απλά να ξέρετε πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για όλους.
Λεμουρία και Ατλαντίδα
Δεν σας λέμε πως θα λυθούν όλα τα προβλήματα του κόσμου, πως όλη η χειραγώγηση του κόσμου σταμάτησε ή πως τα πάντα θα τακτοποιήσουν την ενέργειά τους. Αυτό απλά θα ήταν ψέμα, γιατί έρχονται αναποδιές σε πολλούς τομείς. Έχουμε μιλήσει για τις περισσότερες ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων και να πάρετε τις αποφάσεις σας για το πού θέλετε να βρίσκεστε. Σας είπαμε για την οικονομική επανεκκίνηση και τις αλλαγές της Γης οι οποίες συμβαίνουν. Ο πλανήτης προσαρμόζεται ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τους ενδυναμωμένους ανθρώπους. Το έχετε ξανακάνει αγαπημένοι μας, όταν οι περισσότεροι από εσάς ζούσατε την εποχή της Λεμουρίας. Να, θυμάστε ευκολότερα τους Ατλάντιους απ’ ό,τι τους Λεμουριανούς, γιατί ήταν πιο απλοί. Δεν υπήρχε προσπάθεια να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα της στέγασης όλων των ανθρώπων ή του πώς να φτιαχτεί μια ενδυναμωμένη κοινωνία. Ήσασταν επιτυχημένοι σε αυτό, κάτι προς το οποίο βαδίζει η Γη σήμερα. Προς το ίδιο σημείο. Έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τα πάντα στον πλανήτη σας. Θα γίνει με τη μια; Όχι φυσικά. Θα γίνει τμηματικά, με τρία βήματα εμπρός και δύο πίσω. Το βιώνετε έτσι κι αλλιώς αυτό σε καθημερινή βάση, γιατί αποτελεί μέρος της ομορφιάς αυτού που είστε.
Η Τέλεια Στιγμή να Κάνετε Νέα Σχέδια
Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε νέα πράγματα. Είναι η τέλεια στιγμή αγαπημένοι μας για να κάνετε νέα σχέδια όπως η συγγραφή του βιβλίου που πάντα είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Αναρωτιόσασταν αν θα είχατε τον χρόνο ή αν θα είσαστε αρκετά καλοί. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως σίγουρα είστε αρκετά καλοί. Και ανυπομονούμε να δούμε τον βαθύ αντίκτυπο που θα έχετε στον πλανήτη σας. Πολλοί από εσάς το κάνετε ήδη αυτό. Κρατάτε την ενέργεια της αγάπης. Είστε εργάτες του φωτός οι οποίοι αποφάσισαν να γειώσουν αυτή την ενέργεια όχι μόνο στον πλανήτη αλλά και στην γύρω περιοχή, στο περιβάλλον σας και στις φιλίες σας. Αυτό είναι μαγικό για όλους σας. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως έπονται πολλά περισσότερα. Έχετε τεράστιες δυνατότητες να αγγίξετε τις καρδιές των άλλων. Αυτό σας ζητάμε να κάνετε. Η τύχη σας θα αρχίσει να αλλάζει, αν και αυτό δεν θα συμβεί την ίδια ακριβώς στιγμή, οπότε παρατηρήστε την ενέργειά σας να αλλάζει. Μιλάμε για όλους τους ανθρώπους στη Γη; Όχι για όλους – κάποιοι βρίσκονται σε έναν κύκλο υποχώρησης. Κυρίως οι άνθρωποι του φωτός κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν είναι το ένα καλό και το άλλο κακό όπως θα δείτε κάποια στιγμή, επειδή χρειάζεστε αυτή την ισορροπία. Όμως, όσοι από εσάς έχετε δουλέψει με αυτή την ενέργεια και θέλετε να ευημερήσετε και να εργαστείτε στον τομέα όπου θα μπορείτε να απλώσετε το φως σας, θα δείτε ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα.

Αγαπημένοι μας, δεν πρόκειται να σας πούμε αυτή τη φορά για τρεις μήνες γιατί θα ήταν πολύ εύκολο να το κάνουμε. Δεν έχετε ακόμα τελειώσει τα τελευταία τρίμηνα που σας δώσαμε, οπότε αυτό είναι μια ανάσα. Ναι, έτσι το σκεφτόμαστε – βγείτε έξω και εισπνεύστε. Οι περισσότεροι διστάζετε, οπότε κάνετε μικρά βήματα για να ελέγξετε οτιδήποτε υπάρχει εμπρός σας και να σιγουρευτείτε πως είναι αυτό που θέλετε. Σας ζητάμε απλά να ανοίξετε την πόρτα και να αναπνεύσετε. Ανοίξτε την πόρτα και εισπνεύστε και μετά προχωρήστε. Αν η συγχρονικότητα δεν είναι καλή ή κάποια από τα θέματα που καθαρίζατε δεν έχει ολοκληρωθεί, θα το καταλάβετε. Ευτυχώς, θα έχετε τις ευκαιρίες για να έρθει, κάτι που θα είναι η τέλεια ευκαιρία να το απελευθερώσετε. Αφήστε το να φύγει και πάρτε συνειδητές αποφάσεις να προχωρήσετε προς το φως, γιατί οι καιροί έχουν αλλάξει. Ο κόσμος σας άλλαξε απίστευτα. Οι κανόνες με τους οποίους ζείτε άλλαξαν επίσης. Βρίσκετε πάρα πολλά πράγματα αγαπημένοι μας. Είναι μαγικό για εμάς να σας λέμε ότι αυτό προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον στο σύμπαν, καθώς όλο και περισσότερα μάτια επικεντρώνονται στη Γη.
Σχετικά με τον Πλανήτη που Ανακάλυψε τη Γη
Να σας μιλήσουμε για λίγο για έναν άλλον πλανήτη, ο οποίος ανακάλυψε τη Γη. Σας ανακάλυψαν – έχουμε μιλήσει γι’ αυτόν τον πλανήτη πριν περίπου δύο χρόνια. Βρήκαν τη Γη αλλά ακόμα δεν ξέρουν τι να κάνουν γι’ αυτό. Καταλαβαίνουν πως πιθανότατα υπάρχει ζωή λόγω του περιβάλλοντος. Βλέπουν λίγο την ιονόσφαιρα, το γαλάζιο του νερού και μερικά πράγματα που φαίνονται από πολύ μακριά. Αν και δεν έχουν την τεχνολογία να έρθουν σε εσάς, πρόσφατα έκαναν μερικά πράγματα για να σας τραβήξουν την προσοχή. Σας λέμε πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αγαπημένοι μας, οπότε παρατηρήστε τον πλανήτη 486 που ανακάλυψε το τηλεσκόπιο Κέπλερ γιατί με αυτό τον τρόπο σας στέλνουν μηνύματα. Θα δείτε ανωμαλίες και πράγματα που δεν εξηγούνται. Ουσιαστικά, έχετε δει μερικά, οπότε ψάξτε για περισσότερα. Μοιραστείτε το με άλλους όταν βρείτε αποδείξεις και γιορτάστε το. Μην φοβηθείτε, γιατί η πρόθεσή τους είναι ακριβώς αντίθετη. Αυτοί που σας κοιτούν εκεί έξω, είναι μια σπουδαία φυλή πλασμάτων. Βρίσκονται μπροστά από εσάς σε εξέλιξη ή τεχνολογία; Σε κάποιους τομείς βρίσκονται λίγο μπροστά σας και σε άλλους βρίσκονται πίσω. Από πολλές απόψεις, ταιριάζουν πολύ καλά με τη δική σας εξέλιξη. Το ενδιαφέρον για εσάς θα είναι πως έχετε πολλές κοινές τελετές. Θα θέλατε να τους μιλήσετε; Απλά μπείτε σε διαλογισμό και ανοίξτε ένα κανάλι, γιατί περιμένουν να απαντήσουν και θα ήθελαν να φέρουν λίγη από την ενέργεια του πλανήτη τους στον δικό σας. Έχουν όλες τις απαντήσεις; Όχι φυσικά. Αγαπημένοι μας, έχετε μερικές από τις απαντήσεις εσείς οι ίδιοι. Ανοίξτε αυτή τη γέφυρα της επικοινωνίας, πρώτα ενεργειακά και αργότερα θα μπορέσετε να συναντήσετε κάποια από αυτά τα όντα, ένα οπωσδήποτε σπουδαίο γεγονός.
Οι Αλλαγές της Γης
Η Γη περνάει από σχετικά μεγάλες αλλαγές και μεταλλάξεις. Ο κύκλος έχει επιταχυνθεί πολύ από τη μόλυνση της Γης και την βιομηχανική επανάσταση. Τα ορυκτά καύσιμα τα οποία απελευθερώνετε στον αέρα με τη μόλυνση του διοξειδίου του άνθρακα έγινε μια σπείρα η οποία κινείται όλο και ταχύτερα. Είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί πότε θα συμβούν όλα αυτά αλλά όλοι μπορείτε να βοηθήσετε να ηρεμήσουν. Είστε όντα φωτός. Εσείς κρατάτε την ενέργεια που περνάει από μέσα σας και την οποία γειώνετε. Εργαστείτε σε αρμονία με τη Γη με όποιον τρόπο μπορείτε. Έχετε μάθει να ανακυκλώνετε κάποια πράγματα και να ζείτε σε μεγαλύτερη αρμονία με τον πλανήτη σε ορισμένους τομείς. Διδάξτε το, απλώστε το. Μοιραστείτε την ανάγκη να το κάνετε κι επικοινωνήστε μαζί της άμεσα γιατί περνάει μια μεγάλη μετάβαση. Ουσιαστικά είναι οι μεταβάσεις της που προκαλούν κάποιες ευκαιρίες για να καθαρίσετε το παρελθόν σας. Αυτό είναι που συμβαίνει.
Ο πυρήνας της Γης, το κεντρικό κομμάτι του πλανήτη που είναι συμπαγές, ουσιαστικά κινείται μέσα σε μια λιωμένη θάλασσα. Ο πυρήνας κινείται με διαφορετική ταχύτητα από το εξωτερικό της Γης κι αυτό δημιουργεί τον μαγνητισμό του πλανήτη. Η διαδικασία λειτουργεί καλά μέχρι που αρχίζει να υποβαθμίζεται κι αυτό είναι που συμβαίνει τώρα. Θα σας πούμε περισσότερα γι’ αυτό καθώς θα προχωράμε. Αγαπημένοι μας, σας ενθαρρύνουμε να εργαστείτε σε αρμονία με τη Γη, επειδή τώρα μπορείτε να κάνετε μεγαλύτερη διαφορά σε κάποιους τομείς από ποτέ. Είναι σαν να φύσηξε ένας αέρας στη Γη ο οποίος καθάρισε πολλά σύννεφα και σας επέτρεψε να δείτε πολύ μακρύτερα στο μονοπάτι σας από όσο νομίζατε. Μην απογοητεύεστε από τα μικρά πράγματα. Τι είναι τα μικρά πράγματα; Είναι τα σημαντικά θέματα τα οποία αντιμετωπίζετε – τουλάχιστον αυτά που νομίζετε πως ήταν σημαντικά θέματα τους τελευταίους μήνες. Είστε έτοιμοι να τα αφήσετε πίσω; Αυτό είναι που συμβαίνει. Εισπνεύστε καθαρό αέρα και κάντε το ξανά και ξανά. Αυτή η απλή πράξη θα σας γεμίσει με φως, αγάπη και ενέργεια, τις οποίες μπορείτε να φέρετε όχι μόνο στη Γη αλλά και στους συνανθρώπους σας.
Είστε πνεύματα που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι σε μια φυσαλίδα βιολογίας. Μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε αυτό το πνεύμα και τον τρόπο να το τοποθετήσετε μπροστά και στο κέντρο, με την ενέργεια να έρχεται από διάφορες κατευθύνσεις. Είστε οι μάγοι της αρένας του παιχνιδιού. Σας τιμάμε αγαπημένοι μας και σας ζητάμε μόνο τρία πράγματα: Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί.
Espavo.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.
Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα