Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΒΑΒΑji - Μπάμπατζι



Ο Babaji αφήνει το σώμα του

 «Σύντομα θα φύγω για ένα μακρύ ταξίδι, που εσείς δεν μπορείτε να με συνοδέψετε» 

«Το έργο είναι σχεδόν στο τέλος του, υπάρχει πολύ λίγος χρόνος ο οποίος τελειώνει». 

στις 13 Φλεβάρη 1984 οι προειδοποιήσεις έγιναν πιο έντονες, παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. 

συχνά έβαζε εκεί ένα σρι Γιάντρα, το κοσμογράφημα, στην καρδιά του, τραγουδώντας ύμνους αφοσίωσης στον Θεό γραμμέ­ νους από την Μίρα Μπαί, μια ίνδή Αγία του 14oυ αιώνα. 

παραταύτα κάθισε ανάμεσα στους μαθητές του και δέχτηκε μερικούς επισκέπτες. 

Για μια μεγάλη περίοδο ασχολούνταν σιωπηλά με έναν παγκόσμιο χάρτη και με την πιο μεγάλη σοβαρότητα ξεφύλλιζε ένα βιβλίο για την Χιροσίμα που κάποιος του είχε φέρει. 

Μέσα σε αυτήν την σιωπή που υπήρχε, σήκωσε το κεφάλι του και με τα ακόλουθα λόγια αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην επερχόμενη ραγδαία παγκόσμια αλλαγή που τόσο συχνά προειδοποιούσε: Ή καταστροφή πρέπει να συμβεί για δυο λόγους, επειδή οι άνθρωποι ακόμα σκέπτονται με βάση το «ΕΓΩ» και το «ΔΙΚΟ ΜΟΥ», αυτό δεν είναι Αλήθεια, δεν είναι ο πνευματικός δρόμος, δεν είναι Αγάπη. Και επειδή όλοι θέλουν να γίνουν μεγάλοι και κανένας δεν θέλει να γί- νει μικρός». 

Με ένα βαθύ αναστεναγμό κάθισε πίσω στην καρέκλα του και με μια πιο απαλή μόλις που ακουγόταν φωνή είπε: «Για αυτό και είναι μη-αναστρέψιμη». 

το απόγευμα της τελευταίας μέρα είπε: «Η καρδιά μου είναι κομμάτια, πληγωμένη από χίλια μαχαίρια. Και έχω μόνο μια καρδιά για να αντέξει όλο τον πόνο του κόσμου. Το σώμα μου έχει χίλιες πληγές και δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να με θεραπεύσει. Γιατί, μα Γιατί; Η Σελήνη, ο Ήλιος και τα Αστρα είναι όλα μέσα σε μένα, κουβαλώ το βάρος όλου του Σύμπαντος». 

το επόμενο πρωί ο Babaji ψιθύρισε στο αυτί ενός μαθη­ τή που στα χέρια του ξεκουραζόταν: «Τώρα πρέπει να αφήσω το σώμα». 

Μια ώρα μετά η καρδιά του σταμάτησε, το γεγονός αυ­ τό αντικατοπτρίστηκε στην φύση. 

Έμοιαζε σαν όλη η φύση με τα πλάσματά της να κρατούσε την αναπνοή της. τα τραγούδια των πουλιών στο Χεϊρακάν έμειναν σιωπηλά για ώρες, οι άνεμοι έπεσαν και μια φοβερή σιωπή απλώθηκε σε όλη την κοιλάδα. 


την επομένη ο ουρανός ήταν μουντός. 

Αυτός ο καιρός ήταν έξω από την εποχή του. 

Καθάρισε μόνο όταν μαζεύτηκαν οι μαθητές του από όλες τις γωνιές της γης.

 τότε ο ήλιος βγήκε με το πιο λαμπρό φως. 

Αμέσως μετά ξεκίνησε μια βίαιη καταιγίδα με κεραυνούς και αστρα­ πές. 

Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ εκεί αυτή την περίο­δο του χρόνου.



Η ΚΛΗΡΟΝΟΝΙΑ ΤΟΥ

λίγο πριν φύγει έδωσε την κληρονομιά του σε κάποιον που βρισκόταν κοντά του: 

Να αγαπάτε και να υπηρετείτε όλη την ανθρωπότητα. Βοηθάτε τους πάντες. 

Να είστε χαρούμενοι. Να είστε ευγενικοί. Να είστε μια γεννήτρια ακάθεκτης χαράς. 

Να αναγνωρίζετε τον θεό και την καλοσύνη σε κάθε πρόσωπο. Δεν υπάρχει άγιος χωρίς παρελθόν αλλά ούτε αμαρτωλός χωρίς μέλλον. 

Να υμνείτε τους πάντες. Εάν δεν μπορείτε να υμνήσετε κάποιον ...αφήστε τον να φύγει έξω από την ζωή σας. 

Να είστε αυθεντικοί, να είστε εφευρετικοί. Να είστε θαρραλέοι. Πάρτε κουράγιο ξανά και ξανά. Μην μιμείστε. Να είστε δυνατοί. Να είστε ακέραιοι. 

Μην ακουμπάτε σε στηρίγματα των άλλων. Σκεφτείτε με τον δικό σας τρόπο σκέψης. Να είστε ο εαυτός σας. 

Όλες οι τελειότητες και κάθε θεϊκή αρετή είναι κρυμμένα μέσα σας. — αποκαλύψτε τα στον κόσμο. 

Η σοφία, επίσης, είναι ήδη μέσα σας — αφήστε την να ακτινοβολήσει

Αφήστε την Χάρη του Κυρίου να σας ελευθερώσει. Ας γίνει η ζωή σας σαν εκείνη του τριαντάφυλλου — που στην σιωπή μιλάει με το άρωμά του. 

 Σρι Babaji (Φεβρουάριος 1984)



Οι Διδασκαλίες Του 

Μια Παγκόσμια Οικογένεια 

Όλοι πρέπει να ξεχάσουν την Εθνικότητα, εδώ είμαστε όλοι Ένα. Αυτή είναι μια Συμπαντική Οικογένεια, μετσυσιώστε την ιδέα της διαφορετικής ταυτότητας, απαλλαγείτε από τα συναισθήματα της χωριστότητας. Υπηρετείστε τους ανθρώπους με τον νου, το σώμα, τον πλούτο, τις σκέψεις σας. Δεκ. 16, 1981 

Δεν αναγνωρίζω κάστες και φυλές. Ανήκω μόνο σε μια Ανθρωπότητα. Εργάζομαι για την Ανθρωπότητα όσο είμαι εδώ. 
Ιούνιος 21, 1982 

Ο Σρί Μπάμπατζι μας διδάσκει για την ενότητα της δημιουργίας. Όλοι είμαστε φτιαγμένοι από τα 5 στοιχεία., όλοι από Ένα Πνεύμα. Από όλες τις απόψεις, είμαστε Μια Ανθρωπότητα, μια Ανθρώπινη Οικογένεια. Οι περιορισμοί έρχονται από τις πολιτικές πεποιθήσεις και τους παγκόσμιους ηγέτες που καλουπώνουν την σκέψη μας στον χρόνο, τον χώρο και την κουλτούρα δημιουργώντας έτσι διαφορές και χωριστότητα. Το δικαίωμα εκ γενετής όλης της Ανθρωπότητας είναι να αγαπά και να ακολουθεί το Θείο. Οι περιορισμοί έρχονται από λανθασμένα ανθρώπινα πιστεύω. Ο Σρί Μπάμπατζι εμφανίστηκε για να φωτίσει τους νόες και τις καρδιές της Ανθρωπότητας, έτσι ώστε η ενότητα και η αρμονία να γίνει γνωστή (βιωθεί) από όλους. 
Οκτ. 30, 1982 

Η Αιώνια Θρησκεία (Σανατάν Ντάρμα) Ο Απλός Πατέρας δεν διδάσκει κάποια νέα θρησκεία. Έχει έρθει για να διδάξει την θρησκεία που εγκαθιδρύθηκε την στιγμή της Δημιουργίας, και αυτή είναι το Σανατάν Ντάρμα 

– Η Αιώνια Θρησκεία. Έχει έρθει για να κηρύξει το Σανατάν Ντάρμα μόνο. 
Μάρτιος 25,1982 

Έχω έλθει για να οδηγήσω την Ανθρωπότητα σ’ ένα ανώτερο μονοπάτι. Δεν ανήκω σε καμία συγκεκριμένη θρησκεία, αλλά σέβομαι όλες τις θρησκείες. Επιζητώ την ανύψωση της Ανθρωπότητας. Ο Θείος Εαυτός στους ανθρώπους πρέπει να αφυπνιστεί και να υποδουλώσει την κατώτερη φύση. 
Ιούνιος 21, 1982 

Σε κάθε πόλη υπάρχει ένα κεντρικό σημείο, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν μέσα και έξω από την πόλη οδηγούν σ’ αυτό το κεντρικό μέρος. Παρόμοια, όλες οι θρησκείες οδηγούν σ’ ένα σημείο, και αυτό είναι ο Θεός ο ίδιος. Έτσι ακολουθώντας την οποιαδήποτε θρησκεία τελικά θα φτάσετε στον Θεό. Δεκ. 24, 1981 


Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΒΑji - Μπάμπατζι

Το Μήνυμα προς την Ανθρωπότητα 

Αυτό το μήνυμα προς όλους είναι ότι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι ο ανθρωπισμός Για αυτό πρέπει να θυσιάσουμε όλες μας τις ανέσεις. Μην σκέφτεστε τους εαυτούς σας ή τις ανέσεις σας αλλά σκεφτείτε τους άλλους. Αυτή είναι η μεγάλη αρχή του ανθρωπισμού. 
Δεκ. 24, 1981

 τι εννοεί με τους ανθρωπιστικούς κανόνες και τον αν­θρωπισμό; ο Μπάμπατζι λέει ότι κανένας από μας δεν πρέ­ πει να έχει μίσος για κανένα, θα πρέπει να προσπαθούμε να μην απογοητεύουμε τους άλλους, να αγαπάμε τους πά­ ντες. Σε αυτό το βασίλειο όλοι θα πρέπει να είναι καλοί. Ο Μπάμπατζι περιμένει κάτι τέτοιο από εσάς. Και θα πρέπει να το διακηρύξετε και σε άλλους - σε όσους δεν είναι εδώ. Διδάξτε το στους άλλους, όχι μόνο σ’ όσους είναι γύρω σας, αλλά και σε άλλες χώρες, σ’ όλον τον κόσμο – όπου και εάν πηγαίνετε πρέπει να το κάνετε πρακτική. 
Δεκ. 28, 1981 

Δεν υπάρχει παρά μονάχα μια οδηγία να σας δώσω. Πρέπει να υπάρχει ανθρωπιά μέσα σας. Οι άνθρωποι από όλες τις χώρες πρέπει να ενωθούν μεταξύ τους σαν αδέλφια. Όλοι σας πρέπει να είστε χαρούμενοι και υγιείς και να απολαμβάνετε την χαρά της ζωής. 

 Διαδώστε αυτό το μήνυμα στις χώρες σας, μεταδώστε το φως της δικαιοσύνης στις καρδιές των άλλων. Αφήστε τον σπόρο της ανθρώπινης αγάπης και της ανθρωπότητας που είναι μέσα σας να ανθίσει και να είναι καρπερός. 
Δεκ. 24, 1982 

Η σημασία του να είμαστε Θαρραλέοι Δεν θα πρέπει να νοιώθετε απορριμμένοι ή αποκαρδιωμένοι. Όταν χάνεται την καρδιά σας, όταν χάνεται το κουράγιο σας, αυτό είναι ο θάνατος, Η γιόγκα είναι το να είσαι γενναίος. Να απορρίπτεσαι ή να αποκαρδιώνεσαι δεν είναι γιόγκα. Πρέπει να καταλάβετε τι λέει ο Απλός Πατέρας. 
Μάρτιος 14, 1980 

Ο Σρι Μπάμπατζι ζήτησε ότι όλοι θα πρέπει να έχουμε κουράγιο και να γίνουμε σαν λιοντάρια. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας με κουράγιο. 
Νοέμβρ. 7, 1981 

Όλοι πρέπει να γίνουν πνευματικά δυνατοί και γενναίοι. Μόνο αυτός μπορεί να επιβιώσει που έχει πνευματικό κουράγιο. Χωρίς πνευματικό κουράγιο, κάποιος είναι νεκρός ενώ ζει. 
Μάρτιος 25 1982 

Θέλω γενναίους και θαρραλέους ανθρώπους. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει μεγάλο κουράγιο Μόνο κάποιος που έχει κουράγιο μπορεί να ζήσει μέσα σε αυτήν την εποχή. 
Απρίλιος 6 1982 

Ποτέ μην χάνετε το κουράγιο σας. Ο κόσμος απαιτεί γενναιότητα. Γίνετε γενναίοι και οδηγήστε τους άλλους στο κουράγιο. 
Ιούνιος 29 1982 

Θέλω έναν κόσμο γενναίων και θαρραλέων ανθρώπων 
Αυγ. 17, 1982 

Να είστε θαρραλέοι και πάντα να συνεχίζετε εμπρός. Θα υπάρχουν πολλά βουνά να διασχίσετε αλλά μην σταματάτε μέχρι να φτάσετε στον στόχο σας. Να είστε δυνατοί και ποτέ μην νοιώθετε αποκαρδιωμένοι. 
Δεκ. 26, 1982 

Βαδίστε με κουράγιο και γενναιότητα. Δουλεύετε ασταμάτητα για να βελτιώσετε την Ανθρωπότητα και να εγκαθιδρύσετε τον δρόμο της Αλήθειας. Θέλω μια δημιουργία γεμάτη με γενναίους και θαρραλέους ανθρώπους και θα πρέπει να κάνετε και την επόμενη γενιά γενναία και θαρραλέα επίσης. Είμαι ενάντια στην μη-βία, που κάνει ένα ανθρώπινο ον δειλό. Αγωνιστείτε για την Αλήθεια! Για να αντιμετωπίσετε την ζωή πρέπει να έχετε μεγάλο θάρρος κάθε μέρα. 
Ιανουάριος 16, 1982

Αγάπη 

Ο Μπάμπα ευλογεί όλους όσους κάνουν το καθήκον τους ειλικρινά και με αφοσίωση. Κάντε το καθήκον σας με Αγάπη. 
Δεκ. 16,1981 

Το άτομο που ακολουθεί ανθρωπιστικούς κανόνες θα το αγαπούν όλοι και θα επιβιώσει από την καταστροφή που έρχεται, θα παραμείνει δε χαρούμενο. 
Δεκ. 28, 1981 

Θέλω να ανυψώσω τον χαρακτήρα του ανθρώπου τόσο ψηλά που άνθρωποι τόσο διαφορετικοί όσο το λιοντάρι με την κατσίκα να μπορούν να ζουν μαζί χωρίς μίσος ή ζήλια, μόνο με Αγάπη. 

Όπως διαδίδεται το φως από κερί σε κερί σ’ όλο το δωμάτιο, έτσι θα πρέπει να διαδώσουμε την αγάπη από καρδιά σε καρδιά. 

Απρίλιος 6, 1982 

Όλοι σας δουλέψατε σκληρά εδώ και με αγάπη και σας ευχαριστώ. Αν όλοι δουλεύουμε με σταθερότητα και με αγάπη, θα υπάρξει ειρήνη στον κόσμο. 
Ιούνιος 29, 1982 

Το σχέδιο μου είναι της Αγάπης – μια αγάπη όπου το Λιοντάρι και η κατσίκα θα πίνουν από την ίδια πηγή. 
Ιανουάριος 9, 1983 

Το γενετήσιο δικαίωμα της ανθρωπότητας είναι να αγαπά και να ακολουθεί τον Θεό 
Οκτ. 30,1982 

Ενωθείτε με Αγάπη για να ανυψώσετε τους Εαυτούς σας Δεκ. 26,1982



Η βλαβερότητα της ζήλιας και του Μίσους 

Ο Μπάμπατζι μιλά πάντα για ενότητα. Είμαστε όλοι ίσοι, χωρίς να έχει σημασία από ποια χώρα ερχόμαστε και οι εθνικές διαφορές θα πρέπει να αγνοηθούν. Είμαστε όλοι μια ενότητα. Πρέπει να τελειώνουμε με την ζήλια και το μίσος γιατί είναι βλαβερά. Είμαστε όλοι μεταξύ μας και με τον Θεό ένα. 
Απρ. 30,1980 

Αφαιρέστε το μίσος και την ζήλια από την καρδιά. Το ίδιο επαναλαμβάνετε στην βίβλο και το ίδιο μετέφερε και ο Χριστός. Όπου υπάρχει ζήλια και μίσος δεν υπάρχει θρησκεία. Εάν υπήρχε ανθρωπισμός στους ανθρώπους, δεν θα υπήρχε ανάγκη να φτιαχτούν ατομικές βόμβες. Πριν από πολλά χρόνια οι άνθρωποι θα είχαν εγκαταλείψει ήδη τα όργανα της καταστροφής. 
Δεκ. 24, 1982 

Μάθετε να αγαπάτε την θρησκεία σας και θεωρείστε τον εαυτό σας έναν στρατιώτη της χώρας σας. Νοιώστε το αυτό στην καρδιά σας. Πρέπει να δουλέψετε για να ανυψώσετε την ανθρωπότητα και να εξαλείψετε την περηφάνια, την ζήλια και το μίσος. 
Δεκ. 26, 1982 

Μόνο ένας είναι αρκετός Δεν θέλω εκατομμύρια και χιλιάδες να με ακολουθούν. Μόνο ένας είναι αρκετός. Ένα τέλειο Ον είναι αρκετό για να αλλάξει τον κόσμο. Ο Ράμα, ο Κρίσνα και ο Χριστός δεν ήταν πολλοί, ήταν μόνο ένας, αλλά άλλαξαν τον κόσμο. Σας λέω αυτά τα πράγματα για να μην νομίζετε ότι η ποσότητα είναι απαραίτητη. Μια σπίθα φωτός είναι αρκετή για να φωτίσει το Σύμπαν. Απρ. 6, 1982 

Ο Κόσμος θα αλλάξει Όπως ξέρετε ήδη εδώ και κάποιο καιρό ο κόσμος θα αλλάξει. Για αυτό σας λέω δουλέψτε σκληρά και παροτρύνετε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Οι καιροί θα αλλάξουν έτσι πρέπει να είστε εργατικοί και γενναίοι. Ιούν. 29, 1982

Kripa ram [ Κωνσταντίνος Κωνσταντοπουλος ]

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα