Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΗΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ. ΖΗΤΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ!



Η Χίλαρι Κλίντον, η οποία έχει υποσχεθεί να απελευθερώσει όλα τα άκρως απόρρητα αρχεία που κατέχουν οι ΗΠΑ για τους εξωγήινους και τα ΑΤΙΑ αν εκλεγεί Πρόεδρος, δεν έχει ακόμη απαντήσει στον εξωγήινο που αυτοαποκαλείται "Mogay".

Τα Ηνωμένα Έθνη βρίσκονται σε επαφή με κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι εξωγήινος από έναν άλλο πλανήτη, ο οποίος επ...ιδιώκει απεγνωσμένα να μιλήσει με την Χίλαρι Κλίντον.



Ο εξωγήινος που φαίνεται ότι ναυάγησε με την ομάδα του, ισχυρίστηκε ότι "έχουν δοθεί στους ηγέτες σας αρκετές πληροφορίες για μας και για το που βρισκόμαστε και ότι μπορούν να μας πάρουν πίσω".

Οι περίεργες απαιτήσεις του εξωγήινου και το μήνυμα του ΟΗΕ αποκαλύφθηκαν σε μια νέα έκθεση που κατατέθηκε από κορυφαία ομάδα έρευνας UFO στον κόσμο.

Απαντώντας στον εξωγήινο η κα McFadden, αναπληρώτρια βιβλιοθηκονόμος της Βιβλιοθήκης του ΟΗΕ, του ανέφερε: "Αγαπητέ Mogay, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ κ. Ban Ki-Moon δεν θεωρείται ο ηγέτης της Γης."

Εξήγησε την εμπλοκή που έχει ο ΟΗΕ στα φαινόμενα των UFO και πρόσθεσε: "Το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τις Υποθέσεις του Εξωτερικού Διαστήματος (UNOOSA) ίσως σας φανεί χρήσιμο."

Λεπτομέρειες σχετικές με την ιδιόμορφη αλληλογραφία μεταξύ της Kerith McFadden, αναπληρώτριας βιβλιοθηκονόμου στην Βιβλιοθήκη των Ηνωμένων Εθνών και του υποτιθέμενου εξωγήινου που αυτοαποκαλείται "Mogay", έχουν εμφανιστεί και στο διαδίκτυο.

Nicos Kastanias

galacticconnection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα