Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD (USA CORPORATION) ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ!

Κι' όμως αυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Γι' αυτό η υπερδύναμη εξαφανίστηκε από την Μ. Ανατολή, όπου ήμασταν συνηθισμένοι να βλέπουμε τα αεροπλανοφόρα της να κόβουν βόλτες και να επιβάλλουν την πολιτική της..

 B4INREMOTE-aHR0cHM6Ly8xLmJwLmJsb2dzcG90LmNvbS8tSUZ2ckR4dGgtMmsvVnNqaXBMZ0dtT0kvQUFBQUFBQUFFN0kvbTFrdWdXMWVhMGsvczY0MC9yZXB1YmxpYyUyQm1pbGl0YXJ5JTJCaW50ZWwucG5n
ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD (USA CORPORATION) ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ!
Πληθαίνουν από διάφορες πηγές οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο στρατηγός Dunford, που ηγείται των δημοκρατικών στρατευμάτων που υποστηρίζουν την αλλαγή στις ΗΠΑ και την απαλλαγή της χώρας από την Cabal, υπέστη πολλαπλές απόπειρες δολοφονίας την περασμένη βδομάδα.
Ο Dunford θεωρείται ως ο προσωρινός πρόεδρος της Δημοκρατίας των ΗΠΑ και συντονίζει τις ενέργειες του με τα "Λευκά Καπέλα" του Πενταγώνου, την Ρωσία και την Κίνα, για να επιτευχθεί η μετάβαση σε ένα παγκόσμιο νομισματικό σύστημα με αξία τον χρυσό και μια ειρηνική μετάβαση των ΗΠΑ σε ένα δημοκρατικό καθεστώς, καθώς και η απεξάρτηση τους από την ιδιωτική εταιρεία - ναι, όπως το διαβάζετε - που ανήκει στους Rothschild και στην Cabal!
Επιπρόσθετες φήμες - πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπάρακ Ομπάμα παρέδωσε την CEO USA Corporation στους Κινέζους από τον Αύγουστο του 2013 και υποτίθεται ότι θα συμμορφωθεί τώρα σε μια ειρηνική μετάβαση στη Δημοκρατία.
Ο Dunford επιδιώκει να εξασφαλίσει ότι αυτή η μετάβαση θα γίνει με ειρηνικό τρόπο μετακινώντας στρατεύματα πιστά σ' αυτόν τον σκοπό. Ήδη στις 8 Φεβρουαρίου μετακινήθηκαν μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις και ελικόπτερα Chinook και Apache σε διάφορες θέσεις.

Κύριο μέλημα του Dunford είναι η αποφυγή μιας άλλης ψεύτικης επίθεσης όπως αυτή που διενήργησε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 η Νέα Παγκόσμια Τάξη, ημέρα κατά την οποία προγραμματίστηκε η μεγάλη επαναφορά στο νέο νομισματικό σύστημα, με αποτέλεσμα να αποτύχει και να εδραιώσει την κυριαρχία της η Cabal.
Η Νέα Αμερικανική Δημοκρατία έχει την στήριξη του Reno και της Νεβάδας. Ένας πρώην ναύαρχος ασκεί καθήκοντα σκιώδους Υπουργού Οικονομικών και έχει την εμπιστοσύνη των Κινέζων Γερόντων, καθ' ότι στο παρελθόν ήταν επιφορτισμένος με την φύλαξη των πυρηνικών όπλων και τον θεωρούν αξιόπιστο για τον διακανονισμό του χρέους των ΗΠΑ προς την Κίνα σε χρυσό στα πλαίσια του νέου συστήματος.
Το δολάριο των ΗΠΑ έχει καταρρεύσει από το 2012. Οι ΗΠΑ προσέφυγαν στο Διεθνές Δικαστρήριο χωρίς να έχει επιλυθεί μέχρι το 2014 η διαφορά τους με την Κίνα. Τον Αύγουστο του 2013, η Rancho Mirage Corporation της Καλιφόρνιας παραδόθηκε στον μεγαλύτερο πιστωτή της, που ήταν η Κίνα. Υπάρχουν εικόνες μεταξύ του προέδρου της USA Corporation Μπάρακ Ομπάμα και του Xi Jinping, να κάνουν συμφωνία για μια ειρηνική μετάβαση των Ηνωμένων Πολιτειών στο νέο σύστημα..
~ enerchi της AscensionWithEarth.com


Nicos Kastanias
 beforeitsnews
 Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα