Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Yoko Ono: Ο John Lennon έχει ένα μήνυμα για τον Τραμπ!

Yoko Ono ισχυρίζεται ότι κάλεσε το πνεύμα του John Lennon για την 36η επέτειο του θανάτου του κατά τη διάρκεια μιας

Η Yoko Ono ισχυρίζεται ότι κάλεσε το πνεύμα του John Lennon στην 36η επέτειο του θανάτου του κατά τη διάρκεια μιας τελετής "Ενοχιανής μαγείας", και αυτό που είπε για τον εκλεγμένο πρόεδρο Donald Trump μπορεί να σας εκπλήξει.



Η Yoko Ono αντέδρασε στη νίκη του Τραμπ ουρλιάζοντας σαν μωρό και ανεβάζοντας την εγγραφή στο Twitter. Στη συνέχεια αρνήθηκε να ανοίξει το στόμα της για δύο εβδομάδες - αλλά στενός συνεργάτης της λέει ότι ο νεκρός σύζυγός της, John Lennon, την συμβούλεψε να δώσει στον εκλεγέντα Πρόεδρο μια ευκαιρία.




Dear Friends,
I would like to share this message with you as my response to @realDonaldTrump
love, yoko
Σε τελετή στο Dakota Building της Νέας Υόρκης, η Yoko έκανε έναν μαγικό κύκλο με στενούς φίλους και τοποθέτησε ένα τρίγωνο έξω από τον κύκλο. Σύμφωνα με τον φίλο της, στη συνέχεια, προσκάλεσε το πνεύμα του John Lennon με την χρήση εξαιρετικών προηγμένων τεχνικών Ενοχιανής μαγείας.
Η Yoko εξέφρασε την απογοήτευσή της για την κατάσταση του κόσμου το 2016 και αφού ζήτησε "υποστήριξη και καθοδήγηση" από τον αποθανόντα σύζυγό της, εκείνος την συμβούλεψε να χαλαρώσει και να δώσει την ευκαιρία στον Τραμπ να εκπληρώσει την υπόσχεσή του για τερματισμό των πολέμων.
« Όλοι έχουμε έναν Χίτλερ μέσα μας, αλλά έχουμε επίσης την αγάπη και την ειρήνη. Γιατί λοιπόν να μην δώσουμε στον Τραμπ μια ευκαιρία; " 



Η Ενοχιανή μαγεία θεωρείται συχνά εντυπωσιακά περίπλοκη και δύσκολη να κατανοηθεί στο σύνολό της, αλλά η Yoko την εξασκεί για δεκαετίες. Το σύστημα αυτής της τελετουργικής μαγείας, που έγινε διάσημο από τον Aleister Crowley, βασίζεται στην επίκληση και προσταγή διαφόρων πνευμάτων.

Yoko Ono και ο John Lennon το 1976.
Yoko Ono και John Lennon το 1976.

Θα τερματίσει ο Τραμπ τους πολέμους, όπως το πνεύμα του καλούντος John Lennon υπαινίχθηκε;
Ο Tραμπ έχει επανειλημμένα αποκαλέσει τους πολέμους στο Ιράκ,την Λιβύη και την Συρία λάθος, και επέκρινε την Χίλαρι Κλίντον  ότι είναι "πάρα πολύ γρήγορη στη σκανδάλη."
Ο εκλεγείς Πρόεδρος έχει προωθήσει την ιδέα ότι ο κόσμος θα ήταν ασφαλέστερος αν οι χώρες αυτές ήταν ακόμη υπό σταθερό καθεστώς, παρά ερημωμένες μετά τις συγκρούσεις στις οποίες ευδοκιμεί η τρομοκρατία.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα