Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΣYΝΤΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (Μέρος Α)

Φωτογραφία της Kate Minogianni.

Αισθάνεστε την υποστήριξη του Σύμπαντος και την καθοδήγηση στην καθημερινή σας ζωή; Γνωρίζετε το ενεργειακό πεδίο που κινείται και συνεχώς δημιουργεί γύρω σας; Υπάρχει μια φυσική ροή ενέργειας που κινείται μέσα από όλα τα πράγματα. Δημιουργεί και διαμορφώνει την τρέχουσα στιγμή. Είστε ένα σημαντικό μέρος αυτής της ροής και ένα περίπλοκο μέρος του δικτύου της ζωής που συνεχώς υφαίνεται.
Το Σύμπαν μας καλεί συνεχώς και μας στηρίζει να έρθουμε σε ευθυγράμμιση με αυτόν τον Θείο Χορό. Είμαστε ένα απαραίτητο μέρος αυτής της αλληλεπίδρασης. Όταν δίνουμε προσοχή και συμβαδίζουμε με αυτή την ορθότητα, τότε αξιοσημείωτα θαύματα συμβαίνουν στη ζωή μας! Δεν είναι πάντα εύκολο ή απλό. Μερικές φορές, η ροή μπορεί να μας οδηγήσει σε προκλήσεις, ώστε να μπορέσουμε να ξετυλίξουμε τις στρεβλώσεις και να αφήσουμε πίσω μας αυτό που δεν μας εξυπηρετεί πλέον και μερικές φορές δεν ευθυγραμμιζόμαστε με αυτό που είναι σωστό για διάφορους λόγους, όπως φόβο, εμπειρίες του παρελθόντος ή συνήθεια. Ο κόσμος μας την παρούσα στιγμή μπορεί να είναι ένα πολύπλοκο μέρος και είναι πιθανό να αντιστεκόμαστε και να χανόμαστε σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό που είναι υπέροχο σχετικά με τη ροή, είναι ότι είναι πάντα εκεί και μας περιμένει, εμείς απλά πρέπει να συντονιστούμε ξανά με αυτήν.
Υποστήριξη σε Πολλές Μορφές
Η θεία υποστήριξη έρχεται με πολλές μορφές. Μπορεί να λαβαίνουμε διαισθητικά μηνύματα ότι γνωρίζουμε πράγματα, οράματα ή εικόνες, που απλά προσγειώνονται μέσα μας. Μπορεί να αισθανόμαστε μια διαισθητική γνώση γύρω από το ηλιακό μας πλέγμα, από εδώ προέρχεται ο όρος «ένστικτο του εντέρου» (= gut instinct). Το έντερο μας γνωρίζει τι είναι σωστό. Όταν κάνω μια ερώτηση εσωτερικά, αν δεν είναι ευθυγραμμισμένη συχνά παρατηρώ ένα σφίξιμο στο ηλιακό μου πλέγμα, στη συνέχεια, αν σκεφτώ μια εναλλακτική δυνατότητα που είναι ευθυγραμμισμένη νιώθω το σώμα μου να χαλαρώνει και να επεκτείνεται. Μερικές φορές, απλά ανεξήγητα γνωρίζω ποια είναι η σωστή ενέργεια, ακόμα και αν αυτή δεν θα ήταν η λογική ή προτιμότερη επιλογή σύμφωνα με το νου/ το εγώ. Ο κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός, γι’ αυτό εξασκηθείτε να ακούτε το σώμα σας και την εσωτερική γνώση, πώς αυτή σας μιλάει; Έχουμε αξιοσημείωτη νοημοσύνη συνεχώς στη διάθεση μας πολύ πέρα από το νου.

Η καλοσυνάτη ροή είναι εμφανής σε σημεία και συγχρονικότητες που εμφανίζονται στη ζωή μας και είναι ευεργετικό να δίνουμε προσοχή στο τι συμβαίνει γύρω μας. Όταν είμαστε ανοικτοί και έχουμε επίγνωση, όλα τα είδη της μαγείας εμφανίζονται στη ζωή μας. Η φράση «Δείξε μου» μπορεί να είναι ευεργετική στο να καλωσορίσει την θεία καθοδήγηση. Μερικές φορές η καθοδήγηση μπορεί να είναι διακριτική, και άλλες φορές μπορεί να είναι ξεκάθαρη και φανερή. Θα μπορούσε να είναι ο τρόπος που ο άνεμος φυσά μέσα από τα δέντρα ή ένα χαμόγελο από έναν ξένο, ή μια «τυχαία» συνάντηση με κάποιον που σκεφτόμασταν. Να είστε ανοικτοί στο να καλωσορίσετε τη μαγεία στη ζωή σας, να δίνετε προσοχή, και θαύματα συμβαίνουν. Το κλειδί είναι να παρατηρείτε πώς αισθάνεστε μέσα σας σε σχέση με τον καθρέπτη στον εξωτερικό κόσμο σας. Σας δείχνει κάτι για τον εαυτό σας.
Υπάρχουν επίσης και άλλες ενέργειες οι οποίες δεν είναι τόσο καλοκάγαθες που λειτουργούν στο Σύμπαν. Εάν, ωστόσο, διασφαλίσουμε ότι ερχόμαστε από μια ειλικρινή και αυθεντική θέση και δεν χανόμαστε στο δράμα ή τις στρεβλώσεις μας, τότε αυτές οι ενέργειες μπορούν να έχουν μικρή ή καθόλου επίδραση στις δονήσεις μας και τον τρόπο που εμπλεκόμαστε με τον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αρνούμαστε οποιαδήποτε «αρνητικά» συναισθήματα, η πρόσκληση είναι να τα αισθανόμαστε βαθιά και να τα δουλεύουμε, παρά να τα καταστέλλουμε ή να τα καλύπτουμε με θετικές επιβεβαιώσεις και σκέψεις. Όταν ερχόμαστε από μια θέση αυθεντικότητας, ολόκληρο το σύμπαν είναι διαθέσιμο να μας υποστηρίξει. Είμαστε μέρος ολόκληρου του Σύμπαντος και μας προσφέρεται θεία υπηρεσία. Ως διασυνδεδεμένο μέρος του Σύμπαντος, ποιοι είμαστε εμείς που δεν θα παίξουμε το ρόλο μας σε αυτή τη Θεία ροή; Θυμάμαι τα λόγια της Marianne Williamson:
« Ο βαθύτερος φόβος μας δεν είναι ότι είμαστε ανεπαρκείς.
Ο βαθύτερος φόβος μας είναι ότι είμαστε ισχυροί πέρα από το μέτρο.
Είναι το φως μας, όχι το σκοτάδι μας, που μας φοβίζει περισσότερο.
Ρωτάμε τους εαυτούς μας, ποιος είμαι εγώ για να είμαι λαμπερός,
πανέμορφος, ταλαντούχος, υπέροχος;
Στην πραγματικότητα, ποιος είσαι εσύ για να μην είσαι;
Είσαι παιδί του Θεού.
Το να το παίζεις μικρός δεν υπηρετεί τον κόσμο».
Της Fiona Reilly


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα