Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Η ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟ-ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ


«Κάνε έναν ήσυχο περίπατο με την Μητέρα Φύση. Αυτό θα θρέψει το νου, το σώμα και την ψυχή σου».
- Anthony Douglas
Μια συνηθισμένη ζωή δεν είναι η μόνη ζωή που έχετε στη διάθεση σας. Μπορείτε να επαναστατήσετε στην μετριότητα και να δημιουργήσετε μια ικανοποιητική, επιτυχημένη ζωή. Η μετάβαση από ένα συνηθισμένο επίπεδο σκέψης σε ένα εξαιρετικό επίπεδο σκέψης θα αλλάξει τη ζωή σας. Οι πιο δυνατές επιθυμίες σας μπορούν να είναι δικές σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το αληθινό κάλεσμα σας. Μην ακολουθείτε τα πολιτισμικά στερεότυπα. Μην βάζετε ετικέτες στον εαυτό σας ως ένα συγκεκριμένο άτομο γιατί τότε περιορίζετε τον εαυτό σας. Όταν πείτε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε και να είστε οτιδήποτε είναι αυτό που θέλετε να είστε, τότε μπορείτε. Όλα αρχίζουν από τις σκέψεις σας. Με τα λόγια του Wayne:
Κάνοντας τη μετάβαση από το επίπεδο της απλής συνειδητότητας στο επίπεδο της υπερσυνειδητότητας συνεπάγεται θεμελιώδη ανανέωση - μια δραματική αλλαγή της προσωπικότητας. Πολύ λίγοι είναι διατεθειμένοι να δεσμευτούν σε αυτό το επίπεδο της εκπλήρωσης του Θείου σκοπού τους. Αυτό που σας καλώ να κάνετε, αν θέλετε να αυτό-πραγματωθείτε πραγματικά, είναι να ξεπεράσετε την αντίσταση σας στο να περιλάβετε όλα όσα είστε στην επίγεια ζωή σας. Έχετε τη δυνατότητα να εισέλθετε σε υψηλότερες περιοχές, έτσι ώστε να εκπληρώσετε συνειδητά τις υψηλότερες επιθυμίες σας εδώ, τώρα, για το μεγαλύτερο όφελος όλων. Αυτό είναι σαν να κάνετε μια τούμπα και να προσγειώνεστε σε μια νέα πραγματικότητα - μια πραγματικότητα στην οποία όλα τα πράγματα είναι δυνατά, μια πραγματικότητα όπου δεν ταυτίζεστε πλέον με όλα εκείνα τα πολιτισμικά μιμίδια και ιούς του νου με τα οποία είχατε προγραμματιστεί σε νεαρή ηλικία, και τα οποία σας προετοίμαζαν για μια συνηθισμένη ζωή.
Μπορείτε να ζήσετε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια της αλλαγής της αντίληψης για τον εαυτό σας με το να είστε πρόθυμοι να πεθάνετε ως ο τωρινός εαυτός σας. Σωστά, αποσύροντας την προσωπική σας ιστορία ως ο κριτής της ζωής σας, σταματάτε να αντιστέκεστε στην πληρέστερη δυνατότητά σας. Απλά, δεν επιλέγετε πλέον να σχηματίζετε την ταυτότητά σας με βάση ό, τι έχετε διδαχθεί. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι όλα όσα πιστεύατε ότι είναι αληθινά σας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο όπου θέλετε περισσότερο να εξερευνήσετε παρά να αντισταθείτε στις υψηλότερες δυνάμεις σας.

Πριν από χρόνια, ενώ διάβαζα το «Σκέψου και Γίνε Πλούσιος» του Napoleon Hill, τον θυμάμαι να λέει ότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που διακρίνει εκείνους που ζουν τη ζωή σε ένα υψηλότερο επίπεδο με έναν πλούτο που δεν αφορά μόνον το χρηματικό κέρδος. Είναι ότι αυτά τα μοναδικά και σπάνια άτομα έχουν μια διακαή επιθυμία να πετύχουν. Τώρα, μια διακαής επιθυμία είναι πολύ διαφορετική από μια συνηθισμένη ευχή ή επιθυμία, γιατί καίει εσωτερικά – από την στιγμή που ανάψει, ποτέ δεν σβήνει, ανεξάρτητα από το τι συμβεί. Αυτό είναι ένα γνώρισμα που ξέρω καλά. Συχνά έχει την αίσθηση της εμμονής ... και μου έχουν επισημάνει ότι έχω έμμονες ιδέες πολλές φορές στη ζωή μου. Ωστόσο, δεν ήταν κατάρα, γιατί με έχει πάντα εξυπηρετήσει στην εκπλήρωση όποιας λαχτάρας ένιωθα μέσα μου. Συχνά το βλέπω σαν μια εσωτερική φλόγα κεριού που ούτε καν τρεμοπαίζει. Όλη η μεταμόρφωση αρχίζει με μια έντονα διακαή επιθυμία να μεταμορφωθείς.
Μια εσωτερική γνώση, μαζί με μια διακαή επιθυμία, είναι η προϋπόθεση για να γίνετε ένα άτομο ικανό να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες της καρδιάς του. Στο «Η Δύναμη της Επίγνωσης», ο Neville εξηγεί με έμφαση ότι «Για να μεταμορφωθείτε, ολόκληρη η βάση των σκέψεων σας πρέπει να αλλάξει. Αλλά οι σκέψεις σας δεν μπορούν να αλλάξουν αν δεν έχετε νέες ιδέες, γιατί σκέφτεστε από τις ιδέες σας». Πώς βρίσκετε το δρόμο για τις ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τις σκέψεις σας;
Ξεκινήστε λέγοντας και γράφοντας μια δήλωση που βρίσκετε ελκυστική. Δημιουργήστε την μοναδική σας δήλωση που μιλάει στην καρδιά σας, όπως: Έχω μια διακαή επιθυμία - μια εσωτερική φλόγα που δεν θα σβήσει από εξωτερικές δυνάμεις - να γνωρίσω και να ζήσω από υψηλότερες περιοχές, να μεταμορφωθώ έτσι ώστε η νέα μου αντίληψη για το εαυτό μου δεν θα περιλαμβάνει πλέον κανένα περιορισμό. Είμαι πρόθυμος να αμφισβητήσω και να αλλάξω τις σκέψεις που με εμποδίζουν να έχω μια υψηλότερη έκδοση του εαυτού μου.
Προτείνω να ανοίξετε την διαδικασία της σκέψης σας σε μια νέα ιδέα που θα σας βοηθήσει καθώς αρχίζετε να αλλάζετε την αντίληψή σας για τον εαυτό σας. Μπορείτε να σκέφτεστε τον εαυτό σας ως μια Θεία χωρίς περιορισμούς ύπαρξη παρά ως ένα άτομο που δεν έχει επιλογή όταν πρόκειται για τις σκέψεις σας. Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως παρατηρητή, που σκέπτεται και επιλέγει τις σκέψεις που επιλέγετε από αυτό το αστείρευτο ρεύμα της σκέψης στην εσωτερική οθόνη σας, 24 ώρες το 24ωρο, και τις 365 ημέρες του χρόνου.
Dr. Wayne W. Dyer


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα