Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑΥΑΓΙΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΕΡΑΣ!!!!

Λίγοι γνωρίζουν την ιστορία του γερμανικού υποβρύχιο UB-85 – https://en.wikipedia.org/wiki/SM_UB-85  , αν και αυτό έζησε μια ιδιαίτερη και περίεργη επίθεση κοντά στην ακτή της Σκωτίας, οι διασωθέντες είπανε ότι αυτό το υποβρύχιο δέχθηκε επίθεση από ένα μυστηριώδες και κολοσσιαίο τέρας της βαθιάς θάλασσας!
ub-85-1
Αν και βέβαια κανείς δεν τους πίστεψε τότε η ιστορία ήρθε στο φως να γίνει αληθινή όταν ανακαλύφθηκαν τα ερείπια του υποβρυχίου στο Wigtownshire ( Γουιγκτοουνσάιρ νοτιοδυτικά της Σκωτίας – https://en.wikipedia.org/wiki/Wigtownshire   )! To γερμανικό ναυάγιο ανακαλύφθηκε από εργαζομένους όπου έκαναν υποβρύχια τοποθέτηση ενός καλωδίου επικοινωνίας στη Βόρεια Θάλασσα, οι εργάτες ήταν σε θέση να προσδιορίσουν ότι αυτό ήταν το γερμανικό υποβρύχιο UB-85, το οποίο είχε επίσης συλληφθεί από τους Άγγλους, όπου επίσης ήταν εάν γνωστό γεγονός διότι οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να αντισταθούν!
ub-85-2
Σύμφωνα με την ιστορία του κυβερνήτη του υποβρυχίου Gunther Krech ( Γκάνθερ Κρεχ – https://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%BCnther_Krech ) , το πλήρωμά του δεν μπορούσε να αντισταθεί ενάντια στο στρατό του εχθρού, αφού λίγο πριν είχε δεχθεί επίθεση από ένα άγριο και κολοσσιαία άγνωστο θηρίο, είχε μικρό κεφάλι, αλλά εξαιρετικά μεγάλα, κοφτερά δόντια!
Ευτυχώς , το πλήρωμα κατάφερε να τρομάξει το θηρίο που χρησιμοποιώντας τα πυροβόλα όπλα τους ενάντια στο τέρας! Αλλά όταν επανεξέτασαν τη κατάσταση του υποβρυχίου είχε καταστραφεί εντελώς από την αινιγματική επίθεση του θαλάσσιου πλάσματος! Από τη στιγμή που το θηρίο τους επιτέθηκε το υποβρύχιο ήταν στην επιφάνεια της θάλασσας χωρίς να μπορεί να καταδυθεί επισκευάζοντας  τις μπαταρίες, έτσι ήταν στην επιφάνεια! Ήταν τόσο ισχυρή η ζημία που προκλήθηκε από το θηρίο που το υποβρύχιο ήταν εντελώς ακίνητο, για το λόγο αυτό το πλήρωμα επέλεξε να μην να πολεμήσουν και να παραδοθούν ειρηνικά στους Εγγλέζους!
ub-85-3
Φωτογραφία αρχείου προτού οι Εγγλέζοι βουλιάξουν το συγκεκριμένο υποβρύχιο!
Κανείς δεν ξέρει ακριβώς συνέβη στην πραγματικότητα με το γερμανικό υποβρύχιο πριν από την αγγλική επίθεση, αλλά στα λείψανα του υποβρυχίου φαίνεται εύκολα ότι υπέστη βαριά επίθεση!
Παρόλο τότε δεν έγινε πιστευτή η ιστορία αυτή από τους Εγγλέζους σήμερα επανεξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει γίνει έτσι και από τα βαθυσκάφη που στάλθηκαν να το ερευνήσουν. Πράγματι το σκάφος φαίνεται να έχει υποστεί διάφορες άλλες κακώσεις εκτός την καταστροφή των Εγγλέζων προτού το βουλιάξουν! Εκτός από τις φωτογραφίες που έχουμε τα τελευταία χρόνια από θαλάσσια τέρατα τεραστίων διαστάσεων υπήρχαν και οι αναφορές από παλαιούς ναυτικούς για τέτοιου είδους θαλάσσια τέρατα μα κανείς όμως δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά, μην φανταστείτε ότι τους παίρνει στα σοβαρά και σήμερα η επιστημονική κοινότητα εκτός των κρυπτοζωολόγων! Όμως αυτή η ιστορία φαίνεται να φέρει νέα στοιχεία στο φως μετά την ερεύνα που θα γίνει τον Μάιο με πιο εξελιγμένα βαθυσκάφη! Η μοναδική απεικόνιση τους σκάφους στο βυθό που υπάρχει μέχρι σήμερα είναι αυτή εδώ:
ub-85-4
ub-85-5
Ο Δρ. Innes McCartney ( Ίνες Μακ Κάρτνεϊ – https://en.wikipedia.org/wiki/Innes_McCartney  όπου και ήρθαμε σε επικοινωνία μέσο –  είναι ένας ιστορικός, αρχαιολόγος, και επίτιμος ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth ( Μπούρνμαουθ – http://bournemouth.academia.edu/InnesMcCartney ) , που εξετάζει το ναυάγιο, το οποίο είναι περίπου 45 μέτρα σε μάκρος και περίπου 120 μ. μακριά από το κέντρο της διαδρομής του καλωδίου, και πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι το θρυλικό UB- 85! Τα ίδια μας είπε και μας ως λιγομίλητος για το θέμα ότι είχε πει περίπου στη Τelegraph!
<< Τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ναυαγίου, το οποίο είναι σε μεγάλο βαθμό ανέπαφο, επιβεβαιώνεται ότι είναι υποβρύχιο UBIII-Class, διότι γνωρίζουμε για δύο που χάθηκαν στην περιοχή – το διάσημο UB-85 και το αδερφό σκάφος του UB-82 >>!
Ότι νεότερο έχουμε θα σας το πούμε!
Θα τα ξανά πούμε σύντομα να είστε όλοι καλά!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα