Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

- "Το δικό σας Σύμπαν είναι τεχνητό δημιούργημα προηγμένου υπερπολιτισμού, των "Πανσόφων Δημιουργών", κοσμικών όντων εξωσυμπαντικών και εξωδιαστατικών. Ζουν σε κάποιο από τα πολλά παράλληλα προς το δικό σας Σύμπαν. Στα αρχικά στάδια της δημιουργίας του το επέβλεπαν συνεχώς και κατόπιν το άφησαν να εξελιχθεί αυτόνομα, χωρίς να παρεμβαίνουν στην λειτουργία του. Παρεμβαίνουν μόνον όταν υπάρχει ανάγκη διόρθωσης κοσμικών εκτροπών, ή όταν η ύβρις των λογικών όντων υπερβεί όλα τα ανεκτά θεσμοθετημένα όρια.
Η μεγάλη έκρηξη που δημιούργησε το δικό σας Σύμπαν, δεν προκλήθηκε μόνη της τυχαία, ούτε από τον Θεό, αλλά ήταν μια έκρηξη που προκάλεσαν οι "Πάνσοφοι Δημιουργοί" των Συμπάντων, είτε κατόπιν εντολής κάποιων άλλων υπερτέρων από αυτούς σοφών, είτε εξ' ιδίας πρωτοβουλίας.

Η τεχνολογία της "Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας" βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτό της τεχνολογίας των "Πανσόφων Δημιουργών" των Συμπάντων, όπως και αυτή είναι απλησίαστη από την γήινην επιστήμη. Η τεχνολογία σας βρίσκεται στον πυθμένα της εξέλιξης με μηδενικές τεχνολογικές δυνατότητες. Η διαπίστωση αυτή προκύπτει από τους οραματισμούς και τα σχέδια των επιστημόνων σας για διαστρικά ταξίδια με αστροπολιτείες κατασκευασμένες από μέταλλα και συνθετικά υλικά, οι οποίες θα καταστραφούν πριν προλάβουν να βγουν από το ηλιακό σας σύστημα, γιατί το διάστημα είναι διάσπαρτο από μετεωρίτες, βράχους, πέτρες, ηλεκτρομαγνητικές καταιγίδες, αστρικούς ανέμους, που θα προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές και τύφλωση των ηλεκτρομαγνητικών τους οργάνων. Ένα τέτοιο ταξίδι όπως το οραματίζονται οι επιστήμονες σας είναι αδύνατο. Μπορεί όμως να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια, όταν θα δυνηθείτε να εισέλθετε στην 4ην διάσταση. Αλλά και αυτό απέχει ακόμα αιώνες από την δική σας τεχνογνωσία.."
["Η Υπέρτατη Μύηση", Γ. Καλογεράκη]

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα