Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝΟ Αβραάμ Λίνκολν εκλέχτηκε στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών το 1846. Μιλάμε ίσως για τον καλύτερο πρόεδρο των ΗΠΑ, που τον δολοφόνησαν.
Φοβερά πράγματα. Θα στα αραδιάσω κι αν δεν τα προσπεράσεις, αλλά κάπως τα ψάξεις, είναι εύκολο να τρελαθείς. Πρόσεξε φάση.
Ο επίσης δολοφονημένος, την ίδια ημέρα, σα σήμερα, 22 Νοεμβρίου, το 1963, πρόεδρος των ΗΠΑ Τζών Κένεντυ, καλός πρόεδρος κι αυτός, εκλέχτηκε στο Κογκρέσο το 1946. Η σύμπτωση. Ο Abraham Lincoln το 1846, ο John Kennedy το 1946. Δεν τελειώσαμε.
Ο Λίνκολν έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ το 1860 και ο Κένεντυ το 1960. Δεν τελειώσαμε.
Με επτά γράμματα είναι το επίθετο των δυο δολοφονημένων. Lincoln, Kennedy. Δεν τελειώσαμε.
Φοβερά πράγματα. Τον Λίνκολν τον διαδέχθηκε κάποιος Andrew Johnson (αριστερά στη φώτο) και τον Κένεντυ ο Lyndon Jonson (δεξιά στη φώτο). Ίδιο όνομα, Johnson, με επτά γράμματα κι αυτό. Δεν τελειώσαμε.
Ο αντικαταστάτης του Λίνκολν, ο Άντριου, γεννήθηκε το 1808, και ο Λίντον γεννήθηκε το 1908. Δεν τελειώσαμε.
Και οι δυο Τζόνσον που έγιναν πρόεδροι χάρη σε δολοφονίες καταγόταν από την πόλη Johnson City του Tenessee.

Να σου πω κι άλλα; Όταν έληξε η θητεία τους οι δυο Τζόνσον ήταν υποψήφιοι πρόεδροι για την προσεχή τετραετία και αντίπαλο είχαν και οι δυο πολιτικό που το όνομά του αρχίζει από «G». Δεν το κόβω, την πάω αλλού τη δουλειά.
Μιλάμε, λοιπόν, για κάποιες διαβολικές ομοιότητες, που αφορούν δύο δολοφονίες προέδρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που τις χωρίζουν ένας αιώνας, στον πόντο. Να ρίξουμε και κάτι ψιλές για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Φοβερά πράγματα. Έχουμε και λέμε.
Στην Αμερική η 11η Σεπτεμβρίου αναγράφεται ως «9/11» κι αυτό είναι το νούμερο για να καλέσει κάποιος, για έκτακτα περιστατικά, την Αστυνομία των ΗΠΑ. Το άθροισμα των τριών αριθμών, 9 συν 1, συν 1, είναι 11.
Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η μέρα του χρόνου. Ένδεκα (11) βγάζει και το άθροισμα του τριψήφιου αριθμού (2 συν 5 συν 4). Μετά την 11η Σεπτεμβρίου υπολείπονται μέχρι την αλλαγή του χρόνου άλλες εκατόν συν 11 ημέρες. Οι Δίδυμοι Πύργοι από μακρυά μοιάζουν σαν 11.
Η Νέα Υόρκη είναι η 11η πολιτεία που προστέθηκε στις ΗΠΑ και το όνομά της αποτελείται από 11 γράμματα, New York City.
Το πρώτο αεροπλάνο, που «έστειλε» ο Οσαμα Μπιν Λάντεν προσέκρουσε στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, ήταν της American Airlines, και έκανε την πτήση Νο11, ενώ υπήρχαν 92 επιβάτες (9 συν 2, ίσον 11).
Το μουσουλμανικό ηλιακό ημερολόγιο είναι κάθε χρόνο 11 ημέρες μπροστά σε σχέση με αυτό της Δύσεως. Να πούμε κι άλλα, έτσι για να συμπληρώσουμε ενδεκάδα ομοιοτήτων;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα