Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Γιατί δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις προηγούμενες ζωές μας;

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιατί δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις προηγούμενες ζωές μας;

Η Φύση αποκρύπτει τις προηγούμενες ζωές για πολλούς λόγους:

1. Εμποδίζει ένα άτομο να απασχοληθεί με το παρελθόν, αλλά αντ' αυτού δίνει τη δυνατότητα να κοπιάσει προς το μέλλον, χωρίς να επηρεάζεται άμεσα από γεγονότα του παρελθόντος, από σχέσεις, και αποτυχίες ή ήττες ή νίκες.

2. Αποτρέπει το άνοιγμα πηγών πληροφόρησης, που συχνά δεν μπορούν να σταματήσουν, κάνοντας έτσι ένα άτομο να ζει στο παρελθόν και να ξεχάσει τα παρόντα καθήκοντα, τις ευθύνες και τα προβλήματα του. Τα περασμένα γεγονότα  μπορεί ακόμη και να εκραγούν στο νου του ατόμου με τεράστια ένταση, η οποία μερικές φορές τον απελευθερώνει ή μερικές φορές τον οδηγεί σε άσυλα.

3. Ένα Ακασικό Αρχείο περιέχει εκατοντάδες ζωές που μπορεί να φθάσουν ξαφνικά ένα άτομο και να συντρίψουν τη ζωή του με τρομερή σύγχυση, καίγοντας τη λογική και την ισορροπία του.

4. Υποσυνείδητα σκουπίδια μπορούν να έρθουν επιφάνεια, που οδηγούν ένα άτομο σε ολική ανισορροπία.



5. Τέτοιες αποκαλύψεις μπορεί να φέρουν πίσω εμπειρίες του παρελθόντος με τόσο πραγματικό τρόπο, που το άτομο χάνει την παρούσα ευκαιρία του για να ζήσει μια νέα ζωή.

Οι περισσότερες από τις εξαναγκασμένες αποκαλύψεις των προηγούμενων ζωών, ευτυχώς, είναι εξωπραγματικές. Είναι το αποτέλεσμα της φαντασίας ή το αποτέλεσμα μιας προβολής ενός μέντιουμ, ψυχικού ή υπνωτιστή.

Αλλά αυτή η πλασματικότητα μπορεί να γίνει δεκτή από ένα άτομο ως μια πραγματικότητα που ενορχηστρώνει σταδιακά μια ζωή χτισμένη πάνω στο εξωπραγματικό. Σε μια τέτοια ζωή, οι παρόντες σπόροι από τα πολλά ταλέντα και τις ευκαιρίες χάνονται, και το άτομο προσπαθεί να πραγματοποιήσει στόχους που δεν έχουν προγραμματιστεί για τη ζωή του. Με αυτό τον τρόπο το πρόγραμμα που έχει τοποθετηθεί στην παρούσα ενσάρκωση έχει διαταραχθεί και αναμιγνύεται με ένα τεχνητό πρόγραμμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι το άτομο σιγά-σιγά οδηγείται στην τρέλα ή σε διάφορες σωματικές, συναισθηματικές και νοητικές διαταραχές.

Αν παίξετε δύο βίντεο ταινιών στην οθόνη της τηλεόρασής σας την ίδια στιγμή, μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει όταν ένα ψεύτικο φιλμ προηγούμενης ζωής αναμιγνύεται με τα γεγονότα της παρούσας ζωής στον ίδιο εγκέφαλο.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Karma & Reincarnation, p.374-376 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα