Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ο ΟΗΕ το τερμάτισε: Ανακήρυξε πρέσβειρα την Wonder Woman!

gallerycomics_1920x1080_20150429_wonderwoman77_cmyk-new-neck-v2_552849f55810a9-84883346

Για την επίπλαστη “ανικανότητα” του ΟΗΕ, το σκοτεινό του ρόλο στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση, την εύνοια του στις πολυεθνικές και ιδιαίτερα σε εκείνες της ενέργειας, των τροφίμων και των φαρμάκων, την προώθηση της Πανθρησκείας και όλης της Νεοεποχίτικης φιλοσοφίας, αλλά και την κακογουστιά του, δεν είχαμε καμία αμφιβολία πια

Αλλά αυτή τη φορά, το… τερμάτισε!
O ΟΗΕ ανακήρυξε σήμερα την Wonder Woman, πρωταγωνίστρια του γνωστού αμερικανικού κόμικ, πρέσβειρα του διεθνούς οργανισμού προκειμένου να προβάλλει και να προωθήσει τα “δικαιώματα των γυναικών”!
Η Wonder Woman, που δεν είναι ούτε άνθρωπος, αλλά ούτε και υγιές μοντέλο αληθινής γυναίκας, θα χρησιμοποιήσει τις ‘σούπερ δυνάμεις της’ στο πλαίσιο μιας εκστρατείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών διάρκειας ενός έτους υπέρ της “χειραφέτησης των γυναικών και των κοριτσιών”.wonderwoman
Η πρωταγωνίστρια των κόμικ ανακηρύχθηκε σήμερα επίτιμη πρέσβειρα των ΟΗΕ σε μια τελετή όπου ήταν παρούσα η ηθοποιός Λίντα Κάρτερ, η οποία την ενσάρκωσε στην τηλεόραση αλλά και η Νταϊάν Νέλσον, πρόεδρος του DC Entertainment που κατέχει τα δικαιώματα του κόμικ.
Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν ήταν απών, αν και στην αρχή είχε ανακοινωθεί πως θα παραστεί. Η αναπληρώτρια σε θέματα επικοινωνίας Κρίστινα Γκάλας χαιρέτισε από την πλευρά της «τη δέσμευση της Wonder Woman στη μάχη υπέρ της δικαιοσύνης, της ειρήνης και της ισότητας».
Στο βάθος της αίθουσας, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή, βρίσκονταν πολλές δεκάδες διαδηλωτές, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι γύρισαν την πλάτη προς το βήμα, φανερώνοντας την αντίθεση τους.
Η συγκεκριμένη εκστρατεία συμπίπτει χρονικά με την 75η επέτειο της πρώτης εμφάνισης της Wonder Woman σε ένα «βιβλίο κόμιξ», κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και με μια ταινία παραγωγής της Warner Bros που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.
Η Σάζια Ράφι, μία από τις επικεφαλής του οργάνωσης She4SG που είχε ταχθεί υπέρ της εκλογής μιας γυναίκας επικεφαλής στον ΟΗΕ, έκρινε «γελοίο» το γεγονός ότι επιλέγη ως υπόδειγμα μια φανταστική προσωπικότητα.
«Υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που είναι πραγματικά αληθινές, οι οποίες θα μπορούσαν να επιλεγούν».
Επιπλέον, μια λίστα, που υπέγραψαν 350 υπάλληλοι του ΟΗΕ, κυκλοφόρησε με αίτημα προς τον Μπαν Γκι Μουν να εγκαταλείψει αυτό το σχέδιο.
Σε έναν ιστότοπο που έφτιαξαν οι επικριτές, μπορεί κανείς να διαβάσει ότι η Wonder Woman είναι «η ενσάρκωση του pin-up: μια λευκή γυναίκα με μεγάλο στήθος και απίθανες διαστάσεις», που φοράει ένα κοστούμι στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας.
Τα σχόλια που αναρτήθηκαν είναι καυστικά: «προσβολή προς τις γυναίκες», «κακόγουστο αστείο» ή ότι «πρέπει να διορίζονται περισσότερες γυναίκες σε ηγετικές θέσεις στον ΟΗΕ».
Η Wonder Woman, που είναι ένα καθαρά αμερικανοσιωνιστικό κατασκεύασμα, έχει μια πυραμίδα με το αστέρι του Δαβίδ στο μέτωπο, κρατάει σπάθα -σύμβολο μασονικό- είναι στα πρότυπα της Αμαζόνας, δηλαδή ανδροπρεπής χωρίς άντρα και παιδιά που ζει μόνο με άλλες γυναίκες, κόρες της Σελήνης, πολεμοχαρείς.
Αυτό θα είναι το πρότυπο χειραγώγησης των γυναικών και κοριτσιών του πλανήτη. Ο ΟΗΕ δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Θυμίζει το κλασσικό “θέλει η που…. να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα