Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΥΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΥΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

Προς ταξη και συμμορφωση προς τους και καλα αδικημενους παρασυρμενους !
ΤΥΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..
Οι ανθρωποι δεν μας φερονται οπως τους φερομαστε εμεις, αλλα οπως φερομαστε στον ΕΑΥΤΟ μας στη σχεση μας με αυτους.

Αν δωσουμε στη ζωη μας προτεραιοτητα σε καποιον (παραγκωνιζοντας τις αναγκες της δικης μας ψυχης), ειναι υποχρεωμενος ο αλλος εκ της Συμπαντικης Ενεργειας να μας εικονοποιησει δηλ. να κανει ορατο στον υλικο κοσμο ποσο ...δευτερο εχουμε βαλει εμεις τον εαυτο μας και τις προτεραιοτητες της δικης μας ψυχης.

Αρα μοιραια ο αποδεκτης θα μας βαλει σε ...δευτερευον θεση στη ζωη του (ισως ...ουτε και εκει) ΔΕΝ θα σεβεται τιποτα και γενικα θα προβαλει αχαριστια και δυσαρμονικες εγωικες συμπεριφορες!
Ο ανθρωπινος πονος ειναι σεβαστος, αλλα και το ανοιγμα στην αντιληψη για να καταλαβουμε την αιτια του πονου και να μην επιτρεπουμε να επαναλαμβανεται εις βαρος μας... ειναι ΙΕΡΟ!!!
Ο πονος εχει τη χρησιμοτητα του στην διαδικασια εξελιξης των ανθρωπινων ψυχων, αλλα ας μαθαινουμε και κατι απο αυτον (για να μην παει ...χαμενος...).
Η επιγνωση ομως δεν θα ερθει ποτε κατηγορωντας τους αλλους για ...το ποσα πολλα τους δωσαμε και ποσα λιγα μας εδωσαν (αυτος ο τροπος σκεψης μας κραταει εγλωβισμενους σε γηινες συναισθηματικες ...αναταραχες, που καποιους αλλους εξυπηρετουν...).


Ουτε ομως κατηγορω και διαβολη ειναι λυση απο τους εμπλεκομενους γιατι η δυσαρμονια μεγαλωνει και μπλεκουν περισσοτερο τα πραγματα στο γηινο πεδιο!!
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΣΔΙΑΤΑΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΗ ΤΟΥ!
Καμια ψυχη δεν ηρθε στο γηινο πεδιο με πρωταρχικο ζητουμενο να καλυψει δικες μας αναγκες και ...ευσεβεις ποθους και φαντασιωσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ !

Οποιος δεν θελει να τον εχουν.. δευτερο, ας μην βαζει...δευτερο τον ΕΑΥΤΟ του (οχι το εγω του - προς αποφυγη ...παρεξηγησεων) και μετα τα πραγματα γινονται πιο ΚΑΘΑΡΑ και ΕΝΤΙΜΑ σε ολους τους τομεις της ζωης!
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

How to Control Your Nerves Energy

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα