Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Μην περιμένετε να «ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ» όταν διαλογίζεστε ή προσεύχεστε, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ



Αν σπείρετε έναν σπόρο στο έδαφος και μετά τον βγάζετε έξω κάθε τόσο για να δείτε αν μεγαλώνει, δεν θα βλαστήσει ποτέ. Παρόμοια, όταν κάθε φορά που προσεύχεστε κοιτάτε για ένα σημάδι που να δείχνει πως ο Κύριος εισακούει την προσευχή σας, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
Ποτέ μην προσπαθείτε να δοκιμάσετε τον Θεό. Απλώς συνεχίστε να προσεύχεστε αδιάλειπτα. Το καθήκον σας είναι να κάνετε τον Θεό να δώσει προσοχή στην ανάγκη σας και να κάνετε αυτό που σας αναλογεί για να Τον βοηθήσετε να εκπληρώσει αυτήν την επιθυμία. Για παράδειγμα, στις χρόνιες ασθένειες, κάντε το καλύτερο που μπορείτε για να βοηθήσετε να προαχθεί η θεραπεία, αλλά να γνωρίζετε πως τελικά μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει. Κρατήστε τη σκέψη αυτή κατά τη διάρκεια του διαλογισμού κάθε βράδυ και με όλη την αποφασιστικότητά σας προσευχηθείτε. ΞΑΦΝΙΚΑ, μια μέρα θα ανακαλύψετε πως η ασθένεια έφυγε.

Πρώτα, ο νους λαμβάνει την απόφαση. Μετά ο Θεός χαλυβδώνει τον νου με τη δύναμή Του. Τελικά ο εγκέφαλος απελευθερώνει τη ζωική ενέργεια για τη θεραπεία. Δεν συνειδητοποιείτε τη δύναμη του Θεού που βρίσκεται στον νου σας. Αυτή ελέγχει όλες τις σωματικές λειτουργίες.
Μπορείτε να προάγετε οποιαδήποτε κατάσταση στο σώμα αν εξασκήσετε αυτή τη δύναμη του νου σας. Είναι απαραίτητο να μάθετε πρώτα τη σωστή μέθοδο διαλογισμού. Τότε θα μπορείτε να εφαρμόσετε τη θεϊκά ενδυναμωμένη αυτοσυγκέντρωση για να θεραπεύετε το σώμα ή να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε άλλη δυσκολία.

– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα από το The Divine Romance



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα