Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΣΙΩΠΗΣΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

maxresdefault (1)wwww
Ο Rumi είπε: “What you seek is seeking you” ότι ψάχνεις είναι ήδη μέσα σου.
Οτιδήποτε χρειάζεσαι ήδη υπάρχει μέσα σου. Έτσι λοιπόν κάθε φορά που αναζητάς τον σκοπό και το νόημα της ύπαρξης σου αναζήτησε την Πηγή που βρίσκεται ήδη μέσα σου, αυτή θα σε καθοδηγήσει. Στην καθημερινότητα αποσπάται η προσοχή σε δραστηριότητες, ασχολίες για την εύρεση υλικών αγαθών, ξεχνώντας τη Σοφία που υπάρχει μέσα σου, αυτή την αστείρευτη Πηγή Γνώσης, την αστείρευτη Πηγή Ενέργειας, που το μόνο που χρειάζεται για να επικοινωνήσεις μαζί της είναι να θέσεις σε «ακινησία» το νου για να μπορέσεις να την «ακούσεις» και να την «παρατηρήσεις». Είναι ο εσωτερικός σου οδηγός, ο σοφός καθοδηγητής, «Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ», είναι το σοφό κομμάτι του εαυτού σου.
Φαντάσου πως αν το σώμα σου είναι ένα φύλλο στο κλαδί ενός δένδρου, ο Ανώτερος Εαυτός σου είναι το  κλαδί, η πηγή ενέργειας όμως  είναι το δένδρο, το έδαφος και ο αέρας. Ο Ανώτερος Εαυτός είναι η γέφυρα που σε συνδέει με την καθαρή Πηγή της Ενέργειας. Είναι αυτό ακριβώς που σε βοηθάει να θυμηθείς ποιος πραγματικά είσαι και τι δυνατότητες έχεις. Μέσα από το ταξίδι που κάνει κάθε ψυχή ο σκοπός είναι να ενωθεί με αυτήν την εσωτερική Πηγή, με την Ουσία της Ύπαρξής της, να φωτιστεί, να γίνει ΕΝΑ με την Πηγή Ενέργειας της.

Δεσμεύσου σε καθημερινή βάση να διαλογιστείς, να αδειάσεις το μυαλό σου, να μπεις στην ακινησία του νου, έτσι ώστε να αποκτήσεις πρόσβαση στην εσωτερική σου καθοδήγηση.
Καθημερινός διαλογισμός για την σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σου:
  • Φόρεσε ελαφριά και άνετα ρούχα, διάλεξε ένα ήσυχο δωμάτιο, φρόντισε να κλείσεις τα τηλέφωνα. Επέλεξε μια άνετη πολυθρόνα και κάτσε με την πλάτη ίσια έτσι να νιώθεις άνετα.
  • Κλείσε τα μάτια και πάρε μια βαθιά εισπνοή από τη μύτη και καθώς εκπνέεις από το στόμα οραματίσου όλη την ένταση σου να αποφορτίζεται μέσω της εκπνοής σου.
  • Επικεντρώσου στο τσάκρα της Βάσης και οραματίσου πως μια σφαίρα χρυσού φωτός το πλημμυρίζει και ταυτόχρονα το καθαρίζει, το ενεργοποιεί και το δυναμώνει.
  • Πάρε μια βαθιά εισπνοή από τη μύτη, εκπνοή από το στόμα και καθώς εκπνέεται χαλαρώνεται όλο και περισσότερο.
  • Η σφαίρα φωτός διαπερνά όλα τα τσάκρας του σώματός σου τα καθαρίζει, τα ενεργοποιεί ένα-ένα μέχρι να φτάσει στο τσάκρα της κορώνας.
  • Εισπνοή ΑΓΑΠΗ και εκπνοή ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ και καθώς το κάνεις χαλαρώνεις όλο και πιο πολύ. Και καθώς χαλαρώνεις γίνεσαι ένα με το ΦΩΣ το οποίο μέσα από το κέντρο της καρδιάς επεκτείνεται στο χώρο που βρίσκεσαι. Αυτό το φως σε ενώνει με το χώρο που βρίσκεσαι, με την χώρα σου, με τον ίδιο τον πλανήτη, με το σύμπαν, με το ΟΛΟΝ.
  • Εισπνοή ΑΓΑΠΗ, εκπνοή ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ στον κόσμο και καθώς το κάνεις οραματίσου ότι έχεις επεκταθεί σε όλο στο παρελθόν, στο παρόν, στο μέλλον, είσαι ένα με όλα τα φώτα, είσαι ένα με το λευκό ιριδίζον λευκό φως. Νιώσε ότι είσαι ένα με όλα αυτά, ότι είσαι ένα με το ΦΩΣ.
  • Κατέθεσε την πρόθεση σου νοερά στο Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν, ζήτα να επικοινωνήσεις με τον Ανώτερο Εαυτό σου, με την δική σου Πηγή Ενέργειας.
  • Ο Δημιουργός θα σε μεταφέρει στο μυστικό θάλαμο μέσα στην καρδιά σου, όπου κατοικεί ο Ανώτερος Εαυτός σου.
  • Απόλαυσε αυτή την στιγμή της εσωτερικής ειρήνης της ακινησίας του. Νιώσε το μυαλό σου να σωπαίνει, και άκου την καθοδήγηση του Ανώτερου Εαυτού σου, με την παρουσία του «είμαι παρόν στο εδώ και τώρα».
  • Να είσαι υπομονετικός και ευγενικός με τον εαυτό σου. Σε αυτήν την κατάσταση μπορείς να κάνεις τις ερωτήσεις και να πάρεις τις απαντήσεις μέσα από την σοφία του Ανώτερου Εαυτού.
Ο διαλογισμός αυτός θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς στην Αγάπη, θα σε βοηθήσει να βρεις τον σκοπό της ζωής σου απαλλαγμένος από φόβους, αμφιβολίες, δυσπιστίες. Θα συνειδητοποιήσεις τα σημαντικά σχέδια που έχει το σύμπαν για εσένα. Θα παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου απαλλαγμένος από τύψεις και ενοχές του παρελθόντος που μπλοκάρουν τις αποφάσεις του τώρα.
Θα μάθεις να ακούς την καρδιά σου και με εμπιστοσύνη στις γενετήσιες ικανότητες σου θα επικεντρώνεσαι με ηρεμία και γαλήνιο νου στους σκοπούς της ζωής σου και στα όνειρα που η ψυχή σου επέλεξε να ζήσει. Η ζωή σου θα ρέει  στις δονήσεις της χαράς, του πάθους, της ευτυχίας, της επιτυχίας, γιατί θα είναι εύκολο να βρίσκεσαι στα μονοπάτια της Θεϊκής Συγχρονικότητας σου. Πολλοί ίσως αναρωτηθείτε τι είναι η Θεϊκή Συγχρονικότητα. Είναι κάτι που αγαπάτε πολύ, που νιώθετε πάθος για αυτό και θέλετε να  το βιώσετε, είναι κάτι που η ψυχή σας αποφάσισε να ζήσει είτε εσείς φέρετε αντίσταση είτε όχι . Είναι ένα δώρο μοναδικό το δώρο σας σε αυτόν τον κόσμα που μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε και που ο Δημιουργός σας έχει εφοδιάσει με όλες τις απαραίτητες ικανότητες για να το υλοποιήσετε. Αν η ζωή σας δεν ρέει ομαλά, αν υπάρχει αντίσταση στο μονοπάτι που βρίσκεστε τότε δεν είστε στο σωστό δρόμο.
Ζητήστε να μάθετε τον σκοπό για τον οποίο ήρθατε στη Γη. Δεν μπορεί να είσαι γιατρός αν η ψυχή σου επέλεξε να πάρει το βίωμα από κάτι άλλο. Δεν μπορείς να γίνεις Γυμναστής αν η ψυχή σου επέλεξε να βιώσει το ‘’θεραπευτής’’. Έτσι με αυτόν τον τρόπο χάνονται καθημερινά ταλέντα μοναδικά που θα μπορούσαν να διαπρέψουν ως νοσηλευτές, δάσκαλοι, καλλιτέχνες, θεραπευτές, μουσικοί, ποιητές, ζωγράφοι ………
Άκου τους ψιθύρους της καρδιάς σου. Συνδέσου με την σοφία της καρδιάς σου, συνδέσου με τα συναισθήματα σου. Αν επιτρέψεις τον φόβο να εισβάλλει στη ζωή σου, τότε θα είσαι πάντα μακριά από την Εσωτερική Πηγή Ενέργειας. Αν ο φόβος είναι στο δρόμο της αλήθειας σου τότε δεν θα την βρεις ποτέ αυτή την εσωτερική σου αλήθεια, γιατί τότε δεν θα βρεις ποτέ τον σκοπό της ζωής σου.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα