Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!

bizarre_drill.jpg

Για πρώτη φορά, φαίνεται ότι τα όπλα αυτά υπάρχουν..
Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!
Από τον Stefan Stanford

- Ο Πούτιν δεν έχει πρόβλημα με μια άρρωστη Χίλλαρυ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών!
Η Ρωσία προχωρεί σε μια στρατιωτική άσκηση, όπου θα αποκρύψει για τρεις ολόκληρες ημέρες(!) μια ολόκληρη πόλη στις αρκτικές ακτές της χώρας, την πόλη Severomorsk, η οποία αριθμεί περίπου 50.000 κατοίκους και φιλοξενεί μέρος της στόλου των πυρηνικών της υποβρυχίων καθώς και την διοίκηση του Βορείου Στόλου.

SmokeScreen-698872.jpg


Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια πρόσφατη του δήλωση προειδοποίησε ότι ο κόσμος το 2016 πλησιάζει τον πυρηνικό πόλεμο. Είναι φανερό ότι η ρωσική ηγεσία δεν θα διστάσει να κάνει το καθήκον της αν υποστεί η χώρα επίθεση και θα εξαπολύσει ένα πυρηνικό καταιγισμό τέτοιου μεγέθους, από τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα ανακάμψουν ποτέ. 


Ακόμα κι αν ολόκληρη η ρωσική ηγεσία σκοτωθεί σε μια πρώτη επίθεση, το λεγόμενο περιμετρικό "Dead Hand System"* θα ξεκινήσει αυτόματα να εξαπολύει αρκετά πυρηνικά ώστε να εξαφανίσει τις ΗΠΑ από το πολιτικό χάρτη.

methode_times_prod_web_bin_b967e900-5fcb-11e6-829b-372b3909db3d.jpg

* Το λεγόμενο περιμετρικό "Dead Hand System" είναι ένα αυτόνομο σύστημα υπολογιστή το οποίο αφού ενεργοποιηθεί, θέτει σε λειτουργία το σύνολο των πυρηνικών όπλων σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα