Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Το ότι ο Κύριος καταρτίζει συνεχώς σχέδια σημαίνει ότι τα σχέδιά Του είναι συνεχώς αναποτελεσματικά.



1. Εάν ρίξουμε μια πέτρα ψηλά, αυτή θα πέσει. Πρόκειται για βέβαιη γνώση. Εάν με τον όρο πιθανότητα, σύμφωνα με τον Χάιζενμπεργκ, εννοούμε την απόφανση για τον βαθμό γνώσης της πραγματικότητας, τότε αυτή η γνώση λέγεται πιθανότητα 1.

2. Εάν ρίξουμε ένα νόμισμα, θα έχουμε κορόνα ή γράμματα, η πιθανότητα είναι 1/2· εάν ρίξουμε ένα ζάρι, θα είναι 1/6. Εάν παίξουμε Τζόκερ, θα είναι 1 προς πολλά εκατομμύρια.

3.Το Σχέδιο του Κυρίου, που είναι ένας από τους τρόπους επιβολής, ενίσχυσης και αναπαραγωγής της Κυριαρχίας, είναι η επιβολή της πιθανότητας 1, ο εξοβελισμός των πιθανοτήτων που δεν είναι 1, που δεν είναι βέβαιη γνώση της πραγματικής κατάστασης, είναι δηλαδή οι εξοβελισμός της έκπληξης, του μη αναμενόμενου, του μη προσδοκώμενου.
4. Και ενώ Αυτός καταπιάνεται με την πιθανότητα 1, την βέβαιη γνώση, τη Νίκη, εμάς μας ωθεί να ασχολούμαστε με τη πιθανότητα 1/10.000.000, δηλαδή με το Τζόκερ. Η κομβική σημασία των τυχερών παιχνιδιών δεν είναι η οικονομική αλλά η ιδεολογική – είναι η συνεχής τριβή με την Ήττα, το καθημερινό βίωμα της Ήττας, η αφομοίωση του Χασίματος, του Ολέθρου.

5. Το Σχέδιο επιχειρεί (πολεμικός όρος η επιχείρηση) να ελέγξει το μέλλον, όπως το κάνει και με την Τάξη, την Ομοιομορφία, την Ενότητα και με την Επανάληψή τους. Και όταν λέει μέλλον εννοεί τον Θάνατο, την Ήττα.


6. Η Τάξη είναι η ακινησία των μερών που απαρτίζουν ένα σύνολο, μια ομάδα, είναι η κατάργηση κάθε σχέσης μεταξύ αυτών των ακινητοποιημένων μερών. Αποτέλεσμα αυτής της ακινησίας και της έλλειψης σχέσεων είναι η Ομοιομορφία. Ενότητα είναι η μη διατάραξη της Τάξης, άρα και της Ομοιομορφίας.

7. Το Σχέδιο, από το ρήμα έχω, που η αρχική του σημασία είναι ‘ κρατώ με τη βία κάτι που απέκτησα με τη βία’, είναι ο απόλυτος έλεγχος του μέλλοντος.

8. Το ότι ο Κύριος καταρτίζει συνεχώς σχέδια σημαίνει ότι τα σχέδιά Του είναι συνεχώς αναποτελεσματικά.

9. Πίσω από το Σχέδιο κρύβεται η επιθυμία, δηλαδή η αδυναμία. Η κομβική επιθυμία του Κυρίου ημών Καπιταλιστή είναι ο έλεγχος της απόλυτης έκπληξης, δηλαδή του θανάτου, δηλαδή της Ήττας.

10. Η αθανασία είναι πιθανότητα 1 /άπειρο.

11. Αυτό είναι το Αδιέξοδο της Κυριαρχίας: μια νέα σχέση προς τη Φύση, άρα και μια νέα σχέση μεταξύ των Υποτελών θα είναι το κομβικό περιεχόμενο της Παγκόσμιας Πνευματικής Επανάστασης.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα