Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Poor lives matter

black lives matter

Αναστάτωση επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τις δολοφονίες Αφροαμερικανών από αστυνομικούς και τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που συνεχίζονται.
Οι Αφροαμερικανοί διαμαρτύρονται γιατί οι αστυνομικοί δολοφονούν μόνο Αφροαμερικανούς, οπότε η Αστυνομία σκέφτεται να δολοφονήσει και μερικούς λευκούς, για να ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα.

Οι λευκοί διαμαρτύρονται για την ποσόστωση στις δολοφονίες Αφροαμερικανών και λευκών Αμερικανών, γιατί αυτά είναι κομμουνιστικά και απειλούν να μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε Σοβιετία.

Εν τω μεταξύ, μέσα στο γενικό χαμό, κανείς δεν έχει παρατηρήσει πως οι αστυνομικοί δεν σκοτώνουν Αφροαμερικανούς αλλά φτωχούς Αφροαμερικανούς.
Δεν μπορεί κάποιος να μην προσέξει πως τα δυο τελευταία θύματα των αστυνομικών ήταν ένας πλανόδιος πωλητής και ένας υπάλληλος κυλικείου σχολείου.

Επίσης, κανείς δεν παρατηρεί πως οι αστυνομικοί που δολοφονούν είναι άνδρες γιατί θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό οι άνδρες να είναι δολοφόνοι γιατί είναι η φύση τους δολοφονική, οπότε όσοι άνδρες δεν έχετε δολοφονικά ένστικτα -και δεν θέλετε να σκοτώσετε κανέναν- να αρχίσετε να αμφιβάλλετε για τον ανδρισμό σας, αν και το καλύτερο θα ήταν να παραδεχτείτε επιτέλους πως είστε τελειωμένες πoυστάρες και να κάνετε αμέσως εγχείριση αλλαγής φύλου, για να μην είστε πια η ντροπή των γνήσιων αρσενικών δολοφόνων.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ σκοπεύει να περάσει ένα νόμο που θα επιτρέπει μόνο σε Αφροαμερικανούς αστυνομικούς να δολοφονούν Αφροαμερικανούς πολίτες.


Οι λευκοί αστυνομικοί δεν θα έχουν δικαίωμα να σκοτώνουν Αφροαμερικανούς, οπότε θα τους πυροβολούν με σφαίρες αναισθησίας για ελέφαντες, και μετά θα έρχεται ένας μαύρος αστυνομικός για να τους ρίχνει μια σφαίρα στο κεφάλι.
Οι δολοφονίες Αφροαμερικανών από Αφροαμερικανούς αστυνομικούς θα προκαλέσουν εμφύλιο στην αφροαμερικανική κοινότητα αλλά αυτοί είναι μαύροι, οπότε ας τα βρουν μεταξύ τους κι ας αφήσουν εμάς τους λευκούς στην ησυχία μας.

Το σχέδιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ είναι να αλληλοεξοντωθούν οι Αφροαμερικανοί, αφού δεν είναι πια δούλοι και δεν τους χρειάζονται, μια και για δούλους έχουν πια τους Μεξικάνους.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που θεωρείται ρατσιστικό να αποκαλέσεις έναν μαύρο «νέγρο», αλλά μπορείς να τον καθαρίσεις με έξι σφαίρες και να μην τρέχει τίποτα.

Say it loud i’m poor and i’m proud!


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα