Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Ο πωπός της γυναίκας είναι εξουσία, μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Παραδίδεται στον άνδρα, ζουμπουρλούδικος και τουρλωμένος, όμως απαιτεί θυμίαμα το καταφύγιο , αυτός ο πιο μυστικός ναός. Τι λέμε;
Με το πρωκτικό σεξ ασχολήθηκε το πρώτο πανεπιστήμιο του κόσμου, το Harvard. Και διέψευσε έτσι τις φήμες ότι είναι ένα “κυριλάτο” και στεγνά τεχνοκρατικό πανεπιστημιακό ίδρυμα. Ήταν επόμενο ο αποδυτηριάκιας να δεχθεί την πρόσκληση του Χάρβαρντ για να κάνει τις δικές του παρατηρήσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη σεξουαλική επαφή.
Μ' έναν όρο ανταποκρίθηκα στην τιμητική πρόσκληση του αμερικάνικου πανεπιστημίου να μιλήσω για την πρωκτική συνουσία, στο φετινό “Sex Week”, την εβδομάδα που διοργανώνει κάθε χρόνο το πανεπιστήμιο γύρω από το σεξ. Ότι θα προσεγγίσω το θέμα αυστηρά επιστημονικά πρώτον και, δεύτερον, η ανάλυσή μου θα αφορά μονάχα τη διείσδυση πέους σε γυναικεία σούφρα, όχι αντρική.

Η γυναίκα έχει στηθεί και περιμένει να δεχθεί την επίθεση στο πίσω κάστρο της. Δεν τον βλέπει τον άντρα γι' αυτό δεν υπάρχουν αθώα γλυκερά βλέμματα. Τα μάτια του πολιορκητή είναι ελεύθερα και τα χέρια να απολαύσουν τους δύο πύργους, που λες φτιάχτηκαν από κρέμα ανακατεμένη από βατόμουρα.
Απολαυστική η γεωγραφία της περιοχής. Η χωρίστρα ξεκινάει από τη βάση της σπονδυλικής στήλης και φθάνει μέχρι τη ροδομελάχροινη σουφρίτσα, την απόλυτα σαγηνευτική στενότητα. Το κατασκότεινο υπόγειο που περιμένει να καταβροχθίσει το ανδρικό όργανο.
Δεν είμαι δογματικός. Δεν περιορίζομαι στο σεξ αντικρύζοντας την πλάτη της γυναίκας και διαφωνώ σε κάποια απ' αυτά που υποστηρίζει ο μαρκήσιος Ντε Σαντ, ο πρώτος στην Ιστορία που ύμνησε το πρωκτικό σεξ και εξηγεί γιατί αυτό προτείνει η Φύση. Τα υπόλοιπα στην προσεχή πανεπιστημιακή διάλεξη.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα