Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Απελευθερώσου από το σουτιέν με αυτό το πανεύκολο DIY τρόπο!



Αν είσαι γυναίκα και μόνο που διάβασες «απελευθερώσου από το σουτιέν» ήταν αρκετό για να κάνουν καρδούλες τα μάτια σου! Πίστεψε μας και εμείς το καλοκαίρι ειδικά δεν αντέχουμε αυτό το βασανιστήριο!
Γι’ αυτό και ψάξαμε πως θα μπορούσαμε να πετάξουμε το σουτιέν χωρίς όμως η βαρύτητα να καταστρέψει την εικόνα μας! Βρήκαμε λοιπόν, έναν τρόπο για να φοράμε σουτιέν χωρίς να φοράμε σουτιέν!

Τι χρειάζεσαι:

  • Ένα t-shirt
  • Ένα σουτιέν
  • Κλωστή (στο χρώμα του t-shirt)
  • Βελόνα
  • Καρφίτσες
  • Ψαλίδι
To συγκεκριμένο κόλπο που σου προτείνουμε το πουλάνε και σε καταστήματα με ρούχα και το κοστολογούν  $24.90! Εσύ θα το κάνεις με μηδενικό κόστος καθώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις υλικά που ήδη έχεις!

Πώς θα το φτιάξεις:

  1. Πάρε το σουτιέν και κόψε πάρα πολύ προσεκτικά τα πλαινά από το σουτιέν (οτιδήποτε είναι στις εξωτερικές πλευρές απότις δύο μπανέλες) και τις τιράντες.
  2. Γύρνα το t-shirt από την μέσα πλευρά και τοποθέτησε το σουτιέν στη θέση όπου θα έμπαινε αν το φορούσες κανονικά. Καρφίτσωσε το για να μην μετακινηθεί.
  3. Ράψε το σουτιέν στη θέση που το έχεις καρφιτσώσει (όχι μόνο σε μερικά σημεία αλλά σε όλο το μήκος του καθώς δεν θέλεις να έχεις αποκαλύψεις ενώ περπατάς στο δρόμο!)
  4. Το νέο σου free- bra μπλουζάκι είναι έτοιμο!
  5. ipop
  6. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα