Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΠΑΛΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ – ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΙΩΝΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ?? – ΠΑΡΑΜΑΧΑΝΣΑ ΓΙΟΓΚΑΝΑΝΤΑ: ΝΑΙ!! – Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ – ΝΑΙ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΙΩΝΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ??

Μετά έρχεται η σωματική άποψη της νεότητας. Διάφοροι άγιοι που παρέμειναν σε μυστική απομόνωση, κρυμμένοι από το σκεπτικό βλέμμα ενός αφώτιστου κόσμου, έζησαν πολύ περισσότερο από μια φυσιολογική περίοδο, διατηρώντας όχι μόνο νεότητα του πνεύματος αλλά και του σώματος. Ο Μαχαβατάρ Μπάμπατζι είναι ένας απ’ αυτούς (ο αιώνια νέος δάσκαλος που είναι πρώτος στη σειρά των γκουρού του Self-Realization Fellowship μετά τον Χριστό και τον Κρίσνα και ο οποίος αποκάλυψε εκ νέου την επιστήμη της Κρίγια Γιόγκα το 1861). Ο Ιησούς, μ’ έναν διαφορετικό τρόπο, έδειξε την κυριαρχία του στα στοιχεία του σώματός του. Είπε και μετά απέδειξε: «Καταστρέψτε τον ναό τούτο (το σώμα μου) και σε τρεις ημέρες θα τον εγείρω» (κατά Ιωάννη Β:19). Τέτοιες δυνάμεις έχουν αποδειχθεί από μεγάλους Δασκάλους της Ινδίας. Οι ανώτεροι νόμοι δεν έχουν γίνει πολύ γνωστοί στη Δύση γιατί ο πολιτισμός της έχει επικεντρωθεί στην εξωτερική υλική ανάπτυξη, ενώ η Ανατολή έχει αφιερωθεί σε μια εσωτερική έρευνα στα βασίλεια του Πνεύματος.
Γιατί να εκπλήσσεστε που κάποιοι Δάσκαλοι, για να εκπληρώσουν έναν θεϊκό σκοπό με εντολή του Θεού, επιλέγουν να ζήσουν ασυνήθιστα πολλά χρόνια? Στη φύση βλέπουμε ότι υπάρχουν ζώα που μπορούν να ζήσουν πολύ περισσότερο από τους συνηθισμένους ανθρώπους. Εντούτοις ο άνθρωπος υποτίθεται ότι είναι το ανώτερο πλάσμα. Γιατί ζει λιγότερο? Διότι, ως ανθρώπινα όντα, μας δόθηκε το αποκλειστικό δώρο της ελεύθερης βούλησης, το προνόμιο να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Και με λανθασμένη χρησιμοποίηση αυτού του δώρου, ο άνθρωπος επιλέγει να κάνει όλα όσα δεν θα έπρεπε. Οι λανθασμένες συνήθειές του όσον αφορά τον τρόπο ζωής, τον τρόπο σκέψης, την επιμονή του να ζει χωριστά από τον Θεό, πέρασαν από γενιά σε γενιά με τη διαδικασία της εξέλιξης, περιορίζοντας σοβαρά την έκφραση των θεϊκών του δυνατοτήτων – σωματικά, καθώς και νοητικά και πνευματικά.

Όταν, στη μήτρα της μητέρας, το ανθρώπινο σώμα αρχίζει να μεγαλώνει με τη διαίρεση του πρώτου κυττάρου –που προκύπτει από την ένωση του σπερματοζωαρίου και του ωαρίου– δημιουργείται ένα έμβρυο μέσα σε τέσσερις μέρες. Όλες οι δυνατότητες του σώματος βρίσκονται μέσα του την τέταρτη μέρα. Στην αρχή, κάθε ένα απ’ αυτά τα κύτταρα του εμβρύου είναι ικανό να γίνει οποιοδήποτε είδος σωματικού ιστού. Σύμφωνα μ’ ένα συγκεκριμένο σχέδιο, τα κύτταρα αυτά αρχίζουν μυστηριωδώς να αποκτούν ειδική διαφοροποίηση για να δημιουργήσουν νεύρα, κόκαλα, δέρμα, αίμα, όργανα – όλα τα συστατικά του σώματος. Καθώς σχηματίζονται τα τμήματα του σώματος, τα κύτταρα που είναι διαφοροποιημένα γίνονται κύτταρα περιορισμένα σε συγκεκριμένες λειτουργίες και στους περιορισμούς των λειτουργιών αυτών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπακούν πάντα τον συνειδητό νου γιατί οι εξελικτικές και ατομικές καρμικές συνήθειες και σκέψεις αιώνων είναι ενσωματωμένες βαθιά μέσα στη σύστασή τους.
Για παράδειγμα, στον άνθρωπο αναπτύσσονται δύο οδοντοστοιχίες. Γιατί να μην μπορεί να αναπτυχθεί και τρίτη και τέταρτη? Επειδή τα ίδια τα κύτταρα του σώματός μας είναι υπνωτισμένα από τα εξελικτικά μοτίβα πολλών γενιών τα οποία είναι φυτεμένα στον εγκέφαλό μας και την κυτταρική σύνθεση. Όσο πιο πολύ απομακρυνόμαστε από την υποσυνείδητη ύπνωση της εξελικτικής κατάστασης του πολιτισμού, τόσο πιο ελεύθεροι θα είμαστε. Το πώς να μετατρέπουμε τα σωματικά κύτταρα σ’ αυτό που αρχικά ήταν, πολλαπλών δυνατοτήτων δημιουργικά κύτταρα, που να μπορούν να ξαναχτίζουν και να αναζωογονούν τα μέρη του σώματος, θα είναι η μελλοντική προσπάθεια της επιστήμης. Τα σώματά μας θα έπρεπε να μπορούν να αλλάζουν με οποιονδήποτε τρόπο θέλουμε. – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα
(Πριν από μερικά χρόνια οι επιστήμονες άρχισαν να αναφέρουν κάποιες επιτυχίες, σε προκαταρκτικά στάδια, προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Ο Robert Becker, M.D., ερευνητής ορθοπεδικής χειρουργικής στη Νέα Υόρκη, χρησιμοποίησε ηλεκτρική διέγερση για να κάνει τα σωματικά κύτταρα να επανέλθουν στην κατάσταση των μη ειδικευμένων αρχικών κυττάρων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε βατράχους και ποντίκια να βγάλουν νέα μέλη του σώματός τους που είχαν χάσει (αν και αυτά τα ζώα φυσιολογικά δεν έχουν τη δυνατότητα επαναγέννησης σωματικών μελών). Ο Δρ. Becker και αρκετοί άλλοι ερευνητές χρησιμοποίησαν αυτήν την τεχνική σε ανθρώπους για να θεραπεύσουν κατάγματα οστών που θεωρούνταν ανίατα. Η περαιτέρω έρευνα και τα πειράματα συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Σημείωση του εκδότη)


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα