Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται πως έχουν οργασμό

stogiatroorgasmos.jpg
Οι γυναίκες δεν προσποιούνται πως έχουν οργασμό μόνο για να προστατεύσουν τα συναισθήματα του συντρόφου τους, αλλά και όταν το σεξ είναι κακό ή ανεπιθύμητο και θέλουν να το σταματήσουν.
Αυτό είναι το συμπέρασμα μίας νέας, μικρής μελέτης την οποία πραγματοποίησαν επιστήμονες από τον Καναδά, οι οποίοι ρώτησαν σχετικώς 15 εθελόντριες ηλικίας 19 έως 28 ετών, οι οποίες ήσαν σεξουαλικώς ενεργές επί τουλάχιστον έναν χρόνο.
Παρότι το θέμα της μελέτης ήταν οι ευχάριστες σεξουαλικές εμπειρίες τους, όλες τους μίλησαν αναλυτικά και για τις προβληματικές στο πλαίσιο των οποίων ήταν ιδιαίτερα συχνός ο προσποιητός οργασμός.
Οι περισσότερες παραδέχτηκαν ότι μερικές φορές προσποιούνταν διότι ήθελαν να «ξεμπερδεύουν» με το σεξ, είτε επειδή «δεν τους έλεγε τίποτα» είτε επειδή εξ αρχής δεν ήθελαν να το κάνουν.

«Οι εθελόντριες ποτέ δεν χρησιμοποίησαν τους όρους “βιασμός” ή “εξαναγκασμός” για να περιγράψουν αυτού του είδους τις εμπειρίες, αλλά οι περιγραφές τους θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυτό το συμπέρασμα» είπε στο ετήσιο συνέδριο της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας για την Ψυχολογία των Γυναικών (POWs 2016) η δρ Μόνικα Στέλτζλ, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο St. Thomas, στο Φρέντρικτον του Καναδά.
«Αντ’ αυτών μιλούσαν για ανεπιθύμητο σεξ ή χρησιμοποιούσαν τον όρο “κακό” για να περιγράψουν το σεξ που ήταν ταυτοχρόνως ανεπιθύμητο και δυσάρεστο».
Η δρ Στέλτζλ και οι συνεργάτες της δήλωσαν ότι εξεπλάγησαν από το πόσο συχνά προσποιούνται οι γυναίκες οργασμοί για να επισπεύσουν το τέλος του σεξ, επιταχύνοντας τον οργασμό του άνδρα.
Και πρόσθεσαν πως ως φαίνεται η τακτική αυτή τούς προσδίδει κάποιον έλεγχο σε σεξουαλικές εμπειρίες τις οποίες δεν απολαμβάνουν.

Πηγή : Web Only
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα