Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΚΑΥΤΗΣ ΧΗΡΑΣ!


“Θα μου στρίψει, ρε Τασούλα, αν δεν σε πάρω...” της είπε πρώτη φορά στα αστεία ο γείτονάς της ο Τέλης. Μετά από 3-4 ημέρες την τράκαρε πάλι στο σούπερμάρκετ και το μπάσιμο αυτή τη φορά έγινε στα σοβαρά και στα αστεία μαζύ. “Τι γυναικάρα είσαι, ρε Τασούλα, σου λέω ότι δεν θέλω να σε συναντώ, μη σε ξαναδώ μπροστά μου, γιατί υποφέρω που δεν κάνουμε τίποτα μαζύ...”.
-Έλα! Το παρακάνεις, κύριε Τέλη. Ξεχνάς ότι μιλάς σε παντρεμένη γυναίκα. Σε παρακαλώ!
Μπουκιά και συγχώριο η σαραντάρα Τασούλα. Δυναμίτης. Από μακρυά κάνει μπαμ. Ορατές και ελκυστικές στο μάτι κάθε αρσενικού οι καμπύλες της στο σφικτοδεμένο κορμί της με σεξουαλικότητα επιθετική. Ο Τέλης, όχι περισσότερο από 45 χρονών, δεν σταμάτησε να την πολιορκεί, απροκάλυπτα πλέον, μουρντάρικα, και να της ζητάει να βρεθούν πονηρά. Ποντάριζε και στην υποψία του ότι η γειτόνισσα είχε ανάγκη το σεξ, για το λόγο ότι ήταν αρκετά νεώτερη, μέσα στο νερό μια εικοσαετία, από τον άνδρα της, τον κύριο Αλκιβιάδη.
***
Πέρασε ένας χρόνος. Η γυναίκα έκοψε και την καλημέρα με τον Τέλη. Παραείχε γίνει ενοχλητικός. Θρασύτατος. Με κουβέντες ολότελα σοκαριστικές. Να του είχε δώσει δικαίωμα, να τον δικαιολογούσε.
Μετά από οκτώ μήνες ο κύριος Αλκιβιάδης πήγε στον άλλον κόσμο, κτυπημένος από την επάρατο.
Δεν πέρασαν λίγες εβδομάδες και η Τασούλα, χήρα πια, άλλαξε συμπεριφορά απέναντι στον Τέλη. Σα να μην είχε προηγηθεί η περίοδος ψυχρότητας, στα όρια της περιφρόνησης από πλευράς της γυναίκας προς τον γείτονά της. Ο άνδρας το 'νοιωθε ότι η Τασούλα τον έβλεπε σαν εχθρό, και άρχισε να ψάχνεται όταν μια ημέρα με χαμόγελο στα χείλη της του είπε
-Καιρό έχουμε να τα πούμε, κύριε Τέλη. Ξέρετε, από τότε που πέθανε ο άνδρας μου είχα ξεκόψει από τον κόσμο, κύριε Τέλη μου. Τι θα λέγατε να πιούμε τον καφέ μαζύ, να μου πείτε και τα νέα της γειτονιάς...
Αιφνιδιάστηκε ο άνδρας. Μικρός, όμως, ο δικός του μπροστά στον αιφνιδιασμό που δέχθηκε η Τασούλα όταν άνοιξε το στόμα του ο Τέλης.
“Θέλεις να σε πηδήξω, Τασούλα;...”.
-Μα, πώς τα λέτε, κύριε Τέλη, είστε πάντα ο ίδιος..., του κάνει γεμάτη ολόκληρη ένα χαμόγελο κι ένα σπάσιμο των ώμων της τόσο, αρκετό να τραμπαλιστούν στα δυο στήθη της.
“Σε βαρέθηκα, ρε Τασούλα! Δεν θέλω να σε ξαναπηδήξω! Φθάνει πια! Όσο καιρό σε ήθελα και δεν μου καθόσουν, εγώ σε γαμούσα στον ύπνο μου! Σ' όλες τις στάσεις! Μετρημένες τις έχω, 147 φορές μέχρι σήμερα έχω κάνει σεξ μαζύ σου, αρκετά, υπάρχουν κι άλλες γυναίκες...”.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα