Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ


Είναι μια τέχνη το πως θα συμπεριφερθείς όταν πια την έχεις καταφέρει, όταν η άλλη είναι έτοιμη, και απλά περιμένει από σένα να πάρεις ''πρωτοβουλίες'' στο αιώνιο ερωτικό παιχνίδι. Στην σεξουαλική διαδικασία που αρχίζει από το άλφα και δεν ξέρει το ωμέγα, επειδή σ' αυτό το έργο δεν υπάρχει τέλος...Τι κάνεις; Είναι εύκολο, τόσο εύκολο να δώσεις ρεσιτάλ, χωρίς να σε περάσει για έμπειρο. Η μαστοριά είναι να ''δουλεύουν'' τα δάκτυλά σου και τα χείλια με στόχο όχι μόνο να την τρελάνεις, αλλά και να νομίζει ότι την ''φτιάχνεις'' διότι εκείνη σε εμπνέει, διότι η ομορφιά της, η γοητεία της σε κάνει τρυφερό, ερωτικό.
Είσαι 20 χρονών. Σου βγάζω το καπέλο, μου προκαλείς το σεβασμό όταν αναγνωρίζεις ότι δεν ξέρεις. Πότε να προλάβεις να μάθεις το μάθημα που είναι πολυποίκιλο. Και πολυσύνθετο. Δεν το ξέρεις ούτε θεωρητικά, πολύ περισσότερο ούτε στην πρακτική εφαρμογή. Μέγιστη μαγκιά, λοιπόν, στα 20, αλλά και στα 30 σου χρόνια, να λες ότι ακόμα είμαι μαθητής.
Αλλοίμονο, ρε. Να έχεις ξαπλώσει με πέντε και με δέκα κορίτσια, και πόσο προχωρημένες είναι κι αυτές, για να περνιέσαι πτυχιούχος. Με 20 γυναίκες, ρε, να γαμήθηκες είσαι ακόμα πρωτάρης. Επειδή είναι πολλά αυτά που σε περιμένουν να μάθεις, αν βεβαίως σ' ενδιαφέρει να γνωρίσεις τις μεγάλες ηδονές. Αν θες να εξελιχθείς στον σωστό συμπαίκτη, για να προσφέρεις τις μεγάλες καύλες στην άλλην, και στον εαυτό σου.
Κατ' αρχήν, το πρώτο ''μυστικό''. Η γυναίκα μπορεί να γίνει τρισευτυχισμένη στο γαμήσι σας χωρίς να φθάσει στον οργασμό; Όπως στο λέω. Κάποιες δεν φθάνουν ποτέ, άλλες πάλι έχουν τον έναν οργασμό καπάκι μετά τον άλλον. Λέμε, λοιπόν, ότι και χωρίς να “τελειώσει” η κυρία μένει κατευχαριστημένη. Εξαρτάται από σένα!

Να στο πω αλλοιώς. Ένας άνδρας αυνανίζεται και σε δυο λεπτά το πολύ κατάβρεξε. Η γυναίκα θέλει πολύ περισσότερο, 3-4 λεπτά. Μη μπερδεύουμε το χρόνο στην αυτοϊκανοποίηση με το πόσο διάστημα μπορεί να κρατήσει το γαμήσι. Και το γαμήσι δεν είναι ο οργασμός. Μόνον ο οργασμός.
Ύστερα, υπ' όψιν ότι μιλάμε για δύο διαφορετικούς οργανισμούς, του άντρα και της γυναίκας. Ο αρσενικός τελειώνει και χρειάζεται χρόνο για να γίνει πάλι ετοιμοπόλεμος. 
Απεναντίας, η κλειτορίδα λίγο θέλει για να ξαποστάσει. Και μετά τον οργασμό, άλλωστε, το αίμα στην γυναίκα δεν σταματάει να κυκλοφορεί, γι' αυτό μπορεί να έχει κι άλλον, κι άλλον οργασμό.
Πέσε στα χείλια του αιδοίου, με τη γλώσσα σου. Μέχρι την κλειτορίδα. Ζωγράφισε, δικέ μου, σα να κρατάς πινέλο, πιέζοντας γρήγορα, κάθετα, διαγώνια. Άλλαζε ρυθμό, πότε χαλαρά, πότε πεινασμένα, θα την τρελάνεις. Θα σπαρταράει. Βάλε και δάκτυλο.
Ξεκινάς από το εφηβαίο, το τριχωτό, στο βουναλάκι. Πίεσε με την παλάμη σου. Άφησε τα δάκτυλα να γλυστρήσουν προς τη σχισμή. Χιλιάδες κρυφά υγρά εκεί περιμένουν να τα “ξυπνήσεις”. Σου λέω μόνο ότι το πέος έχει μόλις 400 νευρικές απολήξεις και η κλειτορίδα τουλάχιστον 6.000! Μην αφήσεις, λοιπόν, τίποτα παραπονούμενο. Διάλυσέ την. Μέχρι λιποθυμίας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα