Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Δείτε πως το Euro 2016 επηρεάζει το σεξ!

skor


«Όχι απόψε αγάπη μου έχει μπάλα»…

Για το χρονικό διάστημα που διαρκεί το Euro 2016 η ερωτική ζωή των γυναικών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και εξαρτημένη από τις νίκες ή τις ήττες της αγαπημένης ομάδας των συντρόφων τους.
Μάλιστα όλο και περισσότερες έρευνες τεκμηριώνουν ότι η νίκη της αγαπημένης μας ομάδας είναι άκρως αφροδισιακή ενώ η ήττα ρίχνει τη λίμπιντο!
Και για του λόγου του αληθές μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικόBritish Medical Journal κατέληξε στο συμπέρασμα όταν η ομάδα σκοράρει τότε και οι άνδρες…σκοράρουν στο κρεβάτι.
Οι ερευνητές μελέτησαν τον αριθμό των γεννήσεων την περίοδο 2007-2011 στην Καταλονία και διαπίστωσαν πως η αύξηση ήταν εμφανέστερη το Φεβρουάριο του 2010 σε σύγκριση με τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου.

Υψηλές αποδόσεις
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και η σχετική μελέτη που έγινε από τοΙνστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, σύμφωνα με την οποία, κατά τη διάρκεια του Euro 2004, οι Ελληνες γιόρταζαν κάθε νίκη της Εθνικής μας ομάδας στο…κρεβάτι.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 550 ζευγαριών ηλικίας 30 έως 50 ετών. Το εντυπωσιακό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών (το 95% δηλαδή), δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Euro, η ερωτική τους επιθυμία αυξήθηκε κατακόρυφα.
Συγκεκριμένα, 3-4 ώρες πριν από την έναρξη κάθε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος, οι άνδρες άρχιζαν να νιώθουν έντονη ερωτική επιθυμία. Εάν ο αγώνας τελείωνε νικηφόρα, ο ενθουσιασμός των ανδρών μεταφερόταν στο κρεβάτι και τη σύντροφό τους. Αντίθετα, εάν η Εθνική έχανε, αυτό καταρράκωνε τη διάθεση των ανδρών.
Όπως είχε επισημάνει ο δρ.Θάνος Ασκητής, »το ποδόσφαιρο αποτελεί το κατ’ εξοχήν ανδρικό σπορ. Γεννά, βίαια, πρωτόγονα, παρορμητικά συναισθήματα, όπως ακριβώς και το σεξ».

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα