Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΔΙΑΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΑΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ
Ο Όρος Πνεύμα Οδηγός χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα πνεύμα που φέρεται να παρέχει «γνώση» ή προστασία σε ανθρώπους. Το άτομο δρα ως «κανάλι επαφής» για τα πνευματα, χρησιμοποιώντας γραπτή ή προφορική επικοινωνία για να μεταβιβάσει τα μηνύματά του.

Top 5 : Διαμεσα που επικοινωνουσαν με πνευματα

Αυτοί οι άνθρωποι ονομάζονται «Διάμεσα».  Τα πνεύματα αυτά συχνά είναι ιστορικές προσωπικότητες και μερικές φορές είναι λιγότερο γνωστοί άνθρωποι του παρελθόντος. Στο 2ο Top 5 του Mindhack.gr παρουσιάζουμε τις 5 πιό ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ανθρώπων που ισχυρήστηκαν πως δρούσαν ως διάμεσα για πνευματα.

1: W.B. Yeats & Cummings

Ο Ιρλανδός Ποιητής W.B Yeats επισκέφθηκε κάποτε ένα Διάμεσο ονόματι Geraldine Cummings. Εκείνη ήταν ένα Irish poet WB Yeats in New York in 1932.από τα πιό σεβαστά Διάμεσα της εποχής της και βρισκόταν στα είκοσί της όταν γνώρισε τον ποιητή που ενδιαφερόταν για τα Ψυχικά Φαινόμενα. Τότε η Cummings επικαλέστηκε ένα πνεύμα – Οδηγό με όνομα George, ο οποίος δανειζόταν το χέρι της και παρήγαγε αυτόματη γραφή. Κατά την διάρκεια της Συνεδρίας της Cummings με τον Yeats, το Πνεύμα του George έγραψε σχετικά με κάποιους ανθρώπους που ζούσαν σε ένα αρχαίο κάστρο. H Cummings ρώτησε τον Yeats αν ήθελε να προχωρήσουν την Συνεδρία και εκείνος έκπληκτος της αποκρίθηκε πως «αυτό που έγραψε ήταν η πλοκή του βιβλίου που ετοίμαζε εκείνο τον καιρό.»

4: Helena Blavatsky & Mahatmas

Η Helena Blavatsky ήταν η Αποκρυφίστρια που ίδρυσε την Θεοσοφική κοινότητα στην Νέα Υόρκη το 1875, στιγμή Blavatskyπου θεωρήθηκε ως σημείο Πνευματική ανάκαμψης. Οι Mahatmas λέγεται πως ήταν μία Απόκρυφη Αδελφότητα που ζούσαν στους πρόποδες των Ιμαλαίων του Θιβέτ. Η Μαντάμ Blavatsky λέγεται πως έλαβε εκπαίδευση από τους διδασκάλους των Mahatmas και αργότερα στην ζωή της ισχυρίστηκε πως διετέλεσε διάμεσο για να μπορέσουν τα πνεύματά τους να μεταδώσουν τις ιδέες τους, τις οποίες και μετέφερε στον Συνάδελφό της A.P.Sinnett. H Blavatsky επίσης ανέφερε πως το πρώτο της βιβλίο «Isis Unveiled» προερχόταν απευθείας από τους Mahatmas, δίχως να πείσει τους σκεπτικιστές που ανακάλυψαν τις βάσεις του βιβλίου σε διάφορες δημοσιευμένες εργασίες θρησκείας και θεοσοφίας.

3: Helene Smith & Αρειανοί

Κατά την διάρκεια μίας συνεδρίας στα 1890, το Διάμεσο από την Ελβετία Helen Smith ανέφερε πως ταξίδεψε στον Άρη (!!) Και συνομίλησε με τους κατοίκους του. Μίλησε για μερικά λεπτά και οι περισσότερες λέξεις ήταν flournoy-des-indes-a-la-planete-marsακαταλαβίστικες. Έπειτα ανέφερε πως μίλησε τέσσερις Αρειανές Γλώσσες  – Τα Αρειανά – τα Ultra Αρειανά, τα Ουράνια και τα Σεληνιακά. Ο Γάλλος Ψυχολόγος παρακολούθησε σαράντα συνεδρίες της Smith, καταγράφοντας και αναλύοντας 160 υποτιθέμενες αρειανές λέξεις. Κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Γλώσσα αυτή ήταν (εκτός από το λεξιλόγιο) πανομοιότυπη με την Γαλλική. Όταν η Smith έγραψε την Αρειανή Γλώσσα χρησιμοποίησε μερικά παράξενα ιερογλυφικά. Η συμπεριφορά της θα μπορούσε να επηρεαστεί από την μητέρα της που είχε ψυχολογικά ζητήματα. Πέρα από την παραπάνω αναφορά, η Smith είχε υποστηρίξει πως ήταν η μετενσάρκωση της Μαρίας Αντουανέτας.

2: Jim Morisson & Pueblo

Ήταν το 1947 και ο Jim Morisson ήταν μόλις 4 χρονών, μεγαλώνοντας με την οικογένειά του στο New Mexico. Μία ημέρα βρήκαν μία ομάδα Ιθαγενών Ινδιάνων Pueblo που είχαν χτυπηθεί από κάποιο διερχόμενο όχημα, morrisonidolδιαμελισμένοι αιμορραγώντας μέχρι θανάτου. Ο ίδιος ο Morisson δεν είχε δει τίποτα καθώς έμεινε στο αυτοκίνητο ώσπου να ελέγξουν οι δικοί του. Αργότερα ανέφερε πως κατά ένα παράξενο τρόπο μπορούσε να αισθανθεί τις δονήσεις τριγύρω του από εκείνη την πρώτη φορά που ένιωσε τον τρόμο. Και εκείνη τη στιγμή ένιωσε πως η ψυχή ενός ή περισσότερων Pueblo εισχώρησαν στο σώμα του. Ένιωσε το κορμί του σαν σφουγγάρι που απορρόφησε τα πνεύματά τους. Αυτός ίσως ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Morisson έτρεφε ένα βαθύ ενδιαφέρον για τους Ινδιάνους αλλά και τον Σαμανισμό, ενώ θεωρούσε τον εαυτό του ως τον «Ηλεκτρικό Σαμάνο».

1: Carl Young & Φιλήμων

carl-jung-1-sizedTo 1917 ο Ψυχοθεραπευτής Carl Jung είχε ένα φωτεινό Όνειρο. Μέσα σε αυτό του εμφανίστηκε ένας γέροντας με τα κέρατα ενός ταύρου. Κρατούσε τέσσερα κλειδιά και κρατούσε το ένα λες και θα άνοιγε κάποια κλειδαριά. Αυτό το πλάσμα έγινε γνωστό ως Φιλήμων και εμφανίστηκε στα βιβλία του Jung με τίτλο Black Books από το 1914. Για τον Ψυχοθεραπευτή ο Φιλήμων συμβόλιζε την απέραντη εσωτερική δύναμη και πρόβλεψη και έγινε ο φύλακας άγγελός του.
Εκείνο τον καιρό επίσης ο Jung έβλεπε οράματα ενός κατεστραμμένου από πλημμύρα κόσμου, αλλά και όνειρα ενός παγετού που θα εξόντωνε κάθε είδος ζωής στον πλανήτη.

Αναδημοσίευση από mindhack
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα