Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Θετικές Δηλώσεις – Δημιουργία της πραγματικότητάς μας!

Θετικές Δηλώσεις – Εκ-δηλώσεις – Δημιουργία της πραγματικότητάς μας!Χρήση Θετικών Δηλώσεων για την τροποποίηση της πραγματικότητας που μας αφορά ατομικά, μέσα από την αντικατάσταση "λαθεμένων πεποιθήσεων" με γόνιμες και θετικές για εμάς όψεις, που υποστηρίζουν την πραγματικότητα που αληθινά επιθυμούμε.

Κάθε αποτέλεσμα δημιουργείται με τη σκέψη και  η κάθε εκδήλωση είναι αποτέλεσμα της Πρόθεσης. Η Δύναμη της Πρόθεσης είναι τεράστια και είναι σημαντικό να έχουμε επίγνωση του τι είναι Πρόθεση
Είναι η ιερή στιγμή που εμείς επιλέγουμε να κάνουμε μια δήλωση στην Ύπαρξη.

Οι δηλώσεις που ξεκινούν με το : « Έχω την Πρόθεση », έχουν πολύ μεγάλη δύναμη. Γίνονται εκ-δηλώσεις.

Να λέτε αυτές τις θετικές δηλώσεις κάθε μέρα, ώστε να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας και την αγάπη σας για τον εαυτό σας. Μπορείτε να τις γράψετε σε κασέτα με τη δική σας φωνή, οπότε θα έχετε μια πολύ ισχυρή κασέτα θετικών δηλώσεων . Προσθέστε τις δικές σας θετικές δηλώσεις σχετικά με τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

Οι θετικές επιβεβαιώσεις που έχουν ηχογραφηθεί με την δική μας φωνή,  βοηθούν την δήλωση να υπερβεί τις όποιες αντιδράσεις του συνειδητού νου.

Οι σκέψεις είναι ζωντανές. Διαμορφώνουν τον κόσμο μας, την πραγματικότητα μας και το πεπρωμένο μας. Αν έχεις την ίδια σκέψη αρκετά συχνά και την στέλνεις με αρκετό συναίσθημα ( ενέργεια ), αυτή  με τον καιρό, θα αποκτήσει μια υλική μορφή. Οι Θετικές Σκέψεις και δηλώσεις, στην αρχή της ημέρας, μπορούν κυριολεκτικά να κάνουν την διαφορά μεταξύ μιας καλής η άσχημης μέρας .

Όταν επιθυμούμε να αλλάξουμε μια κατάσταση θα πρέπει να το δηλώσουμε.

Αν σκέφτεστε τη σπουδαιότητα, μόνο σπουδαία πράγματα μπορούν να προέλθουν από εσάς. Αν έχετε συναισθήματα κατωτερότητας, απλώς θα προσελκύσετε γεγονότα που θα συνάδουν με τέτοιου είδους αντιλήψεις.
Λαμβάνω αυτό ακριβώς που σκέφτομαι, είτε το θέλω είτε όχι.
Αν συνειδητά  κάνετε τακτικά αυτές τις θετικές δηλώσεις, η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο πολύ σύντομα.

Το δυναμικότερο μέσο λοιπόν είναι η ενεργή συγκέντρωση των δυνάμεων μας στον επιθυμητό τελικό στόχο ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ συμβεί και αυτό από μια θέση ισχύος και βεβαιότητας. Πολύ απλά επειδή ΕΤΣΙ το θέλουμε για το Ανώτερο Καλό όλων και Έτσι θα γίνει.

Πριν από κάθε αυτοσυγκέντρωση για θετικές δηλώσεις, επειδή το σύστημα ενέργειάς μας είναι ανοικτό και εκτεθειμένο, καλό είναι κανείς να ενισχύει την αύρα του με ένα προστατευτικό κύκλο από λευκό φως σαν κουκούλι. Προστατεύει από κάθε τι άγνωστο, αρνητικό. Μόλις βάλουμε το λευκό φως,  ζητάμε από τον ανώτερο εαυτό μας, το Θεό, να σφραγίσει και να κλείσει την αύρα μας, με μια ταινία χρυσού φωτός.


Μια άλλη εναλλακτική μέθοδος  για δημιουργία ατομικής ασπίδας προστασίας είναι η εξής:

Στρέφουμε  την προσοχή μας στο ενεργειακό κέντρο της καρδιάς μας (στη μέση του στήθους) και φανταζόμαστε πως η ενέργεια του δυναμώνει με κάθε ανάσα μας εκπέμποντας καθαρό λευκό φως. (μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε με την πρώτη φορά να δείτε τα χρώματα απλά νιώστε πως έτσι Είναι).

Μείνετε εδώ με την προσοχή σας στην καρδιά για τρεις ανάσες.
Φανταστείτε κατόπιν αυτή την μπάλα φωτός να μεγαλώνει και να αγκαλιάζει όλο σας το σώμα.

Η φωτεινή αυτή μπάλα  είναι Παντοδύναμη - καμιά αρνητική ενέργεια δεν μπορεί να εισβάλλει σ' εσάς. Οτιδήποτε αρνητικό φωτίζεται και μετουσιώνεται και μόνο που σας πλησιάζει. Δεν σας αγγίζει καν.

Ο διαλογισμός με θετικές δηλώσεις αρχίζει πάντα με ασκήσεις αναπνοής.
Εισπνέω αργά, παίρνω βαθιές ανάσες και εκπνέω χωρίς ένταση. Σε κάθε εισπνοή οραματίζομαι πως εισπνέω καθαρό λευκό φώς και σε κάθε εκπνοή αντίστοιχα βλέπω ένα μαύρο καπνό να βγαίνει από μέσα μου παρασύροντας κάθε αρνητική ενέργεια.

Μετά αφήνουμε τον εαυτό μας απόλυτα χαλαρό και κάνουμε εικόνες αυτά που ακούμε από τον καθοδηγητή. Ο ρυθμός της απαγγελίας πρέπει να είναι αργός ώστε να προλαβαίνει το μυαλό μας να κάνει εικόνες. Δεν είναι απαραίτητο οι εικόνες μας να ταιριάζουν με ότι ακούμε.

Δεν υπάρχει καμία μεγαλύτερη νέα δύναμη από τον οραματισμό και την προφορική αναγγελία! Αυτά τα δύο μαζί θα δημιουργήσουν σκοπό και ύλη εκεί που δεν υπήρχε τίποτα εκτός από αρνητικότητα και σκοτάδι. Γνωρίζοντάς το αυτό, πώς μπορείς να παραμείνεις ακόμη ακίνητος;


ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΘΕΤΙΚΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προς τους πνευματικούς οδηγούς μου και όλες τις δυνάμεις του φωτός που με βοηθάνε στο ταξίδι της  εξέλιξης μου στη Γη, δηλώνω ότι έχω την πρόθεση να αποκτήσω τη δύναμη να συν-δημιουργώ.
Η Πρόθεσή μου είναι να χρησιμοποιήσω το δώρο της νέας ενέργειας κατάλληλα.

Πρόθεση μου είναι να πετύχω σε ότι και να κάνω, να περνάω καλά και να υπάρχει πρόνοια ευημερίας ανάλογη με τις ανάγκες μου.
Πρόθεσή μου είναι να είμαι πάντοτε ασφαλής σε όλα όσα κάνω.

Η Πρόθεσή μου είναι να γίνω μια οντότητα του φωτός.
Δηλώνω ότι έχω την πρόθεση κάθε μέρα να τρέφω μέσα μου κάθε τι που είναι φωτεινό, θετικό, λευκό, θεϊκό.

 Ότι και να συμβαίνει, ότι και να γίνεται γύρω μου, η δήλωσή μου είναι:
«Δεν θέλω να τρέφομαι με σκουπίδια, με δηλητήρια, τράφηκα σε όλη μου την ζωή με αυτά και δεν απέκτησα κανένα αποτέλεσμα που να αξίζει τον κόπο. Τώρα θέλω να τραφώ μονάχα με ότι είναι φωτεινό».

Εκφράζω την πρόθεσή μου,  να αποδεσμευθούν οι εθισμοί και οι προγραμματισμοί που σχετίζονται με ασθένειες και επιλέγω να ευθυγραμμιστώ με το πρότυπο της τέλειας  υγείας και ευημερίας.

Πρόθεσή μου είναι να μην ερωτευτώ υπερβολικά τον υλικό κόσμο.
Πρόθεση μου είναι να προσελκύσω  ανθρώπους που πρόκειται να αποτελέσουν μέρος της ζωής μου και με τους οποίους θέλω να έχω μια ευτυχισμένη, πλήρη,  πνευματική σχέση.

Ονειρεύομαι την τοποθεσία της νέας μου κατοικίας , θέλω να την αναγνωρίσω ξεκάθαρα μέσα στην τρισδιάστατη πραγματικότητα.

Χρησιμοποιώ την συνεργασία με τη θεϊκότητά μου, για να οδηγήσω τον εαυτό μου στα ασφαλή λιμάνια της ζωής.


Θυμάμαι  ότι  αυτό που μετράει πάνω από όλα  είναι η πρόθεση να επιτρέψω στην αλλαγή να συμβεί.

Εκφράζω την προθυμία μου να αφήσω όλες τις ψευδαισθήσεις μου να αντικατασταθούν από την αλήθεια. Δεν θα κάνω καμιά εξαίρεση και δεν θα έχω κανένα υποκατάστατο.

Πρόθεσή μου είναι να σκέφτομαι αυτά που επιθυμώ και όχι αυτά που φοβάμαι.

Δηλώνω την πρόθεσή μου να επανακτήσω την δύναμή μου.

Διώχνω την ανησυχία. κατανοώ την θεραπεία.

Δηλώνω την πρόθεσή μου να θεραπεύσω και να θεραπευτώ τώρα, στο μέλλον και στο παρελθόν.

Επιθυμώ να απελευθερώσω από τη συνειδητότητα μου τώρα, το πρότυπο που δημιούργησε την δυσάρεστη αυτή κατάσταση στη ζωή μου ως σήμερα. Απελευθερώνω όλο τον φόβο, τη θλίψη, τον πόνο, τις τύψεις και τις ενοχές τώρα. Ανοίγω την πόρτα στο καινούριο, ανοίγω την πόρτα στην αγάπη.

Οι άγγελοι που με περιστοιχίζουν είναι οι φορείς της ειρήνης, της χαράς και της ασφάλειας.

Αναπνέω το φως της αγάπης μέσα μου και ενεργοποιώ την ακτίνα της καρδιάς μου, απλά με την πρόθεσή μου.

Αποκτώ επίγνωση ότι με κάθε αναπνοή αναπνέω την ενέργεια της θείας πραγματικότητας εδώ και τώρα.

Το Θεραπευτικό  Φως  καλύπτει όλο το σύμπαν και μένα τον ίδιο.

Μετουσιώνει στοιχεία της προσωπικότητας μου και με αποδεσμεύει από επιλογές ζωής που δεν μου ταιριάζουν πλέον.

Εγώ είμαι αυτό που είμαι και είμαι εσύ.

Κάθε δυσαρμονία και κάθε ενέργεια πάνω και γύρω μου - που δεν είναι συμβατή με την έννοια της θεραπείας, ρέει στο χωνευτήρι της Γης.

Κατανοώ ότι μια από τις αρχές που ισχύουν στο σύμπαν είναι ότι κάθε κατάσταση στη ζωή έχει σκοπό να μας διδάξει πως να αγαπάμε.

Δεν μπορούμε ν' απαλλαγούμε από κάτι, αν πρώτα δεν το αγαπήσουμε.

Είμαστε δεμένοι με τα πράγματα που αντιπαθούμε.

Αν μισούμε κάτι, αργά ή γρήγορα θα το ξαναβρούμε μπροστά μας μέχρι να το αγαπήσουμε.

Μόλις καταφέρουμε και το αγαπήσουμε, θα απελευθερωθούμε αυτόματα από την επίδραση του.

Αναρωτιέμαι τώρα σχετικά με την συμπεριφορά μου…

Λειτουργώ με την ύψιστη μου ακεραιότητα; Λειτουργώ με αγάπη;

Είναι πρόθεση μου η αγάπη για τη γη, τα ζώα, όλους τους ανθρώπους που συναντώ και όλα όσα κάνω;

Δεν είμαστε ανθρώπινα όντα που ζούμε μια πνευματική εμπειρία αλλά πνευματικά όντα που ζούμε μιαν ανθρώπινη εμπειρία.

Είμαι αιώνιος και σοφός, πλήρες πνευματικό όν που αποφάσισα πολύ συνειδητά να ζήσω μια ανθρώπινη εμπειρία – για να μάθω και να εξελιχθώ.

Σκοπός της ζωής μου είναι να βρω την χαρά της εμπειρίας της ζωής γιατί αποφάσισα να ζήσω αυτή τη ζωή για την χαρά των εμπειριών της!

Ζητώντας καθοδήγηση, βρίσκω τον «χαμένο παράδεισο» αυτής της αρχικής χαράς που με συνδέει με την απόφαση να έρθω να ζήσω την ανθρώπινη εμπειρία.

Η χαρά της εμπειρίας συνδέεται με την κατανόηση της ζωής από μια οπτική πνευματική και απλή, και είναι αυτή η χαρά που με ενώνει με την πνευματική μου όψη, τον ανώτερο εαυτό μου.

Μέσα μου, υπάρχει μια γαλήνη , μια αταραξία και ένα άδυτο, ένα ιερό στο οποίο μπορώ να αποσυρθώ όποτε θέλω και να είμαι ο εαυτός μου.

Αυτό το καταφύγιο είναι μια απλή συνειδητοποίηση μιας αίσθησης ασφάλειας που δεν μπορεί να παραβιαστεί από την ταραχή των γεγονότων. Αυτό το μέρος δεν νιώθει κανένα τραύμα και δεν αποθηκεύει κανένα πόνο. Είναι ο θεραπευτικός χώρος του νου που αναζητώ όταν κάνω διαλογισμό.

Έχω μέσα μου τη θεϊκή ικανότητα να δημιουργήσω και να φέρω στη ζωή μου όλα όσα χρειάζομαι ή επιθυμώ.

Συν-δημιουργώ στο όνομα του Πνεύματος, να έρθει σε μένα η νέα γνώση, να την έχω με αγνή αγάπη και να τη χρησιμοποιώ για την ανθρωπότητα.

Καλωσορίζω τη θεϊκή αλλαγή και παραμένω σε ισορροπία στο κέντρο του κυκλώνα καθώς συμβαίνουν αλλαγές γύρω μου και μέσα μου.
Όλες οι αλλαγές είναι για το υπέρτατο καλό.


Γνωρίζω ότι η αγάπη είναι σταθερή και πάντα προσφέρει σε εμένα και στους αγαπημένους μου – ανεξάρτητα από το πως φαίνονται οι εξωτερικές καταστάσεις.

Τώρα εστιάζω στην αγάπη που είναι η πνευματική αλήθεια για τον πατέρα μου και την μητέρα μου και ισορροπώ το κάρμα ανάμεσα μας. 

Τώρα αφήνω τα πάντα εκτός από την αγάπη και τα μαθήματα που υπήρχαν στη σχέση μου με τον πατέρα μου και την μητέρα μου.

Απελευθερώνω και θεραπεύω το πατρογονικό κάρμα, την ενέργεια που αφορά τον πατέρα αλλά και την ενέργεια των προγόνων μου που έχει γίνει μέρος του γενεαλογικού μου δένδρου. Ζητώ μέσα από την καρδιά μου και τη σιωπή της ύπαρξης μου να απελευθερωθεί και να θεραπευτεί – και έτσι είναι!

Θέλω να δείξω την πίστη μου στη Θεία Δύναμη με το να τ’ ακουμπήσω στα θεϊκά σου χέρια.

Κι αυτό το κάνω, αναγνωρίζοντας πως η θεϊκή δύναμη που είσαι Εσύ, Θεέ μου, είναι και δική μου δύναμη και πιστεύω πως με αυτή μου την πράξη θα οδηγηθώ στη λύση των προβλημάτων μου.

Τώρα δίνω την άδεια να θεραπευτούν όλοι οι υπόλοιποι πολυδιαστασιακοί εαυτοί μου που βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη ενσάρκωση η παράλληλη πραγματικότητα η χρονική διάσταση.

Είμαι τέλεια προστατευμένος και θεραπευμένος σε κάθε επίπεδο της ύπαρξης μου, έτσι ώστε ο μέγιστος και ανώτερος σκοπός μου πραγματοποιείται.

Επιτρέπω στους πνευματικούς μου οδηγούς να με βοηθήσουν ώστε να έχω την μέγιστη δυνατή αφθονία.

Ζητώ από τον Θεό να καθοδηγήσει την κατεύθυνση των σκέψεων μου και να με υποστηρίξει κατά την διάρκεια αυτής της μετάβασης.

Είμαι απεριόριστος και συμπαντικός κι εμπιστεύομαι τη θεϊκή ενέργεια του σύμπαντος που βρίσκεται μέσα μου.

Είμαι παιδί του Θεού και άξιος να βρίσκομαι στο μέρος που λέγεται  Γη.
Στο όνομα του Πνεύματος, συν δημιουργώ τη θεραπεία μου και περιμένω τη δόνηση μου ν' αλλάξει.

Είμαι ένα τέλειο παιδί του Θεού και κάθε μέρος μου είναι υπέροχο.

Ζητώ από τους Αγγέλους μου να με καθοδηγήσουν να αφήσω τις αρνητικές αυτοκριτικές και να απολαύσω να είμαι η Εγώ Ειμί Παρουσία .

Έχω Θεία καθοδήγηση.

Βρίσκομαι πάντοτε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. 

Οτιδήποτε κάνω συντελεί στην περαιτέρω διεύρυνση μου, στην υψηλότερη συνειδητότητα μου και στη μέγιστη ανάπτυξη μου.
Θεέ μου τι θα ήθελες να γνωρίζω;

Πνεύμα, αυτή τη στιγμή που χρειάζεται να είμαι;

Πες μου τι θέλεις να ξέρω;

Θέλω να βρίσκομαι στο σωστό μέρος, στο γλυκό μου σημείο του συμβολαίου μου.

Θεέ μου, ποιες είναι οι αξίες μου;

Τι είναι σημαντικότερο αυτή την στιγμή για την επιβίωση μου;

Πνεύμα, επιθυμώ να με χρησιμοποιήσεις.

Βάλε με να εργαστώ και δείξε μου τι μπορώ να κάνω. Δώσε μου την ευκαιρία να ζήσω το φως μου, να πω την αλήθεια μου και να είμαι φορέας αυτού του φωτός σε όλον τον πλανήτη.

Προέρχομαι από τη μεγαλοσύνη.

Προέρχομαι από το μεγαλειώδες. Προσελκύω το μεγαλειώδες. Είμαι το μεγαλειώδες.

Πρέπει να μοιάσω σε αυτό από το οποίο προέρχομαι.

Ποτέ δε θα εγκαταλείψω την πίστη μου στη σπουδαιότητά μου.

H ομορφιά αυτής της στιγμής εξαπλώνεται προς όλες τις κατευθύνσεις και για πάντα.

Φαντάζομαι πόσο δυνατός είμαι αυτή τη στιγμή.

Όταν δεν στηρίζομαι πλέον στα πράγματα η τους ανθρώπους , να με κάνουν ευτυχισμένο, επιτρέπω στον εαυτό μου να αισθανθεί ευτυχισμένος όποτε εγώ το επιλέγω. Τώρα είμαι σε θέση να μεταμορφώσω την ασυνείδητη εξάρτησή μου σε συνειδητή επιλογή.

Θυμάμαι ότι δεν υπάρχει καμία δύναμη εκεί έξω που να μπορεί να με καταστρέψει. Εκεί έξω τίποτα δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τη συγκατάθεση, την εσωτερική έγκριση ή την πρόθεσή μου. Είμαι πάντα σε Επαγρύπνηση!

Απελευθερώνομαι τώρα από όλη την άγνοια και το σκοτάδι μου.
Κανένας και τίποτα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εάν δεν διατάζεται και δεν κατευθύνεται από το δικό μου Όνειρο.

Κανένας πόλεμος μέσα, κανένας πόλεμος έξω, αυτός είναι ο Νόμος.

Μαθαίνω κάθε στιγμή να καθοδηγώ τις σκέψεις μου προς την κατεύθυνση των πραγμάτων που με κάνουν να νοιώθω καλά και ανακαλύπτω την δύναμη που πηγάζει από την δονητική εναρμόνιση με την πηγή.

Τώρα ζω και εργάζομαι σε ένα ασφαλή άνετο και ευρύχωρο περιβάλλον, σε μια υπέροχη τοποθεσία, μ’ ένα υπέροχο κλίμα.

Αξίζω να έχω αγάπη.
Αξίζω να έχω ευτυχία.
Αξίζω να έχω υγεία.

Αξίζω να έχω βοήθεια από τον Θεό και τη δέχομαι τώρα.
Ζητώ από τον Θεό και τους αγγέλους να με βοηθούν και να με καθοδηγούν.

Ακούω την εσωτερική μου φωνή και τις αισθήσεις μου.
Η εσωτερική μου φωνή και οι αισθήσεις είναι καθοδήγηση από τον Θεό και τους αγγέλους.

Αυτή η καθοδήγηση είναι όλα όσα χρειάζομαι.

Ακολουθώ την καθοδήγησή μου με πλήρη πίστη.

Γνωρίζω ότι ο Θεός και οι άγγελοι με αγαπούν και με καθοδηγούν τώρα.

Αποδέχομαι την αγάπη των αγγέλων.

Αποδέχομαι την αγάπη.

Αγαπώ.
Είμαι αγάπη.
Αγαπώ τους άλλους.
Οι άλλοι με αγαπούν.
Όλοι με αγαπούν.
Αγαπώ όλον τον κόσμο.

Στέλνω την αγάπη του Θεού σε όποιον συναντώ.

Φυλάω προσεκτικά τις σκέψεις μου και επιτρέπω μόνο σε θετικές σκέψεις και σκέψεις αγάπης να περάσουν μέσα.

Υπάρχει αφθονία αγάπης στον κόσμο.

Υπάρχουν αρκετά για όλους.

Υπάρχει αφθονία για να πάει παντού.

Έχω αφθονία σε όλα.

Ελκύω θαυμάσιους, γεμάτους αγάπη ανθρώπους στη ζωή μου.


Οι άγγελοί μου και εγώ απολαμβάνουμε νέες ευκαιρίες για να προσφέρουμε υπηρεσίες στον κόσμο.

Κάθε στιγμή ανταμείβομαι.

Η ζωή μου είναι αρμονική και γαλήνια.

Είμαι γαλήνιος.

Είμαι χαρούμενος.

Το φως του Θεού με περιβάλλει.

Η αγάπη του Θεού με τυλίγει .

Η δύναμη του Θεού με προστατεύει.

Η παρουσία του Θεού με φροντίζει.

Όπου κι αν βρεθώ, ο Θεός βρίσκεται...

Είμαι ένα τέλειο κομμάτι της Συμπαντικής Ενέργειας και Ευφυΐας, ένα τέλειο παιδί του Θεού. Τίποτε δεν μπορεί να με βλάψει ή να με καταστρέψει με κανένα τρόπο.

Είμαι μοναδικός, έχω τον δικό μου δρόμο, που βοηθά στην εξέλιξη την δική μου και του όλου.

Αφήνομαι και ρέω. Συγχωρώ όλες τις παλιές μου εμπειρίες. Απελευθερώνω όλες τις φοβίες, όλες τις ενοχές, όλες τις προσκολλήσεις.

Αποδέχομαι. Χαίρομαι. Απολαμβάνω.  Αισθάνομαι. Αξίζω.
Είμαι Φως,  προέρχομαι από το Φως, θα επιστρέψω στο Φως.
Αξίζω την αγάπη. Με αγαπώ και με αποδέχομαι ακριβώς όπως είμαι.
Εισπνέω κι αφήνω την συμπαντική ενέργεια να με πλημμυρίσει.
Εκπνέω και ακτινοβολώ χαρά και ευδαιμονία.Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα