Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Η ΑΝΙΚΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ




Πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί οι επιθυμίες που έχουμε μας οδηγούν στα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένουμε, με αποτέλεσμα να απογοητευόμαστε και να χάνουμε την πίστη μας στον εαυτό μας, και να μην προσδοκούμε τίποτα άλλο πέραν από την ελπίδα.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ





Οταν μας οδηγεί η νοητή ουσία της ψυχής (Λόγος) τότε όπως μεταβάλλει την ψυχή στο είδωλο του νοήματος της ζωής διότι την οδηγεί ο Λόγος το άπλετο φως, μπορεί με τον ίδιο τρόπο να εξουσιάσει το υλικό σώμα και την ύλη, ειδικά από την στιγμή που θα μας γίνει κατανοητό ότι όλα είναι νοητά στην ζωή και αποτέλεσμα πίστης  στο τι θεωρούμε δεδομένο και τι όχι.

Επιθυμίες που έχουν να κάνουν μόνον με την ύλη (ρεαλιστική λογική), χωρίς πνευματική σύνδεση, είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν με αίσιο τέλος αν πρώτα δεν υπάρχει ως οδηγός ή θέληση της ψυχής, (πίστη), και αυτό διότι χάνουμε την πίστη μας και γεννούνται στο μυαλό μας οι αμφιβολίες.
Αρχίζουμε να παράγουμε αρνητική ενέργεια στις σκέψεις μας μέσω των αρνητικών συναισθημάτων μας, με την ανασφάλεια και την απογοήτευση, τον πόνο και τον φόβο, ώστε να φτάσουμε στο σημείο να χάσουμε εντελώς  την πίστη μας στον εαυτό μας.

Και πλέον ζούμε αποκομμένοι από τον ανώτερο εαυτό μας (Λόγος), και γινόμαστε υπηρέτες του θνητού αισθητού μας εαυτού και της ρεαλιστικής λογικής του.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα