Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Οι γυναίκες έχουν την ευθύνη που οι άντρες θέλουν μόνο σεξ. Θέλεις να μάθεις το γιατί;

zeugari-sex


Διάβαζα ένα παλιότερο άρθρο, σχετικά με τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι νέοι στη σύναψη σχέσης. Και συμφωνώ απόλυτα. Έτσι έχουν τα πράγματα.
Θα προσπαθήσω λοιπόν, να αναλύσω το ίδιο ζήτημα, από μία άλλη οπτική, ψάχνοντας τον υπαίτιο του φαινομένου που θέλει τους άντρες να αναζητούν μονάχα το σεξ χωρίς καμία άλλη υποχρέωση. Κι όπως θα διαπιστώσατε από τον τίτλο, η γνώμη μου είναι πως για αυτήν την τάση ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό οι γυναίκες.
Δεν αμφέβαλλα και δε νομίζω να το κάνω ποτέ, πως οι άντρες είναι διαφορετικά όντα από τις γυναίκες. Πως πολλές φορές (ειδικά στη δική μας ηλικία) σκέφτονται κατα 90% με το κάτω κεφάλι και κατά 10% με το επάνω. Πως αν τους δινόταν οι ευκαιρία, θα έκαναν σεξ με κανά 2-3 διαφορετικές γκόμενες την ημέρα και θα προχωρούσαν σε σχέση μετά τα 30 τους. Πως θα φούσκωναν από υπερηφάνεια αν το ρεκόρ τους σε παρτενέρ ξεπερνούσε τις 100. Όλα αυτά είναι αλήθειες κι όποιος προσπαθήσει να τις αναιρέσει είναι τουλάχιστον ψεύτης ή ανίδεος επί του θέματος.
Έχετε προσέξει όμως, μια μικρή λεπτομέρεια; Κανένας από αυτούς τους «μάγκες» δεν κάνει σεξ μόνος του. Πρέπει να βρει πρώτα ...τρύπα για να μετρήσει +1. Που σημαίνει, ότι βρέθηκε μια γυναίκα μπροστά του η οποία δεν είχε καμία αντίρρηση να καταλήξει μαζί του στο κρεβάτι. Οι γυναίκες λοιπόν, που τόσο ψάχνουν για σχέση και δε βρίσκουν, είναι αυτές που έχουν δώσει πεδίο δράσης στους «μάγκες» της υπόθεσης και τους αβαντάρουν να κάνουν ακόμη περισσότερο «σεξ χωρίς υποχρεώσεις».

Εγώ δε θα κρίνω ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι. Δε νομίζω ότι μου πέφτει λόγος. Απλά θα δώσω μια εξήγηση στη φράση «Οι άντρες που πηγαίνουν με πολλές είναι αλάνια και οι γυναίκες που κοιμούνται με πολλούς, πουτανάκια». Συμφωνώ απόλυτα και θα εξηγηθώ για να μη παρεξηγηθώ. Οι άντρες, όπως είπαμε παραπάνω, είναι αυτοί που εκ φύσεως έχουν καύλες και θέλουν σεξ. Πείθουν λοιπόν, τις γυναίκες να τους κάτσουν. Οι γυναίκες αντίθετα, που έχουν την ικανότητα να ελέγχουν καλύτερα τις ορμές τους, αντί να φέρουν τους άντρες στα δικά τους μέτρα, τι κάνουν; Τους κάθονται. Ε, πείτε μου λοιπόν, ποιος είναι ο μάγκας; Γιατί μαγκιά κυρίες μου, δεν είναι να κάνετε τα ίδια. Είναι να πείσετε τους άλλους να ακολουθήσουν τη δική σας τάση.
Και στην τελική, θα σας μεταφέρω μία συζήτηση που είχα πρόσφατα με έναν πολύ καλό μου φίλο. «Ρε αδερφέ, δεν υπάρχει μια γκόμενα, που να είναι πραγματικά ελκυστική (όχι όμορφη), δυναμική και με στυλ για να μου κάνει το κλικ και ταυτόχρονα να μην αποδειχτεί “εύκολη”. Έχω απογοητευτεί»! Απαντήστε του, φίλες αναγνώστριες. Μας ενδιαφέρει πολύ όλους...
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα