Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ: Αλλάξτε το χρώμα των ματιών σας αλλάζοντας την διατροφή σας (Βίντεο)

AMAZING CHANGE THE COLOR OF YOUR EYES NATURALLY- VIDEO
Η Kristina Carrillo-Bucaram έχει μια ιστοσελίδα και ένα κανάλι στο You Tube που είναι αφιερωμένα στην υγιεινή διατροφή. Ανέβασε ένα βίντεο σχετικά με τα οφέλη της υγιεινής διατροφής.

Αλλάζοντας το χρώμα των ματιών σας με τη διατροφή σας

Τα μάτια της Kristina Carrillo-Bucaram άλλαξαν το χρώμα τους έπειτα από την μετάβασή της σε μια διατροφή βασισμένη σε ακατέργαστες (ωμές) τροφές. Φυσικά, αυτό δεν ήταν το μόνο αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε με την αλλαγή της διατροφής της - η γενική υγεία της βελτιώθηκε και αυτό, όπως λέει, της επέτρεψε να αλλάξει τον τρόπο που έβλεπε τον κόσμο.
Πριν μεταβεί σε μια διατροφή που περιελάμβανε μόνο φρέσκα, ωμά τρόφιμα, τα μάτια της Kristin είχαν ένα σκούρο καφέ χρώμα, παρόμοιο με αυτό του καφέ.
Η νέα διατροφή επηρέασε το χρώμα των ματιών της, αλλάζοντας τα σε καστανοπράσινα, με ένα κιτρινωπό χρώμα, όπως του μελιού, γύρω από τις κόρες της.
Η αλλαγή του χρώματος δεν σταμάτησε εκεί, η Kristina τώρα  παρατηρεί μια απόχρωση του μπλε στα μάτια της.
Δεν είναι η μόνη στην οποία έχει συμβεί αυτό. Το ίδιο συνέβη και με τον Steve Factor, ένα άλλο πρόσωπο που είναι αφιερωμένο στην υγιεινή διατροφή.
Υπάρχει επίσης το παράδειγμα της Julia Tarbat από την ιστοσελίδα  Rawsomehealthy.com  η οποία παρατήρησε ότι τα ωμά τρόφιμα βοήθησαν  το να ξεφορτωθεί το  πρήξιμο γύρω από τα μάτια της,  και συνέβαλαν στο να γίνουν τα μάτια της περισσότερο φωτεινά.
Έτσι, εάν θέλετε ένα διαφορετικό χρώμα ματιών, ακολουθήστε τα παραδείγματα όσων το έχουν καταφέρει με απλό και φυσικό τρόπο - με την κατανάλωση ακατέργαστων και υγιεινών τροφίμων.
healthylifebase

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα