Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Κτίρια φαντάσματα εμφανίστηκαν στον ουρανό του Ζάγκρεμπ!

Και ξαφνικα κτιρια φαντασματα εμφανιστηκαν στον ουρανο του Ζαγκρεμπ στις 30 Απριλιου 2016.

Ναι, ουρανοξύστες εμφανίστηκαν στον ουρανό πάνω από τα σύννεφα της πρωτεύουσας της Κροατίας.

ghostly buildings in zagreb sky clouds, buildings in zagreb sky, mirage skycrapers zagred clouds, buildings appear above zagreb clouds, buildings appear in zagreb sky, mirage zagreb building sky
Παρόμοιο με το παράξενο φαινόμενο του περασμένου έτους πάνω από την πόλη της Foshan, Guangdong , κτίρια εμφανίστηκαν ξαφνικά στον ουρανό του Ζάγκρεμπ, στην Κροατία.
Είναι αυτό το πέρασμα σε μια άλλη διάσταση; Ή μία ακόμη απόδειξη του project «blue beam»;
Η αλήθεια είναι κάπως πιο πεζή. Αυτή η μυστηριώδης εμφάνιση στα σύννεφα είναι ένα φυσικό φαινόμενο που ονομάζεται «οφθαλμαπάτη».


Η οφθαλμαπάτη είναι μια οπτική ψευδαίσθηση που μπορεί να δει κανείς στην ξηρά ή στη θάλασσα, όταν οι ακτίνες του φωτός περνούν μέσα από στρώματα του αέρα, διαφορετικών θερμοκρασιώνΜερικές φορές η οπτική αντανάκλαση και αναστροφή, μπορεί να αποκαλύψει  εικόνες φαντάσματα μακρινών αντικειμένων στα σύννεφα ή πάνω από αυτά.
strangesounds

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα