Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ


Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης
Ισχύει το Σύνταγμα; Ισχύουν οι νόμοι; Φοβάμαι πως η απάντηση είναι όχι και στα δύο. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να παραβιάσει το Σύνταγμα, ψηφίζοντας το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, πολλές διατάξεις του οποίου έχουν κριθεί αντισυνταγματικές. Και το πράττει με μπροστάρη έναν συνταγματολόγο, τον υπουργό Γ. Κατρούγκαλο, κωφεύοντας:
Πρώτον στην απόφαση του Ιουνίου 2015 του Συμβουλίου Επικρατείας που έκρινε πως όλες οι μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις είναι αντισυνταγματικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευθεί για αποκατάσταση των αδικιών, αντ’ αυτού, όμως προχωρεί σε νέα περικοπές.
Δεύτερον στην πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκρινε ότι δεν έχουν συνταχθεί αναλογιστικές μελέτες, ενώ η υπαγωγή δημοσίων υπαλλήλων και ιδιωτικών σε κοινό φορέα κοινωνικής ασφάλισης είναι αντισυνταγματική.
Τρίτον στις ανακοινώσεις των δικαστικών ενώσεων, σύμφωνα με τις οποίες οι περικοπές των συντάξεων και η υποβάθμιση των ασφαλιστικών παροχών παραβιάζουν τον συνταγματικό πυρήνα του κοινωνικοασφαλιστικού δικαιώματος.

Το Σύνταγμα στο ακροτελεύτιο άρθρο του 120 αναφέρει τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε περίπτωση κατάλυσης του Συντάγματος. Δεν αναφέρει τίποτε, όμως, για το δέον γενέσθαι σε περιπτώσεις κατάφωρης παραβίασης του, από εκείνους μάλιστα που είναι επιφορτισμένοι να το τηρούν.
H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ  ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα