Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Αυνανισμός ή σεξ: Φαντάζεστε ποια είναι η καλύτερη… γυμναστική;

Αυνανισμός ή σεξ: Φαντάζεστε ποια είναι η καλύτερη… γυμναστική;
Μπορεί το σεξ και ο αυνανισμός να έχουν συνδεθεί με την απόλυτη ικανοποίηση, ωστόσο ποιος θα αρνιόταν να τα συνδυάσει και με το κάψιμο λίγο παραπάνω θερμίδων;
Οι επιστήμονες λοιπόν κλήθηκαν να απαντήσουν αν οι δύο σεξουαλικές αυτές πράξεις μπορούν να συγκριθούν με τη σωματική άσκηση, διαπιστώνοντας - όπως ήταν αναμενόμενο - ότι οι θερμίδες που αφήνεις στο κρεβάτι εξαρτώνται από το πόσο… ιδρώνεις τα σεντόνια!
Σύμφωνα, μάλιστα με τους ειδικούς, όταν κάνεις σεξ είναι σαν να επιδίδεσαι σε γρήγορο βάδην, ενώ αν προτιμήσεις την ατομική προπόνηση, είναι λες και απολαμβάνεις έναν ωραίο περίπατο…
Όπως τονίζει ο Κέβιν Νέτο, φυσιοθεραπευτής από το Πανεπιστήμιο Curtion της Βρετανίας, κατά τη διάρκεια του σεξ αυξάνονται οι καρδιακοί παλμοί όπως και η αρτηριακή πίεση.
Όταν… ανάβεις έτσι στο κρεβάτι, καταναλώνεις θερμίδες, ωστόσο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα ενεργητικός αν θες να δεις καλύτερα αποτελέσματα στο σώμα σου, επισημαίνουν οι ειδικοί.

Και αυτό γιατί η σεξουαλική δραστηριότητα προκαλεί ένα μέτριο επίπεδο σωματικής καταπόνησης, ενώ με το έντονο σεξ το σώμα γυμνάζεται όπως και με το γρήγορο περπάτημα.
Στο ερώτημα λοιπόν αν το σεξ αποτελεί άσκηση, η απάντηση είναι πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας την άσκηση! Μην ξεχνάτε άλλωστε πως η ένταση στο σεξ δεν είναι κάθε φορά η ίδια…
Από την άλλη, όταν κάποιος αυτοϊκανοποιείται, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως γυμνάζεται… ελαφρά.
Σχετικά, δε, με το αν το σεξ έχει αρνητική επίδραση στην απόδοση των αθλητών, οι ερευνητές δηλώνουν κατηγορηματικά «όχι», σημειώνοντας ωστόσο πως μετά το έντονο κρεβάτι, θα πρέπει κανείς να περιμένει ένα χρονικό διάστημα περίπου δύο ωρών για να μπορέσει να αποδώσει και στις πραγματικές ασκήσεις.

newsbomb

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα