Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Απλώνει Aloe Vera στο πρόσωπό της. Αυτό που συμβαίνει μετά από 15 λεπτά θα σας εκπλήξει!

αλόη-500x267

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για ακριβά καλλυντικά προϊόντα μόνο και μόνο για να αποκτήσετε ένα απαλό και λαμπερό δέρμα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτό το απλό και εύκολο τέχνασμα και το δέρμα σας θα είναι απαλό και όμορφο. Η Αλόη Βέρα έχει πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες και γι 'αυτό χρησιμοποιείται ευρέως στα προϊόντα ομορφιάς.
Η μέθοδος αυτή είναι πολύ εύκολη και απλή όσο και η εφαρμογή της, θα χρειαστεί μόνο ένα συστατικό - το οποίο είναι η Aloe Vera. Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν! Το δέρμα σας θα είναι απαλό, μαλακό και λαμπερό.
Να τι πρέπει να κάνετε:

  1. Πλύνετε σχολαστικά

Το πρώτο βήμα είναι να πλύνετε καλά το φύλλο, χωρίς να το ξεφλουδίσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει καλά τα φύλλα.
  1. Μαλακώστε την

Στη συνέχεια θα πρέπει να μαλακώσετε τα φύλλα πιέζοντας τα απαλά με τα δάκτυλά σας.
  1. Κόψτε την σε δύο κομμάτια

Μετά από αυτό, θα πρέπει να κόψετε τα φύλλα στη μέση. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κόψει ένα πολύ μεγάλο μέρος, γιατί δεν θα χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το φύλλο με τη μία.
  1. Κόψτε τις άκρες

Για να ξεφλουδίσετε το φύλλο της Aloe Vera, θα πρέπει πρώτα να κόψετε τις άκρες του. Κόψτε αυτά τα άκρα με ένα μαχαίρι. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε κόψει τις άκρες από τις δύο πλευρές. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ανοίξετε το φύλλο και, στη συνέχεια, εύκολα να τα ξεφλουδίσετε.
  1. Διαχωρίστε την στα δύο

Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε μια σχισμή πάνω στο φύλλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαίρι για κάνετε να σχισμή στο κέντρο του φύλλου, αν δεν ανοίγει εύκολα.
  1. Βγάλτε τον χυμό

Για αυτό το βήμα θα πρέπει να πάρετε ένα κουτάλι και να βγάλετε το χυμό από το φύλλο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει όσο πιο πολύ χυμό μπορείτε, έτσι ώστε τίποτα να μην πάει χαμένο. Μετά από αυτό, βάλτε τον χυμό σε ένα μπολ.
  1. Απλώστε τον όλο στο πρόσωπό σας

Εφαρμόστε τον χυμό Aloe Vera σε όλο το πρόσωπό σας με τα δάχτυλά σας. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ήδη στραγγισμένα φύλλα Aloe Vera για να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να αφήσετε τη μάσκα να στεγνώσει για περίπου 15-20 λεπτά.
  1. Πλύνετε το πρόσωπό σας

Τέλος αφαιρέστε τη μάσκα από το πρόσωπό σας. Μετά από αυτό θα πρέπει να πλύνετε το πρόσωπό σας με καθαρό νερό. Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι ή οποιοδήποτε χημικό προϊόν για το πλύσιμο του προσώπου σας, γιατί τότε η μάσκα δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
  1. Αψεγάδιαστο λαμπερό δέρμα

Στεγνώστε το πρόσωπό σας με μια καθαρή πετσέτα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα