Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Αλλαγή,..

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλλαγή,..

Οταν επιδιωκουμε να κανουμε αλλαγες στη ζωη μας, αυτοι που αντιδρουν συνηθως περισσοτερο ειναι οι ανθρωποι του κοντινου μας περιβαλλοντος.

Αυτο συμβαινει διοτι διεγειρεται η ανασφαλεια και ο φοβος του εγω τους, οτι μεσω των αλλαγων μας πιθανον να χασουν την "κυριαρχια" τους επανω μας ή οτι θα διαταραχθει μια ισορροπια που πολλες φορες ειναι αρκετα...αρρωστημενη.
Ισως ο "νεος" μας εαυτος τους αναγκασει να ερθουν και αυτοι αντιμετωποι με δικα τους θεματα, που καλυπτονται μεσα τους (συστηματα αξιων και αντιληψεων που θεωρουνται ...απαραβιαστα).
Το ζητουμενο ομως καθε ψυχης ειναι να εκπληρωσει το δικο της σχεδιο, ανεξαρτητα απο το τι πιστευουν οι αλλοι (ακομα και οι πιο κοντινοι μας ανθρωποι).
Αν η δικη μας ψυχη μας οδηγει να προχωρησουμε παραπερα σε νεες εμπειριες και καταστασεις, καλο ειναι να θυμομαστε οτι εχουμε μεγαλυτερο ΚΑΘΗΚΟΝ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να σεβαστουμε τις επιλογες της δικης μας ψυχης παρα τις επιλογες των αλλων.

Οι αλλοι (και τα ατομα του πολυ στενου μας περιβαλλοντος) ειναι ψυχες ανεξαρτητες απο εμας και απλως συναντηθηκαμε στη γη για να ανταλλαξουμε εμπειριες συνδεομενοι με καποιους ρολους (ταυτοτητες).
Αυτο δεν σημαινει οτι εχουμε υποχρεωση να τους...ακολουθουμε περισσοτερο απο οσο οριζουν τα ΟΡΙΑ της κοινης μας ταυτοτητας.
Δεν αρκουν οι καλες προθεσεις του αλλου, δεν μπορει ο καθενας να ξερει τι ειναι αληθινα καλο για εμας (τις δικες του πεποιθησεις και αντιληψεις προβαλλει...).
Επισης και εμεις δεν λεμε τη γνωμη μας στους αλλους χωρις να μας ρωτησουν!

How to Control Your Nerves Energy

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα