Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Νάητ Κρόουλς...Τα Ξυλοπόδαρα Πλάσματα!

Αποτέλεσμα εικόνας για The Fresno Nightcrawler



Ξέρετε τι μου αρέσει στο θέμα του παράξενου του μεταφυσικού και του περίεργου!;! Όταν προτρέχουν κάποιοι ερευνητές  και λένε ότι αυτό δεν υπάρχει εκείνο δεν υπάρχει το άλλο δεν στέκει κτλ. κτλ.!!!! Το έχουν πει για όλα!!!! Από τα ΑΤΙΑ ως την πιο μικρή παραξενιά!!!! Και όταν κάτι δεν ευσταθεί λένε με απάθεια….φτιαχτό, πλαστό, το ένα το άλλο!!!! Κάποιες φορές ακόμα και εμείς οι ερευνητές αυτών των γεγονότων μπορούμε να την πατήσουμε θεωρώντας πλαστά κάποια πράγματα αλλά όταν επιβεβαιώνονται τότε εμείς χαιρόμαστε πιο πολύ από όλους και ας είχαμε κάνει λάθος!!!! Έτσι λοιπόν και με τα περίεργα πλάσματα Νάητ Κρόουλς όπου από μόνα τους είναι τόσο περίεργα αλλά και αλλόκοτα που όποιο τα δει θα πει σίγουρα είναι φάρσα!!!! Είναι!;! Είμαστε σίγουροι όλοι ότι είναι φάρσα!;! Να σας πω την αλήθεια και εγώ όταν τα πρώτο είδα πίστεψα ότι πρόκειται για κάποια φάρσα και δεν έδωσα και τόσο σημασία….μάλλον καμία να λέμε την αλήθεια!!!! Ώσπου θυμήθηκα μια ιστορία των Αμερικάνων αυτόχθονων Ινδιάνων όπου μιλούσαν για τα περίεργα ψηλά πνεύματα του δάσους όπου κατεβαίναν από τον ουρανό μέσα από τα άστρα όπου ταξίδευαν!!!!
Υπάρχουν πολλές φυλές Ινδιάνων στην Αμερική όπου πιστοποιούν τις ιστορίες αυτές αν και σήμερα τις θεωρούν απλός φαντάστηκες εκτός από τους γηραιότερους …!!!!! Τι γίνεται όμως όταν έρχονται αποδείξεις από το παρελθόν όπου πιστοποιούν ότι όχι μόνο ήξεραν για την ύπαρξη των Νάητ Κρόουλς οι Ινδιάνοι αλλά τους είχαν φτιάξει και σε αγάλματα από ξύλα!!!! Σαν ένα είδος τοτέμ όπου μέχρι και η αναζήτηση του ξύλου ήταν μια τιτάνια αναζήτηση για να αποδοθεί η μορφή των Νάητ Κρόουλς!!!! Πολλές φυλές ινδιάνων στην Αμερική μιλάνε για αυτά τα τόσο παράξενα πλάσματα και λένε ότι ήλθαν από τον  βαθύ ουρανό με όχημα ένα άστρο!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για The Fresno Nightcrawler

Για να δουμε όμως πότε ξανά εμφανίστηκαν αν και για τους ινδιάνους δεν είχαν πότε χαθεί!!!!
Τα αποκαλούν Νάητ Κρόουλς!!!! Μοιάζουν καταπληκτικά με τους ξυλοπόδαρους που βλέπουμε σε διάφορες εκδηλώσεις στο μέγεθος αλλά και στο περπάτημα με την μόνη διαφορά δεν υπάρχει σώμα!!!! Είναι τόσο μικροσκοπικό το σώμα το κεφάλι και τα χέρια που είναι σαν να βλέπει κάποιος έναν ξυλοπόδαρο μέχρι την μέση να περπατά και να λείπει το υπόλοιπο σώμα του!!!! Ένα τέτοιο πλάσμα για πρώτη φορά βιντεοσκοπήθηκε σε ταινία από μια κάμερα ασφαλείας στο Φρέσνο στην Καλιφόρνια!!!! Από τότε ως σήμερα μόνο τρεις φορές έχουν βιντεοσκοπηθεί τέτοια πλάσματα!!!!

Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τίποτα για αυτά τα πλάσματα το τι είναι και από πού έρχονται διότι θυμίζουν εξωπραγματικά και το μυαλό του ανθρώπου από την εμφάνιση που έχουν πηγαίνει ότι είναι γήινης κατασκευής από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κάποια φάρσα!!!! Τα φαινόμενα όμως απατούν και κάποια πράγματα τα οποία φαίνονται ότι μπορεί να είναι φάρσα διαπιστώνουμε ότι είναι πραγματικότητα!!!! Το πιο αξιοπερίεργο από όλα είναι το έθιμο των ξυλοπόδαρων που βλέπουμε σε διάφορες εκδηλώσεις!!!! Από πού προήλθε!;!
Αποτέλεσμα εικόνας για The Fresno Nightcrawler
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά κάθε χώρα έχει την δική της εκδοχή αν και πάει πίσω πολύ στην αρχαιότητα!!!! Στην σύγχρονη εποχή ο Θ*Συλβάην Ντόρνον, ο περιπατητής ξυλοπόδαρων, αρχισμένος από Παρίσι στις 12 τον Μαρτίου του 1891 ξεκίνησε για Μόσχα, και έφθασε μετά από ένα ταξίδι πενήντα οκτώ ημερών!!!! Αν και αυτό το μακρύ ταξίδι επάνω στα ξυλοπόδαρα αποτέλεσε μια γνήσια περιέργεια, όχι μόνο για τους Ρώσους όπου αυτό το είδος της μετακίνησης ήταν άγνωστο, αλλά και σε πολλούς Γάλλους, περπατώντας στα ξυλοπόδαρα, ήταν, στην πραγματικότητα, κοινό πριν από 1870 σε ορισμένα μέρη Γαλλία!!!!
dornon
Ο Ντόρνον!!!!
Το θέμα δεν είναι να δούμε πότε αλλά γιατί τα χρησιμοποιούσαν διότι εκεί είναι το όλο θέμα με τους ξυλοπόδαρους!!!! Διότι  φαίνεται να είναι αντιγραφή των Νάητ Κρόουλς 100% και αν μπορούσαμε να βρούμε την κύρια πηγή γνώσης ίσως μαθαίναμε κάτι για αυτούς!!!! Ας γυρίσουμε όμως στους ινδιάνους της Αμερικής όπου μας δίνουν και τα ποιο πολλά στοιχεία για αυτούς!!!!!
night croouls 1
night croouls 2
Νάητ Κρόουλς σε τύπο τοτέμ από φυλή ινδιάνων της Αμερικής στην Καλιφόρνια!!!!
Οι ινδιάνοι της Αμερικής τα θεωρούσαν πνεύματα τα οποία είχα έλθει από τον βαθύ ουρανό με σκοπό να περπατήσουν στην γη για να επιβλέψουν την ζωή του πλανήτη!!!! Ποτέ δεν ήλθαν σε επαφή με αυτά τα ουράνια πλάσματα διότι δεν το επιδίωξαν τα ίδια τα πλάσματα να έλθουν σε επαφή!!!! Λένε όμως ότι κάθε φορά που ερχόντουσαν πήγαιναν σε λίμνες ή ποτάμια και έμπαιναν μέσα στο νερό ως την ,μέση των ποδιών τους και καθόντουσαν όλο το βράδυ χωρίς να κινούνται!!!! Προτού ξημερώσει έφευγαν έμπαιναν στο άστρο που είχαν κατέβει και ξανά έφευγαν στο ουρανό!!!! Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία αναφοράς!!!! Για να φτιάξουν όμως τοτέμ οι ινδιάνοι πάει να πει ότι τους έβλεπαν ως πνεύματα ή θεότητες!!!!
Το παρακάτω βίντεο εξηγεί πολλά….

Το αν υπάρχουν ή όχι στην πραγματικότητα δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά βάση στοιχείων πάντα προχωρώ τις έρευνες μου και πιστεύω σε ότι βλέπω!!!! Και από την στιγμή που είδα αποδείξεις από την αρχαιότητα για μένα υπάρχουν όσο παράξενη μορφή και να έχουν!!!! Ειδικά το παρελθόν ποτέ δεν κάνει κάποιο λάθος ειδικά όταν πρόκειται για θέμα λατρείας!!! Αυτό σημαίνει ότι για να πιστεύει κάποιος σε κάτι πρέπει κάτι να είχε δει και εδώ οι ομοιότητες με αυτά τα παράξενα πλάσματα είναι τόσο τέλειες που δεν χωράει καμία αμφισβήτηση!!!!
Τους ξυλοπόδαρους τους βρίσκουμε από την αρχαιότητα στις μεσαιωνικές πόλεις της Ευρώπης στο Βυζάντιο μέχρι και σήμερα στην Σρι- Λάνκα όπου τα έχουν για να πηγαίνουν για ψάρεμα!!!! Όμως σήμερα ποιο πολύ οι ξυλοπόδαροι είναι ένα είδος διασκέδασης που προκαλεί δέος στο πως μπορούν και περπατούν…..
ksilopodara
Από τον μεσαίωνα όπου τα χρησιμοποιούσαν για να μην πατάνε στα λύματα όπου ήταν πολλά εκείνη την εποχή ειδικά στην Γαλλία!!!!
Αρχαιολογικά ευρήματα και κείμενα δείχνουν ότι τα ξυλοπόδαρα ασκήθηκαν στην αρχαία Ελλάδα ήδη από τον 6ο αι. Π.Χ. Η αρχαία ελληνική λέξη για stilwalker ήταν κωλοβαθριστής  από το κωλόβαθρο, “ξυλοπόδαρο», μια ένωση των κῶλον, << άκρων >> και βάθρον ( βάθρο ), ” βάση, βάθρο!!!!! Μερικοί ξυλοπόδαρο παραδόσεις ως χρήσης είναι πολύ παλιές!!!! Στο Βέλγιο, ξυλοπόδαρο περιπατητές ονόματι Ναμούρ έχουν ασκήσει αγώνες σε ξυλοπόδαρα από το 1411!!!! Οι κάτοικοι σε βαλτώδεις ή πλημμυρισμένες περιοχές χρησιμοποιούσαν μερικές φορές ξυλοπόδαρα για πρακτικούς λόγους, όπως εργασία σε βάλτους ή διάβασης από φουσκωμένα ποτάμια ( Merchtem , Βέλγιο )!!!! Οι βοσκοί της περιοχής Landes της νότιας Γαλλίας χρησιμοποιούσαν ξυλοπόδαρα για να παρακολουθήσουν τα κοπάδια τους, ενώ στεκόντουσαν  σε ξυλοπόδαρα!!!!
ancient vase
Αγγείο ελληνικό από την Αθήνα από το 550 έως 525 π.Χ. όπου δείχνει ξυλοπόδαρους!!!!
Εγώ προσωπικά πιστεύω μετά τις αποδείξεις των ινδιάνων ότι τα Νάητ Κρόουλς είναι πραγματικά και πολλοί λαοί έχουν εμπνευστεί από αυτά  τα όντα στο να περπατάνε με ξυλοπόδαρα είτε για διασκέδαση είτε ακόμα για θρησκευτηκές τελετές ή ακόμα και για εργασία!!!! Το όλο θέμα ακόμα ψάχνεται από πολλούς όπως και από εμάς ακόμα η δικιά μας έρευνα δεν έχει τελειώσει στο θέμα αυτό!!!! Θα επανέλθουμε και με άλλο άρθρο στο μέλλον!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα