Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΧΑΡΤΙ, ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΧΑΡΤΙ, ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Φτάνει μια στιγμή που παύεις να πληγώνεσαι. Που δεν ασχολείσαι με όσα μέχρι σήμερα σε έριχναν ψυχολογικά. 
Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ  
Με καταστάσεις και ανθρώπους που σε μείωναν, σε αγνοούσαν ή απλώς σε έκαναν να αισθάνεσαι άσχημα.
Θέλει πολύ δουλειά για να γίνει αυτό, αλλά έρχεται η μέρα που δεν ασχολείσαι καθόλου με όσα σε χαλούν. Όσα επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεση, την ενέργεια, τη ψυχολογία σου.
Ο τύπος που αγνοούσε τα μηνύματα σου, ξαφνικά πάει στον αγύριστο. Και το καλό της υπόθεσης είναι πως δεν σε νοιάζει κιόλας! Κι εκεί που πας να απορήσεις με τον εαυτό σου, παίρνεις τα πάνω σου και συνεχίζεις δυναμικά να βγάζεις ανθρώπους από τη ζωή σου που απέδειξαν μέσα από τις πράξεις τους πως δεν αξίζουν να έχουν μια θέση εκεί.
Και βλέπεις πόσος χώρος υπάρχει τελικά για τον εαυτό σου. Πλημμυρίζει όλο σου το είναι από εσένα και μόνο.
Και δεν είναι καθόλου εγωιστικό.

Εκεί που το μυαλό σου ήταν γεμάτο με σκέψεις για τον άνθρωπο που ίσως ερωτεύτηκες, συνειδητοποιείς πως πια σε απασχολούν άλλα πράγματα.
Η δουλειά, οι φίλοι, η οικογένεια, το πώς θα περάσεις καλά.
Τα βρίσκεις με τον εαυτό σου. Αντιδράς όπως θα αντιδρούσες σε νεαρότερη ηλικία αλλά πιο ώριμα.
Μα που ήταν όλη αυτή η ενέργεια τόσο καιρό; Βρίσκεις τον παλιό, καλό εαυτό σου και το απολαμβάνεις. Βάζεις τον κάθε ένα στη θέση του και εάν θεωρήσεις αναγκαίο τους απαντάς όπως τους αξίζει. Και φεύγοντας, δίνεις το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο και τινάζεις με στυλ τα μαλλιά!
Αυτό είναι το κορίτσι μου.
Επιτέλους, τα βρήκες με σένα.
Τι κατάλαβες όταν χαλιόσουν τόσο καιρό με τις λεπτομέρειες; Εκεί που έβλεπες αντιδράσεις που δεν σε γέμιζαν, έπρεπε να βάλεις ένα τέλος και να φύγεις νωρίτερα. Τουλάχιστον τώρα έμαθες.
Διέγραψε όσα σε ενοχλούν και αυτά που σε πληγώνουν. Ανθρώπους, καταστάσεις. Η επιλογή είναι στα χέρια σου.
Σου αξίζει να «χαθείς» σε νέες σκέψεις, καινούριους ανθρώπους, νέες περιπέτειες. Και αυτή τη φορά χωρίς να πέφτεις με τα μούτρα αλλά απολαμβάνοντας τη στιγμή, βλέποντας το τώρα μόνο.
Αφού μπόρεσες να αγαπήσεις τόσο πολύ έναν άνθρωπο και μέσα από την αδιαφορία του αποφάσισες να επιστρέψεις και πάλι στον παλιό, καλό, γνώριμο εαυτό σου, αφού είχες τόση δύναμη να πέσεις και να σηκωθείς ξανά, σκέψου πόσα μπορείς να κάνεις για σένα… Και πόσα σου αξίζουν….
Όποιος ενδιαφέρεται τολμά, ρισκάρει, τηλεφωνά, έρχεται για να σε βρει… Εσύ το έκανες και ξέρεις πώς δεν είναι ακατόρθωτο. Και τηλέφωνα έκανες, και στην πόρτα του πήγες και χιλιόμετρα διάνυσες. Σκέψου τι θα κάνεις στον άνθρωπο που θα ανταποδώσει στην τόση αγάπη που δίνεις εσύ...


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα