Το λίπος της κοιλιάς είναι ένα από τα πιο επίμονα λίπη του σώματος που κάνουν δύσκολη την αποστολή μας να το αποβάλλουμε.
Πολλοί άνθρωποι που έχουν λίπος της κοιλιάς έχουν δοκιμάσει διάφορες τεχνικές προσπαθώντας να απαλλαγούν από αυτό χωρίς μεγάλη επιτυχία.
Μόνο με γυμναστική δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτά τα λίπη.
Η γυμναστική θα πρέπει να συνδυάζεται με διάφορες άλλες θεραπείες για να δώσει απτά αποτελέσματα.
Μία από τις καλύτερες θεραπείες αποτελείται από σιρόπι που μειώνει σημαντικά το λίπος της κοιλιάς.
Επίσης, βοηθάει στην εξάλειψη της περίσσειας του νερού από το σώμα.
Εκτός από τα προαναφερθέντα οφέλη, τα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την συνταγή έχουν πολυάριθμα οφέλη για την υγεία. Τα οφέλη περιλαμβάνουν τη βελτίωση της όρασης, της ακοής και της μνήμης. Το κύριο συστατικό αυτού του ισχυρού μείγματος είναι το χρένο.
Το χρένο είναι πλούσιο σε διάφορα μέταλλα και βιταμίνες όπως βιταμίνη C, κάλιο, βιταμίνη Β1 και Β6, σίδηρο, βιταμίνη Β2, μαγνήσιο και φώσφορο.
Είναι επίσης γνωστό ότι επιταχύνει τη διαδικασία του μεταβολισμού, βοηθάει στην μείωση της εξάντλησης, και τονώνει την ανάπτυξη των καλών βακτηρίων που είναι σημαντικά στην πέψη.
Συστατικά:
128 γραμ. φρέσκο χρένο.
4 λεμόνια.
3 κουταλιές της σούπας μέλι.
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα.
2 εκ. της ρίζας τζίντζερ.
Παρασκευή:
- Ανακατέψτε χρένο και τζίντζερ σε ένα μπλέντερ και προσθέστε χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια, ανακατέψτε για άλλα 3 λεπτά.
- Προσθέστε το μέλι και την κανέλα και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα. Αποθηκεύστε το σιρόπι σε ένα δροσερό και ξηρό μέρος.
Πίνετε το μείγμα δύο φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα και πριν από την άσκηση. Καταναλώνετε τακτικά για 3 εβδομάδες και σταματήστε για μερικές ημέρες πριν να ξεκινήσετε και πάλι. Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση αυτού του μείγματος.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.