Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Αλήθεια… τι ακριβώς παίζει με το CERN; Aυτό που «παίζει» δεν είναι παιγνίδι!




Eνα άρθρο που κυκλοφόρησε πρόσφατα επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μου, ανησυχίες που περισσότερο προέρχονται από ένστικτο, παρά από “επιστημονική μελέτη”. Για μένα, η πηγή αυτή είναι πάντα πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη…

Το τι ακριβώς κάνει ή προσπαθεί να πετύχει το CERN, όποιος πει με σιγουριά ότι γνωρίζει, μάλλον του αρέσει να κοροϊδεύει τον εαυτό του. Και αναφέρομαι για όσους δεν είναι εντός CERN, αν και νομίζω ότι ούτε καν όλοι οι επιστήμονες που απασχολούνται στα πειράματα ξέρουν με ακρίβεια και οι ίδιοι.
Τα προγράμματα είναι πέραν του ενός και ένα από αυτά, το CLOUD CERN συνεχίζει κατά κάποιο τρόπο στο δρόμο που χάραξε το HAARP. Μια ματιά στις δημοσιεύσεις τους και θα δείτε το ενδιαφέρον για τα αιωρούμενα σωματίδια, τον ιονισμό της ατμόσφαιρας, νέφη, επίδραση στο κλίμα κλπ Κλίμα και χειραγώγηση κλίματος by CERN – θα έβαζα για τίτλο. εξάλλου όπως έχει δηλώσει δημόσια ο David Walker, αναπληρωτής βοηθός γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη, το HAARP «δεν είναι κάτι που το χρειαζόμαστε στο μέλλον […] Προχωράμε με άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, κάτι που το HAARP είχε στην πραγματικότητα σχεδιαστεί να κάνει. Την έγχυση ενέργειας στην ιονόσφαιρα για να είναι σε θέση να την ελέγξει πραγματικά. Αλλά αυτό το έργο έχει ολοκληρωθεί».
Αλλά όπως έχουν οι ίδιοι οι επιστήμονες του CERN ομολογήσει, δεν μας λένε την αλήθεια, με τι ακριβώς ασχολούνται. Κατά καιρούς βγαίνουν κάποια δελτία τύπου περιορισμένης πληροφορίας και με επιστημονική αλαζονεία και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Τώρα το συγκεκριμένο άρθρο στο οποίο αναφέρομαι είναι το ακόλουθο και δημοσιεύτηκε στο diadrastika.com:

Το CERN καλεί ΔΑΙΜΟΝΕΣ από ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ;

Hύπαρξη των Παράλληλων Συμπάντων σημειώνεται από την επιστήμη ως πραγματική. Αυτό είναι γνωστό ήδη από τους αρχαίους Έλληνες. Τι γίνεται, όμως, όταν κατασκευάζονται μηχανήματα για να ανοίξουν δρόμο σε αυτά και να προσέλθει νέος «κόσμος»;…

Αφορμή για τα όσα γράφονται, περί επαφών με τις άλλες διάστασεις-κόσμους και την επαφή με άγνωστα όντα από αυτές που μπορούν να τις περάσουν ή τις περνούν ήδη, στάθηκε μία συζήτηση για το CERN μέσω της βιβλικής κοσμοθεωρίας -αν και δεν είναι θέμα πίστης και εκκλησιών.
Η συζήτηση έγινε τηλεοπτικά από τους Tom Horn και Steve Quayle, οι οποίοι θεωρούνται κορυφαίοι στο είδος τους.
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Tom Horn είναι μία προσωπικότητα με μακροχρόνια παρουσία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ο οποίος καλύπτει θέματα που άπτονται της θρησκείας, των προφητειών, των απανταχού ανακαλύψεων, αλλά και του υπερφυσικού.
Ο Steve Quayle είναι ένας ακόμα θησαυρός πληροφοριών που σχετίζεται με την αρχαία ιστορία, ιδιαιτέρως την βιβλική, ενώ ασχολείται χωρίς περιορισμούς με θέματα που περιλαμβάνουν αγγέλους, δαίμονες, Νεφελίμ, έκπτωτους, αλλά και τους πρωτομάστορες της προϊστορίας των αρχαίων πολιτισμών.
Στην συζήτηση που καθηλώνει, οι δύο άντρες μιλούν και αναφέρονται στους κινδύνους του CERN, και πως το ίδιο το μηχάνημα αποτελεί προσβολή προς τον Θεό.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το CERN είναι υπό τον έλεγχο των Illuminati-Μασόνων. Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της ιστοσελίδας τους,ο καθηγητής Sijbrand de Jong από 1/1/2016 είναι ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, ο οποίος είναι Ιππότης του Τάγματος του Ολλανδικού Λέοντα. Και ως γνωστόν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα διάφορα τάγματα είναι «συγκοινωνούντα δοχεία» και αποτελούν διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.
Παρά τις αντιδράσεις επιστημόνων υπέρ του κλεισίματος και της διακοπής λειτουργίας του CERN, οι δραστηριότητες συνεχίζονται αδιάκοπα. Οι επιστήμονες υπoστηρίζουν ότι άγνωστες «οντότητες» διελαύνουν καθημερινά ενώ παράλληλα το «έργο» διάνοιξης περισσότερων πυλών προς και από άλλες διαστάσεις συνεχίζεται, βάζοντας όλη την ανθρωπότητα σε κίνδυνο.
Ο Steve Quayle επικεντρώνεται και επισημαίνει πως η ελιτ προσπαθεί να νικήσει τον Θεό και να διαλύσει τον άνθρωπο.
Το βίντεο είναι η τέλεια μετάβαση μέσα από βασικές πληροφορίες σχετικά με την παραφυσική «ιδιότητα» του CERN, να βρίσκει «ρωγμές» ανάμεσα στiς «άλλες διαστάσεις» και να τις μετατρέπει σε πύλες…
Και κάπου εδώ είναι που εμείς αναρωτιόμαστε: Μήπως τα διάφορα περίεργα φαινόμενα τα οποία πυκνώνουν τελευταία είναι αποτέλεσμα αυτών των ρωγμών που ανοίγουν; Μήπως, ως ελάχιστο παράδειγμα (ανάμεσα σε πάρα πολλά άλλα): οι διάφορες πλωτές πόλεις στα σύννεφα, που βλέπουμε τελευταία, δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο που ονομάζεται fata morgana, αλλά μία συνέπεια των διεργασιών στο CERN;
Δείτε και το πολύ ενδιαφέρον βίντεο:

Θα ήθελα να αναφέρω ότι πρώτη φορά ακούω τον Steve Quayle και με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα ότι από δυο διαφορετικούς δρόμους προσέγγισης καταλήγουμε στα ίδια συμπεράσματα. Η Αλήθεια είναι εκεί στο συλλογικό συνειδητό και μπορείς να την φτάσεις με διαφορετικούς δρόμους.
Τι ακριβώς κάνει το CERN; Οι “άθεοι” επιστήμονες ψάχνουν τη “σούπα”, την “σκοτεινή ύλη” που συνδέει την ύλη μεταξύ της και αυτή είναι το 95%! Την “σκοτεινή ύλη”, όπως αναιδώς ονόμασαν οι επιστήμονες έτσι, και που ο Steve Quayle λέει είναι ο Θεός κι εγώ ονομάζω Άγιο Πνεύμα ή Θείο.
Στο άλλο που συμφωνούμε είναι ότι αυτοί οι σατανιστές και η ελίτ που τους στηρίζουν δεν είναι “νορμάλ” άνθρωποι. Εκείνος έχει τη δική του θεωρία, για μένα είναι μετενσαρκώσεις όλων των τεράτων -δεινοσαύρων, τυραννοσαύρων κλπ- που ο Θεός εξάλειψε ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν μικρότερα και πιο συμβατά με τη Φύση ζώα και πιο ανεπτυγμένα πνευματικά, με κορυφαίο τον Άνθρωπο.
Όλα αυτά, λέει και συμφωνώ, έρχονται αυτοί να μεταλλάξουν ή και να εξαφανίσουν σε ένα στοίχημα που έβαλαν οι ίδιοι με το Θεό – εμείς μπορούμε ό,τι μπορείς, ακόμα και την καταστροφή του όλου έργου Σου. Ας μην ξεχνάμε, το προαύλιο του CERN κοσμεί ο Θεός Shiva, της δημιουργίας και καταστροφής – τόσο “άθεοι” είναι!
Επίσης ο Steve Quayle μιλάει για «συχνότητες» και πως τις χειραγωγούν ή “αλλάζουν” τελευταία, αυτές που ονομάζω εγώ δονήσεις και διαβάστε αν δεν έχετε ήδη το άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα:

«Δονήσεις» – Όλη η Αλήθεια που σου κρύβουν τόσα χρόνια!

Τι είναι όμως τα «παράλληλο σύμπαντα» που υποτίθεται ότι ψάχνουν; Απόσπασμα από άλλο άρθρο του ιδίου ιστολογίου:
Ερευνητική ομάδα της οποίας ηγείται ο καθηγητής Howard Wiseman παρουσιάζει νέα θεωρία η οποία καταπιάνεται με τα παράλληλα σύμπαντα και τον τρόπο αλληλεπίδρασης τους με το δικό μας κόσμο.
Όπως λέει ο καθηγητής «όλες οι πιθανές εξελίξεις, όλα τα πιθανά σενάρια έχουν πραγματοποιηθεί. Σε μερικά σύμπαντα ο κομήτης που εξαφάνισε τους δεινοσαύρους δε προσέκρουσε ποτέ στη γη. Σε άλλα η Αυστραλία αποικήθηκε απ’ τους Πορτογάλους». Η θεωρία που δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου διχάζει τον επιστημονικό κόσμο καθώς πολλοί είναι εκείνοι που έχουν μιλήσει εγκωμιαστικά για τη διάσταση που δίνει η θεωρία του Wiseman στο θέμα, όμως άλλοι τόσοι την έχουν απορρίψει.
Να και οι δεινόσαυροι, που είναι και τελευταία το αγαπημένο θέμα επιστημόνων, αλλά και του σινεμά! Κι αν δεν τους εξαφάνιζε, δεν θα μιλάγαμε τώρα, γιατί αυτοί εξαφάνιζαν με την απληστία τους ένα δάσος στην καθισιά – ζώα και βλάστηση μαζί. Αυτή η ίδια απληστία χαρακτηρίζει και τους απόγονους (μετενσαρκώσεις) τους σήμερα, την παγκόσμια ελίτ!
channels














Από τις δικές μου «γιόγκικες» γνώσεις υπάρχουν τρία παράλληλα σύμπαντα: Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Και όπως υπάρχουν τρία κανάλια στο λεπτό νευρικό μας σύστημα (περιγράφονται στα μαθήματα διαλογισμού), το αριστερό που είναι το παρελθόν και είναι το Υποσυνείδητο που συνδέεται και με το Συλλογικό Υποσυνείδητο, το δεξί που είναι το μέλλον που αφορά στο ατομικό και Συλλογικό Υπερσυνειδητό και μας μένει το κεντρικό κανάλι, που είναι το παρόν και το Συλλογικό Συνειδητό. Με λίγα λόγια, ο Θεός.
Και αυτό που προσπαθεί να κάνει ο διαλογισμός, η γιόγκα, είναι να κατεβάσει τα δυο κανάλια, να “ξεφουσκώσουν” τα δυο μπαλόνια – απολήξεις των καναλιών (Εγώ και Υπερεγώ) και τότε να βρεθεί κανείς στο κέντρο, σε κατάσταση χωρίς σκέψη, αλλά απόλυτη συνείδηση και να “ενωθεί” με το Θείο, την… “σκοτεινή ύλη” που ψάχνει το CERN.
Στο μεσοδιάστημα ανάμεσα δύο σκέψεων είναι ο Θεός. Είναι η Γνώση. Κρατάει απειροελάχιστα και η πρακτική του διαλογισμού στοχεύει στην χρονική επέκταση και διατήρηση του.
Τώρα, αφού είμαστε κατ’ εικόνα και ομοίωση με τον Δημιουργό μας, θα μπορούσε να πει κανείς ότι όλο το δημιούργημα του είναι σαν… τις μπάμπουσκες – η μεγάλη και μέσα μια πιο μικρή και μια πιο μικρή…
Κι αφού η μεγάλη αποτελείται από 5% ύλης μόνο και 95% Θεό (σκοτεινή ύλη όπως ονομάζουν οι ανίεροι) τότε κι εμείς είμαστε 5% σώμα και 95% Πνεύμα. Μόνο που πρέπει να βρούμε τον τρόπο και την τεχνική να το “δούμε”, να το βιώσουμε και όχι να το πιστέψουμε στα τυφλά, γιατί το πανίσχυρο Εγώ μπορεί να θέσει ανά πάσα στιγμή τα πάντα σε αμφισβήτηση.
Αυτό που μάλλον προσπαθεί να κάνει το CERN είναι να ανοίξει τρύπες, διόδους, από το κανάλι του παρόντος στα άλλα δυο. Δεν “σώζονται” οι δεινόσαυροι στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος, μπορούν να σωθούν και να αναβιώσουν στο παρόν, αν καταφέρουν να φτιάξουν ένα πέρασμα εκείνης της συνείδησης από το μακρινό παρελθόν με το σήμερα. Κάπως έτσι λειτουργεί και ένα μέντιουμ – μπορεί συνειδητά να πηγαίνει στο κανάλι του παρελθόντος, στο Συλλογικό Υποσυνείδητο και να ανταμώνει με τους νεκρούς εκεί. Τεχνική άκρως επικίνδυνη, καθώς “επιστρέφοντας” μπορεί το άτομο να γίνει και ξενιστής κάποιου επίδοξου πνεύματος που ζητάει τρόπο να ξαναζήσει, έστω και σε ξένο σώμα.
Σε γενικές γραμμές, θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα “παιγνίδια” του CERN έχουν περάσει τις κόκκινες γραμμές εδώ και πολύ καιρό. Όλη η επιστημοσύνη τους βασίζεται σε μια απλή κόντρα με το Θείο, να του “την πουν”, να του “βγουν αντάξιοι και ανώτεροι”, να αποδείξουν ότι ο Έκπτωτος είναι κι αυτός με αξία και δυνάμεις, γιατί αυτόν λατρεύουν, όπως λέει και ο Steve Quayle.
Θα τα καταφέρουν; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει το μέλλον παρά μόνο Αυτός που το δημιούργησε εξ αρχής. Αυτός είναι η αρχή και το τέλος. Αυτός είχε την πρώτη και έχει την τελευταία λέξη. Αυτός μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά… θέλει κι εμάς να του σταθούμε πλάι Του. Μπορεί να υπάρξει μια καταστροφή της ύλης σε όλη αυτή την διαδικασίας των πειραμάτων του CERN; Μπορεί. Αλλά η “ιερή σούπα” που είναι το 95% δεν ξέρουμε αν θα καταστραφεί. Και τότε θα μετρήσει ποια συνείδηση μπόρεσε να μείνει ενωμένη με την “σούπα” σε μια αιώνια μορφή ύπαρξης. Εξάλλου, πέρα από κανάλια και έννοιες εγκεφαλικές όπως το “καλό” και το “κακό” είναι το Απόλυτο. Αυτό που κανένας επιταχυντής στον κόσμο δεν θα μπορέσει ποτέ να αγγίξει, να κατανοήσει, να χειραγωγήσει…
Σταθείτε πλάι Του…
Υ.Γ.
Ξαναλειτουργεί ο επιταχυντής του CERN
Ο μεγάλος επιταχυντής αδρονίων (LHC) του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN) είναι πλέον έτοιμος να λειτουργήσει ξανά μετά τη χειμερινή διακοπή για την καθιερωμένη συντήρησή του.
Οι πρώτες δοκιμές τροφοδοσίας του επιταχυντή έγιναν μεταξύ 4-18 Μαρτίου και η πρώτη δέσμη σωματιδίων αναμένεται προς το τέλος του μήνα ή και αμέσως μετά το Καθολικό Πάσχα (27 Μαρτίου).
Σύμπτωση… υποθέτω…

allnewz

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα