Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Αυτή η βόλτα διαμέσου ενός αρχαίου νεκροταφείου είναι ανατριχιαστική, αλλά το τελευταίο κτήριο είναι εκπληκτικό!




Flickr Koya Lies Όρος
Βαθιά μέσα στην γραφική επαρχία Wakayama της Honshu στην Ιαπωνία, βρίσκεται το Όρος Koya, γνωστό σε όλο τον κόσμο ως η έδρα της Kōyasan Shingon-Shu, αίρεσης του ιαπωνικού Βουδισμού.
Η πόλη της Koya και το μοναστήρι της αποτελούν αξιοθέατα, αλλά το πραγματικό στολίδι της περιοχής είναι το  νεκροταφείο Okunoin , το οποίο ''φιλοξενεί'' 200.000 αρχαίους τάφους. Αλλά για εκείνους που ασκούν τον Βουδισμό Shingon, κανένας από αυτούς που θάφτηκαν είναι πραγματικά νεκρός. Απλώς περιμένουν τον ερχομό του μελλοντικού Βούδα.
Καθώς περπατάτε σε αυτό το μονοπάτι των 1,2 μιλίων μέσα από το δάσος του Όρους Koya , θα βρείτε τάφους και στις δύο πλευρές του. Αυτά τα σιωπηλά μνημεία ''αναπαύονται'' στο Okunoin, το οποίο είναι το μεγαλύτερο νεκροταφείο της Ιαπωνίας.
Flickr / Antti Sadinmaa
Το Όρος Κόγια κατοικήθηκε αρχικά από τον Kukai, ο οποίος, μετά τον θάνατό του, ονομάστηκε  Kobo-Daishi - που σημαίνει « Ο Μεγάλος Μάγιστρος Ο οποίος Διέδωσε Την Βουδιστική Διδασκαλία" - το 819 C.E.

Flickr / Karolina Lubryczynska
Ο Kukai ήταν ο ιδρυτής της αίρεσης του Βουδισμού που είναι γνωστή ως Shingon, που σημαίνει "Αληθινές λέξεις."
Flickr / saldesalsal
Η δύναμη της Shingon  έγκειται στις δύο μαντάλες - του βασιλείου της Μήτρας και του βασιλείου του Διαμαντιού. Αναπαραστάσεις της καθεμιάς είναι πάντα τοποθετημένα σε κάθε πλευρά των βωμών του Shingon.
Flickr / Natee P
Flickr / Alexander Synaptic
Flickr / november-13
Κοντά στο τέλος της διαδρομής βρίσκεται το Toro-do, το οποίο είναι ένα περίπτερο γεμάτο με 10.000 φανάρια. Ο θρύλος λέει ότι 2 από τα φανάρια καίνε από το 1088 μ.Χ. Το ένα αντιπροσωπεύει έναν παλιό αυτοκράτορα, και το άλλο αντιπροσωπεύει μια αγρότισσα, που πούλησε τα μαλλιά της, έτσι ώστε να μπορέσει να προσευχηθεί σε αυτήν την τοποθεσία.
Flickr / Alexis Bross
Στο τέλος της διαδρομής βρίσκεται το μαυσωλείο Kukai, όπου ένα τελετουργικό γεύμα λαμβάνει μέρος κάθε μέρα.
Δεν είναι το πιο συναρπαστικό από τα τουριστικά αξιοθέατα, αλλά αν ψάχνετε για μια ήσυχη βόλτα μέσα από την ιστορία, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από αυτό. Το 2005, το Όρος Koya ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα