Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Υπερνίκησε τον Διαβήτη χωρίς φάρμακα, απλά και μόνο με φυσική διατροφή!!!

Ένας νεαρός άνδρας διαγνώστηκε με υψηλή αρτηριακή πίεση και διαβήτη πριν από τέσσερα χρόνια, έτσι έπρεπε να λαμβάνει πολλά φάρμακα για τη θεραπεία των παθήσεων του σε καθημερινή βάση.
Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να θεραπεύσει τον εαυτό του εντελώς φυσικά, άρχισε να καταναλώνει ωμά λαχανικά και φρούτα και τελικά πέτυχε την αποκατάσταση της υγείας του!
ο άνθρωπος-ξεπέρασε-διαβήτη-χωρίς-ιατρική-Heres-τι-αυτός-που καταναλώνεται
Ανακάλυψε ότι είχε διαβήτη εντελώς τυχαία, πριν από 4 χρόνια. Στην αρχή, άρχισε με αίσθημα δίψας όλη την ώρα, και όταν πήγε στο γιατρό του, τα συμπτώματα βρίσκονταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο.
Αποδείχθηκε ότι το επίπεδο του σακχάρου του ήταν 29, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο γιατρός του να δηλώσει ότι το πάγκρεας του δεν ήταν πλέον σε θέση να λειτουργεί. Δηλαδή, αυτή η πραγματικότητα σήμαινε ότι έπρεπε να λαμβάνει την ινσουλίνη τακτικά, προκειμένου να παραμείνει ζωντανός.
Δεν είχε άλλη επιλογή και άρχισε να παίρνει τη συνταγογραφούμενη θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει την ασθένειά του. 
Ξεκίνησε να λαμβάνει κανονικά την ινσουλίνη και έγινε σωματικά δραστήριος κάνοντας σπορ.
Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό, η κατάστασή του έγινε ακόμη χειρότερη,  άρχισε να υποφέρει από άλλα προβλήματα υγείας, και καθώς λάμβανε πολλά φάρμακα, τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων του αυξήθηκαν έως 16 φορές πάνω, η πίεση του αίματος ήταν 150/100 ...
Ως εκ τούτου, ένιωθε ότι ήταν κάτι που δεν του άρεσε. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αποφάσισε να γυρίσει μια εντελώς νέα σελίδα στη ζωή του και τελικά να λύσει τα προβλήματα υγείας του.

Στην πραγματικότητα, είδε την εκπομπή "The Edge of Science" στην τηλεόραση, στην οποία έδινε συνέντευξη ο Δρ John Zirdum, ο οποίος κατανάλωνε μόνο ωμές τροφές για 12 χρόνια. Από τη στιγμή που η εκπομπή τελείωσε, ο νεαρός σκέφτηκε καλά και αποφάσισε να επιχειρήσει την ίδια προσέγγιση. Αγόρασε ένα μπλέντερ και αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του!
Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, βίωσε ορισμένους πειρασμούς, αλλά τους ξεπέρασε και τα αποτελέσματα του επιχειρήματος αυτού ήταν ορατά σύντομα, καθώς τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα του έπεσαν στο 5.
Αυτό ήταν απλά απίστευτο γι 'αυτόν, καθώς ο ίδιος προσπάθησε πολλές με φάρμακα προκειμένου να επιτύχει τα ίδια αποτελέσματα. 
Ως αποτέλεσμα, σταμάτησε τη λήψη ινσουλίνης, καθώς ο ίδιος πίστευε ότι η νέα δίαιτα του δεν μπορούσε να αυξήσει τα επίπεδα σακχάρου. Για κάθε περίπτωση, είχε την πρόθεση να επιστρέψει στην ίδια θεραπεία με ινσουλίνη, αν ανέβαιναν τα επίπεδα του σακχάρου. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του παρέμειναν σταθερά και άρχισε να χάνει βάρος.
Σε μόλις 25 ημέρες, αυτός ο νεαρός άνδρας έχασε 11 κιλά, και η τάση αυτή συνεχίστηκε.
Μετά από μόλις τέσσερις μήνες, ήταν ένα εντελώς νέο πρόσωπο, είχε 20 κιλά λιγότερα, σταμάτησε τη λήψη ινσουλίνης, αλλά η αρτηριακή πίεση του ήταν 120/70 και τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων ήταν 1,4. Δεν λάμβανε πλέον οποιαδήποτε χάπια και ένιωθε απίστευτα υγιής, χαρούμενος και ικανοποιημένος.
Σήμερα, θα σας αποκαλύψουμε τη συνταγή του αγαπημένου χυμού του:
Συστατικά:
  • 5 μπανάνες
  • 2 μήλα
  • 2 ακτινίδια
  • Μια χούφτα λάχανο
Μέθοδος παρασκευής:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ρίχνουμε μισό λίτρο νερό πάνω τους
Χρήση:
Πίνουμε μισό λίτρο από αυτόν τον νόστιμο χυμό το πρωί, και καταναλώνουμε το υπόλοιπο κατά την διάρκεια της ημέρας.
Πρόσθετες συμβουλές:
Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτό το είδος της υγιεινής διατροφής, θα πρέπει να τρώτε συνεχώς φρέσκα φρούτα, φρουτοσαλάτες, καθώς και τόνο, δεδομένου ότι η χρήση του συνιστάται λόγω των υψηλών ποσοτήτων βιταμίνης Β12, η ​​οποία είναι απαραίτητη για το σώμα.
Δεδομένου ότι μπορείτε να τρώτε συνεχώς φρούτα ή λαχανικά, δεν θα αισθάνεστε πεινασμένοι, καθώς ο εγκέφαλος θα αναγνωρίζει ότι το στομάχι είναι γεμάτο. λαμβάνει πληροφορίες μέσω του αίματος και στο αίμα έχετε ότι χρειάζεστε.
Επιπλέον, η δίαιτα αυτή είναι εξαιρετικά επωφελής, καθώς παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για το αίμα και το μυαλό σας.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα