Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Είδη μαντείας και πρακτικές. (ΜΕΡΟΣ 1)


Πριν εξηγηθεί η μαντεία απαιτούνται κάποιες επεξηγήσεις.

Σε κάποιο ανώτερο κόσμο δημιουργείται το μέλλον μας από της σκέψεις μας,εμείς το δημιουργούμε ως ελεύθερα όντα. Oι σκέψεις οι πεποιθήσεις η πίστη μας, είναι μορφές ενέργειας που σε πιο αιθέριες καταστάσεις του σύμπαντος έχουν πραγματική υπόσταση,και όσο μένουμε σταθεροί "συμπυκνώνονται"σαν υπόσταση και εκδηλώνονται στο κόσμο μας είναι όπως ένα σύννεφο. Βάση του ΕΙΝΑΙ(το τι είμαστε) μας αλλά και του συνόλου όλων, γενικώς έχουμε το ΕΧΕΙΝ ατομικά(για εμάς) αλλά και μαζικά(μάζα). Το ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΧΕΙΝ.




H μαντεία είναι οι τεχνικές που μπορούν να διεργήρουν κάπως τις τωρινές ατροφικές πνευματικές μας δυνάμεις ώστε να πάρουμε μια ματιά από αυτόν τον ''αιθερικό'' κόσμο για το τι μας θα μας προκύψει. Δεν βλέπουμε κυριολεκτικά κάποιον κόσμο,απλά μέσω των ενδείξεων συμπεραίνουμε. Παίρνουμε μια πρόγνωση ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι μην το μπερδεύεται με την προφητεία γιατί είναι ένα επίπεδο ακόμα πιο μπροστά. Δεν είμαστε σε θέση να προφητεύσουμε παρά μόνο μέσω Θείας παρέμβασης.


          Οι ενδείξεις από την μαντεία είναι για το τώρα η για το προσεχώς μέλλον, όχι για το πολύ μακρινό μέλλον αλλιώς θα ήταν προφητεία. Μπορεί να υποθεί μια ορθή κουβέντα και να αποδειχθεί στο μακρινό μέλλον ότι ήταν ορθή,πάντως αυτό δεν είναι προφητεία.


Όταν παίρνουμε ανατρεπτικές αποφάσεις αλλάζουμε αυτό το προδιαγεγραμμένο μέλλον μας.  Αυτή την στιγμή συμβαίνουν πράγματα καλά ή κακά τα οποία θα εκδηλωθούν στο προσεχώς μέλλον μας, ή τώρα συμβαίνουν και δεν τα καταλαβαίνουμε, αλλά μας αφορούν και άλλα όχι άλλα αυτά δεν τα βλέπουμε ή δεν τα αντιλαμβανόμαστε τα οποία έμμεσα ή άμεσα θα επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά την ζωή μας αν τα γνωρίζουμε θα ξέρουμε πως να τα χειριστούμε και έτσι θα βγαίνουμε νικητές.Δείτε την μαντεία σαν την διαχείριση εργασιών στον υπολογιστή,μπορείς να δεις πράγματα που δεν βλέπεις κανονικά στα windows,και το προσωρινό μέλλον που αλλάζει,δείτε το σαν ένα temporary file.





Η μαντεία είναι όπως το μαχαίρι,δεν είναι ούτε κάτι κακό ούτε καλό, αυτό εξαρτάται από την χρήση και τον χρήστη του.Ο πατέρας μας ο δημιουργός,μας έφτιαξε το σύμπαν. Το σύμπαν είναι ένα νοήμων πολυεργαλείο για τα νοήμων όντα του η μαντεία είναι ένα βοήθημα αναζήτησης . Στα εξελιγμένα μη νοήμων όντα-ζώα έχει δοθεί υψηλή διαίσθηση.Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέσα και τρόποι μαντείας για όλα τα είδη πνεύματος. Αν η μαντεία έβλαπτε τον ώριμο πνευματικά άνθρωπο δεν θα δίνονταν στην ανθρωπότητα όπως δεν έχουν δοθεί πολλά άλλα ακόμα. Όταν παίρνουμε ανατρεπτικές αποφάσεις τότε αλλάζει το μέλλον,είναι σαν να ξαναγράφουμε ιστορία,δεν είμαστε έρμαια του μέλλοντος αλλά της νοητικής ρουτίνας,γινόμαστε εύκολα προβλέψιμοι και μίζεροι και ύστερα τα ρίχνουμε στην μοίρα. Η ανάρτηση είναι κυρίως για αυτούς που είναι πολύ ανήσυχα πνεύματα για να μην χαθούν η μπλέξουν με παγίδες και σκουπιδογνώσεις η ακόμα και να γίνουν θύματα κανενός μέντιουμ και γενικά για όσους αγαπούν το προς το παρόν άγνωστο.




ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ άνθρωποι ιδίως αυτοί που είστε πολύ ευτυχισμένοι μην κάνετε μαντείες για να σιγουρευτείτε για την ευτυχία σας,μπορεί και να μην ισχύει κάτι που θα σας βγει. Ακόμα είστε αρχάριοι και θολωμένοι από έρωτα. Ή αν κάνετε μαντεία επειδή είστε καχύποπτοι κάντε αλλά να έχετε το νου σας μην δώσετε βαρύτητα. Αν υποφέρεις από τον έρωτα και δεν ξέρεις πως να μην έχεις συναισθήματα άσε την μαντεία,τις χαρτορίχτρες τα μέντιουμ κτλ. Δούλεψε με τα συναισθήματα σου,γίνε παρατηρητής του εαυτού σου. Το μυστικό είναι να μην εξιδανικεύεις τον-ην άλλον-η,θέλει χρόνο  και υπομονή. Όταν εξιδανικεύεις, που θα ξαναβρώ τόσο-η όμορφο-η, έξυπνο-η που θα ξαναβρώ άνθρωπο να αγαπηθώ έτσι, όλο αυτό στρέφει τον νου προς την απώλεια απόγνωση απελπησία.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗ. Mην στηρίζεσαι στην μαντεία για το αν αξίζει κάποιον-α να παντρευτείς,μπορείς να το συμπεράνεις από πολλά άλλα πράγματα


ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και άλλα παρόμοια πράγματα ζητήστε καθοδήγηση με ταπεινότητα πνεύματος μέσω της προσευχής σας,και αφήστε τις μαντείες είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνεται. Μη στηρίζεστε 100% στη μαντεία αλλά έχετε την σαν μια επιβεβαίωση, αν είστε προχωρημένοι-καλά εξασκημένοι η χαρισματικοί, μην απελπίζεστε γιατί οδηγήστε γρήγορα ακόμα και άμεσα στις απαντήσεις σας,όπως ένας ντέντεκτιβ.


ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Τα άσχημα νέα θα τα λέτε με διακριτικότητα και θα τελειώνεται πάντα με μια ενθαρρυντική παρατήρηση. Ο καθένας έχει κάτι να καλυτερεύσει και κάποια καλή τύχη  που να τον περιμένει. Από την στιγμή που έχετε απηχήσει να βοηθάτε τον άλλον στρέψτε τον προς το καλό. Από την στιγμή που τα λόγια σας έχουν βαρύτητα σε κάποιον άνθρωπο, φέρνεται και μια ευθύνη και φόρο Ή βράβευση από την ζωή ανάλογα την σκοπιμότητα,θέλετε να βοηθήσετε η να εκμεταλλευτείτε; Η αγνή-άκακη πρόθεση μετράει. H μαντεία να γίνεται κυρίως για λόγους ενθάρρυνσης και προειδοποίησης. Επειδή μπορεί να ζείτε από την μαντεία,και πάλι μην εκμεταλλεύεστε κόσμο. Η ζωή φέρνει σκληρά μαθήματα αν δεν συνετιζόμαστε Η ζωή δεν δίνει δυνάμεις και μέσα για να εκμεταλλευόμαστε τους άλλους. Οι επαγγελματίες απατεώνες,να θυμάστε: το άδικο δεν ευλογείτε, τα χρήματα με τον άλφα ή βήτα τρόπο δεν θα τα χαρείτε η θα τα χάσετε,τα χρήματα η τα αγαθά που πήρατε από τα χρήματα. Η ζωή δίνει ένα χρονικό περιθώριο χάριτος για να συνετιστείτε μην το εκμεταλλεύεστε και αυτό, μην το σπαταλάτε.


Ο ΓΟΝΙΟΣ θα πρέπει να είναι επιφυλακτικός προς το παιδί του , γιατί δεν έχει την κατάλληλη πνευματική ωριμότητα. Φέρνει μεγάλη ευθύνη ο γονιός. Ακόμα και για τα απλά παιχνίδια.




ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η μαντεία ΔΕΝ είναι για τους ανθρώπους που όπως και να τους δείξεις τα πράγματα αυτοί θα καταλάβουν ότι θέλουν,συνήθως είναι οι πολύ συναισθηματικοί, οι ανώριμοι και αδύναμοι στο πνεύμα,οι χαζοί και οι τρελοί. Μακριά από μαντεία αυτοί οι ανθρώποι θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο την ζωή τους και ίσως και των δικών τους ανθρώπων. Επίσης δεν είναι για τους προληπτικούς, τους θρήσκους και όσους γενικά έχουν δεισιδαιμονίες και φοβούνται. Δεν είναι όλα για όλους,δεν είναι όλοι έτοιμοι για όλα είναι νόμος. Είναι όπως ο πλούτος δεν κάνει καλό σε όλους,δεν τον διαχειρίζονται σωστά.


Ο ΙΕΡΑΣ θα πρέπει να κρατήσει την στάση αρνητική προς την μαντεία για να προφυλάξει τους πιστούς του και την θέση του,αυτή την στιγμή στην μάζα δεν της λείπει η γνώση της μαντείας,αλλά άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Οι διάφοροι άγιοι απέρριπταν την μαντεία και καλά έκαναν,οι άνθρωποι τότε ήταν κτητικοί αγράμματοι βάρβαροι σαν μάζα,και θεοποιούσαν τα "πάντα" πολύ εύκολα θα παρερμήνευαν.Όμως δεν θα πρέπει να ξεκινήσει ο ιερέας κυνήγι μαγισσών,να κάνει κηρύγματα τρόμου η μίσους τρομοκρατώντας τον κόσμο και να βλέπει σατανισμό σε ότι του ξινίζει. Να πεί σύντομα και κοφτά την αλήθεια: Δεν λέω ότι η μαντεία είναι του σκότους,ζούμε σε πονηρές εποχές,(ο διάβολος,το σκότος,τα τζίνι και εγώ δεν ξέρω τι ανάλογα την θρησκεία) θέλει να απεξαρτητοποίηση τον άνθρωπο από τον Θεό να τον κάνει αυτόνομο-πνευματικά, υπερήφανο, υπερόπτη κάνοντας τον να πιστεύει πως έχει πνευματικότητα δυνάμεις και χαρίσματα, δίνοντας του πράγματα και γνώση που ακόμα δεν είναι έτοιμος να χειρίζεται και να κατανοεί σωστά. Ετοιμάζοντας σιγά σιγά το έδαφος για να εισβάλει στην ζωή του μέσω των άσχημων πράξεων του και την άσχημη στάση πνεύματος του.


Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ κτλ, μην μιλάτε ή μιλάτε για την μαντεία αν γνωρίζετε επειδή μπορεί να γνωρίζει πράγματα ο πελάτης η επειδή τα κατανοεί, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να κατανοούν και κοινωνικά θα έρθετε σε δύσκολη θέση.


ΕΣΕΙΣ: Την πρόοδο, την αποδοχή σας σε αυτά τα πράγματα καθώς και τα κατορθώματα σας δεν θα τα λέτε, αλλιώς θα αντιμετωπίζετε κακοχαρακτηρισμούς και αποστροφή. Δεν φταίει ο κόσμος αλλά εσείς, ο κόσμος φοβάται το άγνωστο. Μην τα εξηγείτε σε όλους,ποιος σας είπε ότι θα σας καταλάβουν;


Σε όλα τα είδη μαντείας στις αρχές άσε τους άλλους και ασχολήσου και εμβάθυνε στον εαυτό σου,για να μάθεις καλά την τέχνη. Δεν είσαι υποχρεωμένος και συνήθως ικανός να δώσεις οικονομικές η ιατρικές συμβουλές η οτιδήποτε άλλο εξειδικευμένο, επειδή συμπέρανες κάτι η επειδή στο το ζητάνε, απέφυγε το.ΠΡΟΣΕΧΕ Η μαντεία μπορεί να σε κάνει υποχείριο της και εξαρτημένο,επειδή βρήκες πράγματα,να την ψωνίσεις. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Ο πραγματικός χαρισματικός  φοβερός μάντης,είναι αυτός που δεν γενικολογεί όταν του θέτεις συγκεκριμένες ερωτήσεις.Αν ασχοληθείτε θα πρέπει πάνω από όλα να καλλιεργήσετε την παρατηρητικότητα και να σας αρέσουν οι άνθρωποι,




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
XEΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ


Όταν δεν ξέρουμε κάτι και προσπαθούμε να το βρούμε τι κάνουμε; μαντεύουμε, δηλαδή αναζητούμε το άγνωστο-αυτό που δεν γνωρίζουμε. Στην χειρομαντεία δεν αναζητούμε το άγνωστο! Απλά μεταφράζουμε αποκρυπτογραφημένες πληροφορίες που είναι σε μορφή γραμμών,για αυτό θα έπρεπε να ονομάζονταν χειρο-ανάγνωση.Το χέρι είναι ένα ορατό μέρος του εγκέφαλου, οι γραμμές και τα σημάδια μπορούν να μας δώσουν πληροφορίες για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα αλλά και τις ικανότητες ενός ανθρώπου, έτσι εμείς βοηθιόμαστε στο να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και με αυτόν τον γρήγορο τρόπο να επικεντρωθούμε εκεί που έχουμε κλήση και να καταπολεμήσουμε τα αδύνατα σημεία μας να παραδεχτούμε τα όρια μας μαθαίνοντας ποίοι είμαστε πραγματικά, έτσι μπορούμε να κατευθυνόμαστε καλύτερα. Η ΧΕΙΡΟΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.  ΧΑΡΑΚΤΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.Το χέρι είναι η προέκταση του νου, με αυτά εκφράζουμε τα συναισθήματα μας. Τα χέρια μας έχουν στενή σχέση με τον εγκέφαλο μας,και ως φυσικό επακόλουθο ο εγκέφαλος στιγματίζει τα χέρια μας. Η λέξη χειρομαντεία κάνει τους ανθρώπους απεχθείς μονό και μονό στο άκουσμα της, το σωστό θα ήταν να λέγονταν χειρο-ανάγνωση η χειρο-διάγνωση.




Μερικά παραδείγματα με την χειρομαντεία.



*Η πρώτη(αυτή που έχει νύχι) φάλαγγα στον αντίχειρα συμβολίζει την θέληση,ενώ η δεύτερη φάλαγγα συμβολίζει την σκέψη. Όταν η πρώτη φάλαγγα είναι μεγαλύτερη από την δεύτερη είναι άνθρωπος αυθόρμητος δρα χωρίς να σκέφτεται πολύ και δυσκολεύεται να μην εκδηλώσει το θυμό του σε μια άσχημη κατάσταση ακόμα και αν του έχουν πει να είναι ήρεμος η να μην πει τίποτα. Ενώ αν η δεύτερη φάλαγγα είναι μεγαλύτερη είναι άνθρωπος που σκέφτεται πάρα πολύ και συνήθως χάνει ευκαιρίες η είναι αναποφάσιστος. Το ιδανικό είναι να είναι όμοια ή αν όχι, έστω στο περίπου.

*Όταν το χρώμα της παλάμης είναι κιτρινωπό και δεν είναι κίτρινο από κάποια εργασία η δουλεία δείχνει ότι μέσα του έχει μισός.


*Όταν η γραμμή της καρδιάς τελειώνει ανάμεσα στον δείκτη και τον παράμεσο, έχουμε λογική και μια τρυφερή διάθεση, έχουμε κάποιον που θα τα καταφέρνει στον έρωτα και το γάμο. Αν τελειώνει κάτω από το μεσαίο δάχτυλο είναι πολύ υλιστής και θα κάνει πολλά για να αποχτήσει πλούτο,πάνω από όλα ο πλούτος και η δύναμη θα είναι για αυτόν

*Μια λεπτή γραμμή της καρδιάς χωρίς έστω μικρές διακλαδώσεις δείχνει άτομο αντικοινωνικό.

*Όταν η γραμμή του Νου καμπυλώνει προς τα κάτω μας φανερώνει φαντασία και διαίσθηση χαρακτηριστικά που τα βλέπουμε πιο συχνά στις γυναίκες για αυτό και κατά γενικό κανόνα έχουν επικλινή-(γέρνει προς τα κάτω)γραμμή του Νου στις γυναίκες,συνήθως καταλαβαίνουν πολύ γρήγορα τα ψέματα σας αυτοί οι άνθρωποι.



Στην χειρομαντεία στην αρχή έχουμε γενική εικόνα του ατόμου,και ύστερα κοιτάζουμε τις λεπτομέρειες και προσαρμόζουμε τις γνώσεις μας ανάλογα το άτομο. Η χειρομαντεία προσφέρει προειδοποίηση και ενθάρρυνση και υποβοήθεια να ανακαλύψεις τον εαυτό σου,να παραδεχτείς τα όρια σου,Την ενέκρινε και ο κάρλ γιούνγκ. Κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία στο χέρι.  Προσωπικά κοιτάζω τις γραμμές μου και ανακαλύπτω και κατανοώ όλο και πιο πολλά η νέα πράγματα με την πάροδο του καιρού των γεγονότων και των αλλαγών των γραμμών,γενικά είναι ένα είδος πυξίδας, είναι ένας προσωπικός οδηγός. Οι γραμμές αλλάζουν σημάδια έρχονται και φεύγουν με την πάροδο των μηνών η των ετών ανάλογα την ζωή και τις καταστάσεις που βιώνεις. Oι ιερείς στην αρχαία Ελλάδα δεν πάντρευαν ζευγάρια αν έβλεπαν πολλά ακατάλληλα σημάδια, και οι έμποροι κοιτούσαν για έντονα σημάδια για να προσαρμόζουν τo λέγειν και τις επιχειρηματολογίες τους.




   Ο κάθε πλανήτης είναι ένα είδος ζωντανού οργανισμού, ένα είδος νοημοσύνης και έχει ένα αστρικό σώμα. Π,χ, Όταν έγινε το τσουνάμι δεν πνίγηκαν ζώα η κοπάδια γιατί προειδοποιήθηκαν, ο πλανήτης πάλλεται και διανέμει πληροφορίες στα 8hz, συχνότητα που εμείς κοιμόμαστε-Βλέπε ετικέτα-εγκεφαλικές συχνότητες. Ο κάθε πλανήτης έχει κάποιες ιδιότητες στην συμπεριφορά του, και έτσι εκπέμπει την ανάλογη αστρική ακτινοβολία που επηρεάζει κάπως τα όντα,στο πλανήτη και στο ηλιακό σύστημα. 


Το κάθε λιπώδες μαξιλαράκι στην παλάμη αντικατοπτρίζει και κάποιο είδος χαρακτηριστικών μας που συνδέετε με τον εγκέφαλο μας, έτσι οι αρχαίοι Έλληνες ονόμασαν τα μαξιλαράκια-όροι της παλάμης βάση των πλανητών, των θεών και των χαρακτηριστικών μας.Βρήκαν ποια ταιριάζουν και έδωσαν όνομα και αστρολογικό σύμβολο. 

Π,χ, τον δείκτη τον ονόμασαν δάκτυλο του Δια,με αυτό το δάχτυλο τονίζουμε την θέση μας, απειλούμε τον εχθρό και προστατεύουμε και το μαξιλαράκι το λέμε Όρος του Δία το οποίο δείχνει στοιχεία για τον δυναμισμό τον αυθορμητισμό την επιτυχία μας την κατά πόσο ισχυρή θέληση μας, στοιχεία που είχε ο θεός Δίας. 

Το μεσαίο δάχτυλο το λένε το δάχτυλο του Κρόνου και αντίστοιχα το κάτω μέρος του δαχτύλου Όρος του Κρόνου έχει σχέση με τον υλισμό την υπευθηνότητα την σύνεση την μοναξιά την μελαγχολία ακόμα και τον θάνατο, 

Ο παράμεσος λέγεται δάχτυλο του απόλλωνα και αντίστοιχα το μαξιλαράκι κάτω από το δάχτυλο Όρος Απόλλωνα έχει σχέση με την τέχνη την εκφραστικότητα την χαρά για την ζωή, το μικρό δάχτυλο λέγεται δάχτυλο του Ερμή και το κάτω μέρος Ορος του Ερμή έχει σχέση με το θάρρος μας την δημιουργικότητα,αναζήτηση εναλλακτικών ιδεών, ευφράδεια. 

Αργότερα διάφοροι άλλοι για να μην εκτελεστούν για τις γνώσεις η για να μην αποκαλύψουν της γνώσεις τους, τις κωδικοποιούσαν,ήταν παρτάκιδες. Τα σύμβολα είναι κωδικοποιημένες απαντήσεις που στον άνθρωπο που δεν γνωρίζει του φαίνονται ανοησίες η του προκαλούν φόβο και δεν ψάχνεται. Θα έλεγα πως ακόμα υπάρχει αυτό που λέμε φοβικό σύνδρομο.



Αν σας γοητεύει η χειρομαντεία.Αγοράστε-κατεβάστε πάρα πολλά βιβλία χειρομαντείας οι γνώσεις είναι διάσπαρτες,χρειάζονται κάποιοι μήνες προσπάθειας.Να είστε σχολαστικοί ειλικρινείς και επίμονοι στην μελέτη σας. Η χειρομαντεία δεν είναι μαντεία είναι μελέτη.

Θα μπορούσα μέσα σε περίπου 10 αναρτήσεις να δείξω χειρομαντεία,όμως δεν θα το κάνω,διότι είδα ανθρώπους να βρίσκουν μερικά χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του άλλου και να εκμεταλλεύονται η να παραμυθιάζουν τον άλλον άνθρωπο. Μπορώ όμως να εξηγήσω και να δώσω οδηγίες σε προγραμματιστές και εικονογράφους  με κάθε λεπτομέρεια πως να φτιαχτεί ένα ΤΕΛΕΙΟ πρόγραμμα κατά την γνώμη μου. Όπου εσύ κατασκευάζεις το χέρι σου και ανάλογα την κάθε ιδιομορφία που επιλέγεις από τις 10αδες για το κάθε σημείο του χεριού σου, και θα βγαίνει το ανάλογο κείμενο,ώσπου στο τέλος έχεις ένα κείμενο,με το τι άνθρωπος είσαι. Έχοντας όλες αυτές τις πληροφορίες μπορείς να τις προσαρμόσεις και να τις συσχετίσεις με διάφορα πράγματα και άλλα χαρακτηριστικά δικά σου η του άλλου,ανάλογα το άτομο, και να ανακαλύψεις νέες πτυχές και στοιχεία του άλλου η δικά σου. Θα χρειαζόμουν οικονομική υποστήριξη γιατί κυρίως κοστίζουν οι προγραμματιστές & εικονογράφοι.Και ο πιο αδαής θα μπορεί να το μάθει και δεν θα ποιάνεται κοροϊδο από επιτήδειους. Θα μπορούσε να υπάρχει και επιλογή ξένων γλωσσών.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ι-Τσινγκ
To ι-τσινγκ είναι αρχαία ένα παραδοσιακό κινέζικο μαντικό σύστημα.
Στο ι τζιγκ για κάθε πρόβλημα όσο περίπλοκο και πολυσύνθετο και αν είναι έχει κάποιες συμβουλές και καθοδηγήσεις για το πως θα βγούμε νικητές στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ή που μας απασχολεί. Είναι 64 κεφάλαια(64 βασικές καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος) το κάθε πρόβλημα αντιστοιχεί σε ένα και μοναδικό κεφάλαιο. 


Για να βρεις το σωστό κεφάλαιο για το πρόβλημα σου ή για κάτι που σε ενδιαφέρει και θες να δεις αν αξίζει να ασχοληθείς ή όχι κάνεις μια διαδικασία, θα την πω ακριβώς όπως την κάνουν οι κινέζοι. Πρώτα λιβανίζουμε ύστερα παίρνουμε 3 νομίσματα στις χούφτες μας και με τα 2 μας χεριά κουνάμε τα νομίσματα στην χούφτα μας ενώ ταυτόχρονα με όλη μας την δύναμη την επιθυμία και το είναι μας ζητάμε-λησμονάμε απαντήσεις(αν θέλετε μπορείτε και να προσεύχεστε) ύστερα αφήστε τα νομίσματα να πέσουν από τα χέρια σας και σημειώστε το αποτέλεσμα σε ένα χαρτί. 

Σε όλη την διαδικασία έχετε τα μάτια κλειστά για λόγους συγκέντρωσης. Κάθε ριξιά κρατάει περίπου 1 λεπτό ή και λιγότερο. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. Για τα αποτελέσματα κοιτάξτε την εικόνα με τα νομίσματα π.χ. αν και τα 3 νομίσματα είναι κορόνα τότε γράφετε την διακεκομμένη παύλα και δίπλα το 6(για τα αποτελέσματα κοιτάξτε την εικόνα που δείχνει τα 3 νομίσματα με το αντίστοιχο αποτέλεσμα).Αυτό το κάνετε 6 φόρες που σημαίνει ότι θα έχετε ένα πυργάκι απο 6 διαφορετικές ή και όμοιες γραμμές αν σας τύχει, από κάτω προς τα πάνω γράφετε τις γραμμές του κάθε αποτελέσματος, σαν να κτίζατε ένα κάστρο. Το 6 και το 9 εάν φέρεται ίδια νομίσματα σημαίνει επιπλέον-ειδική συμβουλή που βρίσκεται με το κείμενο μέσα στο κεφάλαιο του βιβλίου. Το 6γραμμο το χωρίζουν στην μέση δηλαδή 2 τρίγραμμα,άλλα βιβλία λένε το πρώτο ανώτερο τρίγραμο άλλοι το λένε κατώτερο. Για να μην μπερδεύεστε έχετε στο μυαλό σας το το 6γραμμο σαν κτήριο οι 3πρώτες γραμμές είναι τα θεμέλια-κολώνες και είναι το κατώτερο..         



 Πολλοί συγγραφείς γράφουν βιβλίο απλά για να γράψουν ένα βιβλίο,δεν υπάρχει κάποιος ανώτερος σκοπός. Τα γράφουν έτσι όπως αυτοί τα κατανοούν και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.


Όλα τα βιβλία i ching έχουν στην αρχή πρόλογο και συνήθως κουραστικές-άκαρπες επεξηγήσεις και όλο το άλλο βιβλίο είναι έχει κεφάλαια με αριθμούς,βρίσκετε σε πιο καταλήξατε και το διαβάζεται. 


Υπάρχουν 2 είδη βιβλίων το παραδοσιακό που είναι πολύ βαθύ και δύσκολο σαν νόημα και τα πιο απλοποιημένα. 

Προτείνω το http://www.public.gr/product/books/greek-books/family-home/self-improvement-body-and-spirit/i-tzingk-tomos-a/prod403830/ και το απλό στην κατανόηση συμβουλών http://www.public.gr/product/books/greek-books/anthropology-social-sciences/philosophy/i-tsingk/prod255420/ καιhttp://www.public.gr/product/books/greek-books/anthropology-social-sciences/philosophy/i-tsingk/prod240703/ Υπάρχουν και στα αγγλικά αυτά τα βιβλία γράψτε στο amazon.com τους συγγραφείς.




Το ι τζιγκ είναι ένα βιβλίο αρχαίας κινέζικης σοφίας και αυτογνωσίας. Ίσως πολλοί να δυσκολευτείτε στην κατανόηση επειδή είναι υψηλού επίπεδου η παραβολική επεξήγηση και η ποιότητα σκέψεων και σοφίας που το αντιπροσωπεύουν.

Το Ι ΤΣΙΓΚ είναι σαν ένας μεταφραστής που ''βλέπει'' πράγματα που δεν βλέπουμε τα βλέπει και μας τα λέει με την μορφή ρητών τα οποία εμείς πρέπει να διερμηνεύσουμε και ο λόγος είναι ότι η ερμηνεία μας βασισμένη στο ρητό δίνει την ανάλογη απάντηση που θα μας βοηθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να 
κατανοήσουμε τι συμβαίνει και τι θα γίνει εάν συνεχίσουμε τις επιλογές που εφαρμόζουμε στην ζωή μας. Γενικά το ι τζιγκ απαιτεί δυνατό πνεύμα και IQ.
 Συνήθως το ι τζιγκ δουλεύει σωστά όταν το εφαρμόζουμε σε κάτι που λησμονούμε αγωνιούμε αγαπάμε γενικά όταν υπάρχει έντονο συναίσθημα ή επιθυμία, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το    ι τζιγκ είναι ένας μυστικιστικός αλγόριθμος ο όποιος μέσα από μια διαδικασία μας βγάζει ένα αποτέλεσμα και αυτό το αποτέλεσμα αντιπροσωπεύει την συγκεκριμένη κατάσταση που βρισκόμαστε εμείς και αυτό είναι ένας αριθμός ο οποίος είναι ένα κεφάλαιο με συμβουλές και καθοδηγήσεις. Ενας που του αρέσει η φιλοσοφία είναι πολύ προτιμότερο να ασχοληθεί κάποιος με το Ι ΤΖΙΓΚ και την σοφία που έχει παρά με τα άλλα είδη μαντείας.

Το βάθος κατανοήσεις των πραγμάτων που θα αντιλαμβάνεστε θα αδυνατείτε να το εκφράσετε προφορικά,όταν θα το κάνετε θα ακούγεστε δυσνόητοι.Και η μελέτη και η ανάλυση που μπορεί να υπάρξει γίνεται χαώδης μα κατανοητή ύστερα από χρόνια, και υπάρχει και άλλη συνέχεια-εμβάθυνση.



Γενικά διδάσκετε πως τα πάντα ρέουν-όλα αλλάζουν,οι αλλαγές είναι κυκλικές ώστε όλα να επιστρέψουν-τείνουν από εκεί που ξεκίνησαν,έτσι υπάρχει τάο-αρμονία, και πως γενικά με την γενναιοδωρία όχι μόνο σαν πράξη αλλά και σαν ψυχή,παραμένεις-βραβεύεσαι, δεν χάνεσαι.

 Τέτοια πράγματα έπρεπε να διδάσκονται στην φιλοσοφική Αθηνών της Ελλάδας(και όχι μόνο στην Ελλάδα) και όχι να βάζουν σπουδαστές να παπαγαλίζουν 500 σελίδες φιλοσοφίας. Άλλο παπαγαλίζω άλλο φιλοσοφώ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Καθρέπτες mirror kozyrev-mirror kozyrev

Είναι κάποιοι καμπυλωτοί καθρέπτες που μπορείς να δεις η να νιώσεις το μέλλον. Ταξιδεύει στο μέλλον η συνείδηση σου, άλλοι λένε ότι δεν ταξιδεύει η συνείδηση αλλά υπάρχει κάποια μορφή ενέργειας-σωματιδίων που ταξιδεύουν στο χρόνο και μεταφέρουν την πληροφορία, άλλοι λένε . Αυτά είναι ένα από τα μυστικά του Νοστράδαμου,δεν ήταν προφήτης. Ήταν ένας αποκρυφιστής δηλαδή είχε κάποιες γνώσεις και τις είχε κρυφά,τις απέκρυπτε. Μπορείς με αυτούς του καθρέπτες να πάρεις πληροφορίες σχετικά με το μέλλον. Πατήστε στο google, kozyrev mirror how to build και γενικώς πατήστε kozyrev mirror υπάρχουν πολλές πληροφορίες πως δουλεύει ο χρόνος,πως μπορείς να δείς πράγματα. Μπορείτε και εσείς να γίνεται "Νοστράδαμοι".Δεν τα αναφέρω αυτά είναι απλά και κατανοητά και υπάρχουν απλόχερα στο internet δύστυχος στα αγγλικά.  https://www.youtube.com/results?search_query=mirror+kozyrev




Μόνο για τους τρελούς'.


Υπάρχει μια κατηγορία που ονομάζονται ταξιδιώτες του χρόνου, είναι άνθρωποι κυρίως. Είναι άνθρωποι που ταξιδεύουν στις διάφορες εποχές σαν τουρίστες ή μένουν σε ανάλογες εποχές με την θέληση τους πάντα, και αλλάζουν την ιστορία προς το καλύτερο,συνήθως ξεχωρίζουν με τις πράξεις τους και το πνεύμα τους,φαίνεται πως είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά και όταν είναι να φύγουν.. συνήθως απλά εξαφανίζονται. 


Οποιοσδήποτε μπορεί να καταταγεί εκεί αρκεί να το ποθεί πολύ να μην λυγίζει από πάθει και να είναι αγνός-άκακος-να μην κάνει πλεκτάνες. Το ζητάει μέσω της προσευχής κυρίως. Ειδάλλως είναι δύσκολο να είσαι ταξιδιώτης... εκτός και αν ζείς σε κάποια "χρυσή" εποχή-δεν κυριαρχεί το "σκότος" Για αυτούς τους λόγους υπάρχει και κάτι άλλο,που λέγεται αστυνομία του χρόνου. 

Τέλος υπάρχουν και οι τυχεροί,μπορεί κάποιος ταξιδέψει στο μέλλον άθελα του, από χωροχρονικές δίνες. 

Μια μικρή απόδειξη,κάποιος ταξίδεψε στο μέλλον είδε τον εαυτό του και τον τράβηξε βίντεο.  https://www.youtube.com/watch?v=8E4a4CdX6R8  και https://www.youtube.com/watch?v=JY-5qTSErf0

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Είδη μαντείας και πρακτικές. (ΜΕΡΟΣ 2)

psaras9

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα