Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ



ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: «Θα είμαι δήμαρχος μέχρι να πεθάνω...» - (...Θα με ψηφίζουν μέχρι να με καλέσει ο Θεός).
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Εάν οι δανειστές επιμείνουν σε παράλογες απαιτήσεις τότε το λόγο θα πάρει ο λαός...» - (...Και ο στρατός).
ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: «Ίσως υπάρξει λύση του Κυπριακού εντός του έτους...» - (...Δεν μπορώ να μην κάνω τη δήλωση που κάνουν όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι της Κύπρου).
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Εάν οι δανειστές επιμείνουν σε παράλογες απαιτήσεις τότε το λόγο θα πάρει ο λαός...» - (...Με τα τρακτέρ).
ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Είναι αστείο οι του Σύριζα να μιλάνε για εκλογές...» - (...Ναι, είναι αστείο να γίνουν πάλι εκλογές και να τις κερδίσει πάλι ο Τσίπρας).
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Εάν οι δανειστές επιμείνουν σε παράλογες απαιτήσεις τότε το λόγο θα πάρει ο λαός...» - (...Των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το μπούγιο).
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: «Όσοι ονειρεύονται εκλογές βλέπουν όνειρα θερινής νυχτός...» - (...Και χειμερινής νυχτός με μάτια ανοικτά).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: «Η κυβέρνηση τελεί υπό παραίτηση...» - (...Όπως, δηλαδή, υπό παραίτηση είναι όλα τα κόμματα).
ΣΠΥΡΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ: «Κάθε σκέψη του Σύριζα προς το μεσαίο χώρο στηρίζεται στην πείνα για εξουσία...». - (...Δεν είναι για την παρέα του Τσίπρα οι μεζέδες στο μπουφέ του μεσαίου χώρου).
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα