Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε τι συμβαίνει όταν πίνετε μηλόξυδο με μέλι με άδειο στομάχι το πρωί!

βλέπε-τι-συμβαίνει-όταν-σας-ποτό-μήλο-μηλίτη-ξίδι-και-μέλι-σε-ένα-με άδεια στομάχι-in-the-πρωί

Το μήλο, πλούσιο σε βιταμίνες, τονώνει τον οργανισμό και έχει εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες. «Eνα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα». H παροιμία αυτή είναι γνωστή σχεδόν σε όλους τους λαούς και δείχνει τη σπουδαιότητα και τη χρησιμότητα του μοναδικού αυτού φρούτου στην υγεία...
Το μήλο, πλούσιο σε βιταμίνες, τονώνει τον οργανισμό και έχει εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες.
 Αν θέλετε να πάρετε το μέγιστο αποτέλεσμα των εν λόγω παροχών, τότε θα πρέπει να συνδυάσετε μηλόξυδο και μέλι. 
Το μέλι είναι γνωστό για την ικανότητά του να θεραπεύει πολλές ασθένειες.
Έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ικανότητες, οι οποίες είναι αποτελεσματικές στη θεραπεία του πονόλαιμου και στην ανακούφιση της παλινδρόμησης οξέος. 

Το μηλόξυδο, από την άλλη πλευρά, είναι αποτελεσματικό στην επίλυση των πεπτικών προβλημάτων, ανακουφίζοντας τους πόνους στις αρθρώσεις, καθώς και στην καύση περίσσειας λίπους.
Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις παροχές όταν χρησιμοποιούνται ξεχωριστά, τα οφέλη θα διπλασιαστούν σίγουρα όταν αναμιγνύονται και τα δύο.
Ένας συνδυασμός μηλόξυδου και μελιού βοηθά στην προστασία κατά των φλεγμονών, των πόνων στις αρθρώσεις, των πεπτικών προβλημάτων, της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, μεταξύ άλλων παθήσεων. 
Η τακτική κατανάλωση του προσφέρει επίσης σημαντικά οφέλη στις περιπτώσεις ασθενειών του δέρματος, κακής αναπνοής, χαμηλών επιπέδων ενέργειας, της υπέρτασης, και της παχυσαρκίας.
Τα πολυάριθμα οφέλη του μηλόξυδου  όταν συνδυάζεται με το μέλι μπορούν να εξηγηθούν από το γεγονός ότι τα δύο συστατικά μετατρέπουν αλκαλικά το σώμα σας. Κατά συνέπεια, το pH του σώματός σας αυξάνεται σε ένα επίπεδο που είναι πιο κατάλληλο για την καταπολέμηση των ασθενειών και των μικροβίων.
Συνταγή:
Συστατικά:
  • Μία κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • Ένα φλιτζάνι καθαρό νερό
Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε  μη επεξεργασμένο μηλόξυδο για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων.  Το μέλι πρέπει επίσης να είναι βιολογικό.
Μέθοδος παρασκευής:
Απλά πρέπει να αναμείξετε τα υλικά μαζί για να πάρετε το κατάλληλο μείγμα.
Χρήση:
Λαμβάνετε αυτό το μείγμα για 20-30 λεπτά κάθε πρωί πριν από το πρωινό.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα